Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
ittel 2020.10.25 22:48:33
@m.martin91: kár, mert akkor lemérhetnénk, hogy jelenleg hol áll a csapat.
A Juventus továbbra is nagyszerű formában robog zsinórban kilencedik bajnoki címe felé, miközben az üldözők egyre inkább leszakadni látszanak. A szezon első felében kitartó kihívónak mutatkozó Inter végképp kiszállt a versenyből, s már a harmadik pozíciója is kérdésessé vált, míg a Lazio előbb az…..
2020. júniusának 27-edik napján a Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal, melynek eredményeképpen kiesett a magyar elsőosztályból. Hogy ez miért olyan fontos? Igazából, egyáltalán nem fontos, de tökéletesen szemlélteti azt, ahogy a Fidesz viszonyul az országhoz. Kihasznál bárkit és bármit a…..
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
ittel 2020.03.30 21:59:25
@math0: ez benézted, mert ki nem állhatom a fideszt, meg ezt az egész pereputtyot, de a jelenlegi ellenzéki söpredékhez képest még mindig ezerszer inkább ők kormányozzanak.
ittel 2020.03.30 22:18:22
@math0: neked nagyon vastag bőr van a pofádon, amikor az EU-t meg az összes többi országot állítod példaképnek. Köztük nyilván az olaszokat, meg a spanyolokat is, akiknél hullanak az emberek mint a legyek. Én nem vagyok fideszbuzi, te viszont egy jelző nélküli ócska kis buzi vagy.
ittel 2020.03.30 21:19:55
@Attilajukkaja: hát persze, hogy elkéstek vele. Azt kedvelem bennetek fotelhuszárokban, hogy mindenhez jobban értetek, mint a járványügyi szakemberek, magasan kvalifikált orvosok, közgazdászok. Ha rajtad múlik, gondolom már decemberben bezárattál volna mindent, és kijárási tilalmat rendeltél volna el. Mert ti olyan rohadt okos emberek vagytok.