Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
Osama Bin Laden és az arab terroristák kedvenc csatornája, a (szerintük) egyetlen hiteles hírforrásnak tekinthető Al-Jazeera nevű arab hírcsatorna november 15-től beindítja nemzetközi adását, mehetnek az itthon meccsre palesztin zászlóval szurkolni járó tömegek tüntetni a UPC…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
A magyar ember foggal tud sört nyitni, a német viszont mindennel. Tényleg mindennel. Gameboy-jal, Elvis-figurával, kenyérrel, mézzel, Tic-Tac dobozzal, mikrofonnal, olajfestménnyel, gyerekszékkel, ukulelével, csocsóasztallal, útlevéllel, puszta kézzel vagy akár a képen látható…..
Háromnegyed négyig csak a Duna Televízió kapcsolt a Kossuth térre, hogy megmutassa a vekkerekkel felszerelt tömeget. A HírTv-n egy ideig a Magyarok Nagyasszony Fesztiválról beszélgettek, meg arról, hogy a kisfiúk mostanában hamarabb mutálnak. Orbán Viktor ébresztgetné a tömeget, de…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
90 percet érdekesen végigbeszélni embert próbáló feladat, tessék csak szépen kipróbálni otthon, mondjuk az Angola-Irán rangadó alatt. (A legjobban sikerült felvételeket beküldők között az Arany Gége Díj Léderer fokozatát fogjuk kisorsolni.) Amikor kiderült, hogy az…..
Azt már megszoktuk, hogy Frei Tamás körbeoknyomozza az egész Földet, hogy aztán csak nekünk, csak itt és csak most megmutassa mit is talált: pár orbitálisan nagy közhelyet. És azt hallották, hogy a Föld kering a Nap körül? A reklám után pedig egy Nobel-díjas fizikus elmeséli a…..
Még pár óra, és indul a foci-vb, és egy hónapon keresztül ugyanazt a stúdiót bámulhatjuk majd a mérkőzések szüneteiben. Mi most egy kicsivel hamarabb megmutatjuk, hogy honnan is kommentálják majd az eseményeket, és hol szabadkozik majd a műsorvezető, hogy akadozik a hang és…..
Emlékeznek még a Blikk és az RTL Klub kamubotrányára, amelyben jól leleplezték, hogy nem is élőben táncolt Medveczky Ilona, a Szombat esti láz döntőjében? Na most akkor íme egy levélíró, aki ott volt, és látta mi is történt: Sziasztok! A lóláb ott lóg ki a Blikk…..
zoo 2006.06.09 14:37:54
A tegnapi Mokkában a kékfényes Szabó László volt Havas Henrik vendége. A beszélgetés apropója egyébként a Labanc Anna-gyilkosság volt, de ez most mellékes, ugyanis a műsor végén volt egy érdekes hajtűkanyar. Havas megkérdezte Szabót, hogy miért is hagyott fel az…..