Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köcsögömszéken

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bántó címmel közölt vérlázítóan kormány hű blogbejegyzést a Mandiner, cserébe mi közlünk egy vérlázítóan kormányellenest. Lehet, hogy az Európai parlament képviselői nem tudják, mi történik Magyarországon, de az is biztos, bántó, hogy a Mandiner szerzője azt gondolja…..
köcsögömszéken 2012.01.20 10:11:59
@Kárpáthy Zoltán: konkrétan ezt írta DominoDay: "Ennél kevesebbért is kitört már igazi forradalom. " Nem azt, hogy Magyarországon.
köcsögömszéken 2012.01.20 11:27:22
@Kárpáthy Zoltán: Abban a rendszerben előállítottak autóstoppolásért, majd kiutasítottak Siófokról. Másfél évet "szolgáltam" a hazámat a Néphadseregben, ami tulajdonképpen egy szabadságvesztéssel ért fel.
Tudom ez nem sok, de nekem azért szarul esett. Mégsem ezen pörgök, hanem próbálok egészséges életet élni. Nem nagyon értem, mi is a bajod DominoDay írásával, azt viszont érzem, hogy dühös vagy. Azt is érzem, hogy ezt a dühöt talán nem azokon kellene levezetni, akik próbálnak túléni, talponmaradni ma, itt. Az akkori helyzet akkor volt. Nem sikerült rajta változtatni, bár sokan, életüket áldozva tettek meg mindent a változásért. Nem csak nekik volt ez rossz akkor, de nekünk is rossz ma, hiszen tovább kellett elszenvednünk a diktatúrát. Azt hiszem, pont a történelemből tanulva tiltakozunk egy újabb ellen,
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
comment:com Életet mentett az HBO 2011.08.23 14:30:00
1995-ben Shelia Nevins, az HBO dokumentumfilmes részlegének a főnöke egy újságkivágást küldött el két, akkor még 32 éves dokumentumfilmesnek, Joe Berlingernek és Bruce Sinofskynak. A cikkben egy brutális…..
köcsögömszéken 2011.08.24 10:17:34
@Neretil: drágám, dns mintát nagyjából a ruhád egyetlen elhagyott cérnaszáláról lehet venni. tényleg azt gondolod, hogy egy ilyen esetnél nincs elhullott hajszál, bőr a köröm alatt stb stb?
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
köcsögömszéken 2010.10.04 10:16:17
@Gyáli úr: mert te most olyan szellemes és okos voltál.
és mire iszol? Felcsútra? nem vagy te alkesz? :))
Régen, amikor még 19 éves voltam, jóval kevesebbet ismertem a világból és az SZDSZ-re szavaztam, akkor azt hittem, hogy az ARC kiállítás valami progresszív dolog, tartalmas üzenetekkel, vicces-ironikus formában. Jó néhány év kellett hozzá, hogy elkezdjem annak látni, ami:…..
Putri Tours Gittegylet 2010.09.06 20:53:33
Ja, pont egy ilyen kormányra vágytam mindig. Ahol öt ember, egy hétvégén rakja össze a kormányprogramot cuzammen mit dém gazdasági program. Nyolc év után, elvileg kialakult - és elkötelezett! - szakember gárdával, kormányzati tapasztalattal, lojális brüsszeli tisztviselőkkel (ja…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
Necro még mindig meg tudja lepni az embert, még akkor is ha már látta a White Slavery és a Who's ya Daddy cenzúrázatlan klippjeit. Legújabb lemeze DIE! néven látja meg a napvilágot 2010 februárjában és a Human Traffic King ( White Slavery pt. II ) klipje segít mindenkit rávezetni…..
köcsögömszéken 2009.11.19 15:52:31
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..
köcsögömszéken 2009.11.10 15:40:03
@CatMother: Gondolom te még sosem izzadtál meg. Mellesleg igen, nem csak hajléktalan tud ápolatlan lenni.
Úgyhogy konkretizálom: ha semmi sem jogosítja az utazásra, szálljon le! Akkor is ha nem büdös!
Teszem hozzá, kizártnak tartom, hogy valaki szaros gatyával beáll a pénztárhoz jegyet venni.
köcsögömszéken 2009.11.10 16:52:47
@CatMother: Ja. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy aki bliccel az nem mind büdös és nem mind hajléktalan, viszont aki hajléktalan az majdnem mindig büdös és bliccel.
köcsögömszéken 2009.11.10 18:10:38
@CatMother: Szerintem jobban, mint gondolnád. De nem adnám fel soha, és nem keresnék könnyebb megoldást soha. Ez tartás kérdése. A hozzáállásomból, meg a hozzászólásaimból pedig nem derül ki, hogy nekem mennyire könnyü, vagy nem. Ez ez is egy másik kérdés. Ez nem egy távolkeleti szegény ország, és ôk sem a szemét gazdasági válság miatt elbukott brókerek. Ne meneküljön senki a jajdeszerencsétlenvagyok dumába.
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
köcsögömszéken 2009.11.09 17:28:56
@Joe84: Rosszul fogalmazol. Imre Kertész egy tehetségtelen Nobel-díjas zsidó. Lehetett volna használni a magyart is jelzôként, ha ti nem .sztátok volna el. Mellesleg, ha utána nézel, hány magyar Nobel-díjas zsidó származású, akkor lassan arra is rájöhetsz okos társaiddal egyetemben, hogy milyen mélyre tolhatjátok fel magatoknak az értelmetlen zsírmagyarságotokat. Haha! Magyarok cselekedetei!
köcsögömszéken 2009.11.09 17:30:06
@skovalsky: Nem lehetne, mert tele lenne graffitizve. Amúgy intelligens magyar módra.
köcsögömszéken 2009.11.09 17:40:48
@pirij: Sokáig éljen Kardos György elvtárs! Le a demokráciával. Éljen a szocialista cenzúra!
Az Art Directors Club Hungary (ADCH) szekciója tavaly örökre belém nyomott egy szót, amit most nem írok le, hogy ne legyen szomorúság. Idén egészen más a helyzet, a program az inspirációs hívószó köré szerveződik. Első fellépő Michael Conrad (elnök, Berlin School of…..
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
köcsögömszéken 2009.08.19 10:42:55
Meghökkentően ötletes, szórakoztató és profin kidolgozott kisfilmmel állt elő a tévészpotjaival nem túlságosan sziporkázó Pannon a YouTube-on a múlt héten. Az új videóban egy Ian "Karmarobot" Cox nevű skót zenész vezeti körbe a meseszép luxusházában a nézőt,…..
köcsögömszéken 2009.07.25 12:16:57
@Mária: Legyünk őszinték, a mónikasók, a szappanoperák és a bulvárlapok szerkesztői amúgy is elpusztulhatnának, lesz@rom, hogy éhen vagy hogy.
És miközben mindenki szarráfikázza a reklámoknak már a létét is (mert népbutítás meg ilyenek), akkor ímé, amikor lehetőség van, hogy bármilyen módon nevelő célzattal készüljön valami (akár vizuálisan ad többet, akár tartalmilag, bár legjobb, ha mindkettő), az egyik nem lesz elég jó mert túl művészi, a másik meg ugyan olyan kommersz, mint bármi más.
Én erről már sok emberrel sokat vitatkoztam, mert a reklám ugyan nem művészet, de lehet (mint oly sok mindent) "művészien" csinálni, ugyanakkor igen, nevelő hatása van, és hogy az milyen, azért a gyártó a felelős.
Aki népbutít, mert az jól eladható, az szennyezi a környezetét, mégpedig minden tekintetben. Az ostoba tömegfelhasználó ugyanis nem érti, hogy miért jó neki mondjuk egyszer többet költeni egy napkollektorra, mint simán rácsatlakozni a villanyhálózatra.
Én szeretem, ha az ügyfelemet le tudom beszélni a kommersz fosról, és értelmes szöveget társithatunk jó vizuális megjelenéshez. Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy az emberek fogékonyak magasabb színvonalú munkák befogadására is. És a marketing mutatók sem csökkennek. Mondjuk többet kell dolgozni vele. Lehet, hogy ez a baj?
köcsögömszéken 2009.07.27 17:12:18
@Mária: @korn:

Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz, különösen a következő idézet miatt:

"A videót valamelyik rajongó töltötte fel két napja. Maga a kampány június 8-a óta fut, a videók a honlapon vannak."

Nincs rajongó, nincs vírus?
köcsögömszéken 2009.07.28 19:26:10
@Mária: youtube, inda, videa nézettség összesen nincs 2000
persze, hogy tud róla a propeller, ha onnan is a te blogodra jutunk (neked fizetnek ezért?)

write-only:
2009.07.16. 12:33:47 a kommentre a "válaszod" csak egy nagy lufi, amire hiába kérdezek rá újra itt:
2009.07.16. 18:14:51

"Másrészt pedig azóta is gondolkodom, hogy kiket és miért akartak elérni éppen ezzel a videóval, vagy el akartak-e érni vele valakit egyáltalán? Mi volt a célja a létrehozásának azon kívül, hogy el kellett költeni az erre szánt pénzt?"
( 2009.07.22. 09:48:00)
Ez a kérdés pedig eleve felesleges volt Hara Mati és az én kis kommentjeim okán is:
2009.07.15. 16:11:25
2009.07.16. 12:33:47

Az mindenesetre elbájol, ahogy az intertettel bánsz. A PageRank például krva fontos, ha senki sem keresi a tartalmat. Sőt, kideríteni egy kommentelőröl, hogy eddig csak ide írt, az ismét fegyvertény. Mondjuk lehet, hogy az összes többi nem is érdekli, de sebaj.

Ez a "write-only" most kb. olyan volt, mint a "véleményvezér", meg hogy "ne személyeskedjünk".
Mintha nem hallanád, amit mondasz.
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
köcsögömszéken 2009.06.25 15:44:46
@ARK-9: Ezt a 80-at, hogy számoltad ki? Ez nem felvételi, ahol plusz pontot kapsz hátrányos helyzetért!
köcsögömszéken 2009.06.25 16:38:03
@kuruc69: Te meg jobb lett volna, ha csendben maradsz. Te is biztos a szöszi Morvait nyalod. Az nem baj, hogy már a neve sem magyar. Hány MAGYAR van itt, akinek nincs legalább egy nem magyar őse te balf@sz. Először okosan nézd meg a nevét (nomen est omen) többet árul el, mint gondolnád. Aztán nézd meg a felmenőit. Te főmagyar! Te még Petőfiről is azt hiszed, hogy magyar származású, mert az iskolába csak melegedni jártál. Vér szerint itt senki sem kapna állampolgárságot. De ezt egy ilyen csököttnek úgyis hiába magyarázom.
köcsögömszéken 2009.06.25 17:24:03
@kuruc69: Fáj az igazság? Van itt, akit le sváboztak, le szlovákoztak, le törököztek, le románoztak, le szerbeztek stb? A bűnözés nem fajta jelleg, viszont jól el lehet bújni a másra mutogatás mögött. Mert akkor téged nem vesznek észre. Szerinted.
Fáj az igazság? Igen fáj. Fáj, hogy mindenki zsidó meg cigány, aki bűnöző, de mindenki árja magyar, akiről nem derül ki, hogy ő is az. Kilenc Nobel-díjasunkból meg csak nyolc volt zsidó, de az meg a pics@t sem érdekli.
A Magyar Telekom Mindennapihősök karrieroldalára készített kisfilmet az Akció-Nxs. Érdekes, hogy online-ra ennyi pénzt szántak Téék, látszik, hogy nagyon komoly munka van mögötte. A végeredményt illetően a szerkesztőség némiképp megosztott, de mondja el, ön mit gondol…..
köcsögömszéken 2009.03.09 15:53:06
@PikPok: feltett kérdésed hozzászólásom lényegének szép elkenése, nevezetesen: beszéljünk másról. Pedig az előzmények összefüggéseiben éppen nem másról kellene beszélni. Még csepp szarkazmusomon is túlfutottál.
Többek között te hoztál példát, hogy ez a film olyan, mint. Hát csak finoman utaltam rá, hogy az oldalatok olyan, mint. Persze másról szól, egy hasonló érzést más téma köré kerít, de olyan, mint. Ettől nem lesz feltétlenül rossz vagy jó. Sőt, nem ettől lesz rossz vagy jó. És ez is egy példa arra, hogy két hasonló dolog egymástól függetlenül is létrejöhet. Lásd, dinamó.
köcsögömszéken 2009.03.11 14:59:39
@PikPok: kommentjeidet látva alaposan megbánhattalak ezen a játszóblogon (hogy húzhatnám alá a fontos szót). Visszaolvasva a kommenteket, azt vettem észre, hogy az alkotók is ezt érezték magukra nézve. Nevezetesen, hogy mondjuk építő kritika helyett csupán fikázást kapnak. Azt hiszem ettől bárkinél felmehet pumpa. Különösen, hogy ő (az alkotó) nem akar rosszat gyártani, tehát nem biztos, hogy kapásból leszarozni kellene. És elnézést, de a kommented "kapóra jött" a szemszög megfordításában. Ja, és senki sem vonta kétségbe a szakmai hozzáértésedet, tehát felesleges csillogtatni. Nekem (és hangsúlyozom, hogy NEKEM) ez mindig visszás.
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
köcsögömszéken 2009.05.15 12:46:34
@szikra: elmegyek egy panzióba. 3000/éjszaka. Luxusszálló? 50 000/éjszaka. Egyik sem az enyém. Mindkettőért fizetek. Aki puccot akar, fizesse meg.
A Fideszt, mégpedig láthatóan elsöprő többséggel. Kívánja még az ingatlanadó, a ____adó és az *****adó ötletének elvetését, a korábban kivetett adók egy részének eltörlését, hétfőre Győzikét, péntekre a Dallast, valamint, úgy tűnik, a Bors magazint, amely a lappiacon…..
köcsögömszéken 2009.05.15 10:02:33
@Mister47: tudod mióta van parkolási díj? tudod mióta van autópálya díj? tudod, hogy ezt akár már az 1998-2002 időszakban el lehetett volna törölni? tudod mekkora h.. vagy?
köcsögömszéken 2009.05.15 10:10:05
@Rendszerhiba: nálad nincs hiba a rendszerben :)
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
köcsögömszéken 2009.05.14 16:17:47
@Fuckoffer: vigyázz, mer minnnyá megszólnak, hogy van fotókarton, meg fekete póló is! :)))
köcsögömszéken 2009.05.14 16:34:06
@S-Works: már ha eljutott a cs2-ig...
köcsögömszéken 2009.05.14 19:45:27
@kraut: na látom, te is látod. kedvencem a "végzett" /bár néha csak végzet :) / aki "tök jó brást talált a neten" aztán mehet a "dizájn", saját ötlet zéró, mindenhol elzúg egy repülő, a "pink" alap feltétel, de hogy mi a különbség kötőjel és gondolatjel között, főleg, hogy melyiket mikor kell használni, arról fingja sincs. de azért "király lett a tipó"
azt hiszi művész, de rajzolni nem tud, a storyboard rajzolónak viszont bármikor simán beugat, mert az úgyis csak külsős és örül, hogy van melója.