Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirandellus 2

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Pirandellus 2 2009.05.08 14:40:36
@Motorhead:
Mégis vannak kommentek, azóta is, most morcos vagy?
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Ha az ember ránéz a hamarosan megnyíló Párizsi Nagy Áruház Zsolnay kerámiával díszített oszlopaira, a vakítóan tiszta kőburkolatra, a szecesszíiós díszekre, akkor vérmérsélettől függően olyasmik jutnak eszébe, mint hogy az Andrássy út ékköve, lenyűgöző,…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Pirandellus 2 2009.04.28 17:46:07
@krinya78:
Cortina D'Ampezzo-ból.
Pirandellus 2 2009.04.28 18:00:35
@cienfuegos:
Camillo CIENFUEGOS?
Megkaptuk az első levelet, amelyben olvasónk egy régebbi politológusi tévedésre hívja fel a figyelmet. Ágh Attila professzor 2008. január 30-án a Klubrádióban Orosz József kérdéseire válaszolt a közelgő népszavazással kapcsolatban. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára a…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
A carpaccio egy manapság egyre divatosabb fogás. Azonban ezúttal nem receptként kerül terítékre. Azért van az asztalon, hogy posztoljunk egyet nevének eredetéről. Carpaccio egy reneszánszkori festő volt és velencei, de ő legkevésbé sem sejthette, hogy névadója lesz ennek a…..
Pirandellus 2 2009.03.17 11:22:02
@Pirandellus 2:
"rss feed" - Na ezt sem értem. Nem baj. Ha legalább ezt a 2-t, meg közkivánatra a 3. legfontosabbnak kikiáltott ilyesmit érteném, tán én is csinálnék olasz blogot. Róma-blogot, ilyen nincs még.
Pirandellus 2 2009.03.17 12:50:45
 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
Nem sokkal a NolBlog után megújult az egy ideje már (de nem a főcím alatt) ismertté vált új arcú NépszabadságOnline is. Az oldal igen tetszetős, elegáns, követi azt a trendet, amelynek során a hírportálok a korábbi "balra menü, jobbra linkek, középütt szöveg"-felosztásról áttértek erre a másfajta…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
Pirandellus 2 2008.07.29 10:35:23