Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszt

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
Mindenkinek vannak nehezebb és könnyebb időszakai, és minden embernek, a maga problémája a legnagyobb. Írjuk ki, hátha valaki járt hasonló szituációban és a sok kilátástalanság után segit kiutat találni.....
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
kriszt 2009.09.03 15:27:15
@okmiristan1: ott a pont...
felháborító és vérlázító amit "nagymagyarság" címén művelnek, agymosott zombik gyülekezete, csak azt kántálják amit a gyűléseken hallottak....
hitler is igy kezdte nem?
Kezdőmomentumként a full részeg Nate-et kapjuk, amint megpróbál kiszállni egy taxiból. Szigorú tekintettel igyekszik egy fogadásra, ahol köszönésképp lefejeli a beengedő bácsit, majd fegyvert fog Ian Blackpoolra, akinek a tiszteletére rendezték a fogadást. A pasas üdvözli őt,…..
kriszt 2009.08.26 13:49:01
kriszt 2009.08.26 13:49:59
Akad még olyan biztosító cég, ahol a vezetés képes humánusan viselkedni. Rendhagyó (pozitív hangvételű) poszt következik Ákos jóvoltából. A történet egyetlen apró szépséghibája, hogy nem Magyarországon, hanem Köln-ben esett meg...Szia(sztok)!Azutóbbi idöben sokat anyázzák…..
kriszt 2009.05.27 12:29:59
@psmith: Jó neked, és igazad van, momentán egy középosztálybeli családból lassan a perifériára kerülünk, pedig van lakás, kocsi(hitelre) állás is.De hiába van munka -a fizetés sem rossz, - ha a munkáltató 3-5 részletben adja oda a fitzetésed, és nem érdekli, hogy a bankot sem érdekli a nyomorod miért nem fizetsz időben, ha meg szóváteszed repülsz...
amig ilyen van addig csak keveseknek adatik meg, hogy nyugodtan jóllakva segitsenek, pedig én is segitenék, ha nem lennének napi tej-kenyér problémaái, és ebben téllag az a vicc, hogy normális fizetésünk lenne - elvileg.
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Luna kislánya epilepsziás rohamot kapott az iskolában. A munkáltató döntés elé álltotta az édesanyát; vagy visszamegy dolgozni, vagy gyermekéhez siet a kórházba. Kirúgták!Sziasztok! Egy ideje olvasom a blogot, de csak most jutottam el odáig, hogy saját történetemet megosszam…..
kriszt 2009.03.05 13:19:02
@Prinzessin Erbsen:
kivánok neked sok-sok gyereket, hogy megtudd!!!
mert az mond ilyet akinek nincs!
Amikor azt mondják a gyerek kórházban van mert rohama volt, akkor nem azt mérlegeled, hogy életveszélyben van-e, hanem rohansz oda....
jézus milyen degenerált emberek vannak!!!!
A hírek szerint az APEH ebben az évben a fuvarozók, internetes kereskedők, a befektetési szolgáltatók, a felnőtt- és egyéb oktatással foglalkozó vállalkozások és a gépjárműkölcsönzők - na és persze a sajtkészítők - mellett a reklámcégekre figyel majd különösen. Hogy…..