Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borászportál

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian tudjuk, hogy a csemege szőlő finom gyümölcs, és a borszőlőkből jobbnál jobb borok készíthetőek. A szőlő felhasználása azonban ennél jóval sokrétűbb. A lehetőségeket és szokásokat ebben a cikkben szeretnénk bemutatni, fő fókuszban a töményebb alkoholos italokkal...
Milyen pohárból igyunk bort? Mennyire és hogyan változtat meg egy pohár egy bort? Megváltoztatja egyáltalán? Mennyit érdemes költeni a pohárra, és főként: megéri egyáltalán?..
Augusztus 20. az államalapítást ünnepe, Szent Istvánra és a mai Magyarország megalakulására pedig érdemes valamilyen hungarikummal emlékeznünk. Mi lehetne ehhez megfelelőbb, mint a nemzetközileg legismertebb és legelismertebb hungarikum italunk, a tokaji aszú, amiről Kölcsey Ferenc még Himnuszban is…..
Az utóbbi időben hazánkban is ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvend az angol bárok méltán kedvelt itala, a gin. Most megmutatjuk, mennyi lehetőség rejlik ebben az évszázados hagyományokkal rendelkező fűszeres szeszesitalban, még mielőtt felöntenénk egy jéghideg tonikkal…..