Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almdudler

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
almdudler 2015.06.16 09:25:03
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, írja a TV2 sajtószobája. A műsorvezető-riporter 2005-ben csatlakozott a Napló stábjához, ahol riporterként dolgozott, 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője is volt, majd 2010 februárjában kapta meg az Aktív…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Hétfőtől ismét látható az m1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornákon a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező műsor. A műsorvezetők: Mádai Vivien, Harsányi Levente, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Borbás Marcsi, Szujó Zoltán, Rátonyi Krisztina és Tóth…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Nem azért, hogy fényezzem a majmot, de pár hete megjósoltam, hogy a Jóban Rosszban című szappanoperából kiírt Tamás atyát alakító Száraz Dénes nem a papot alakítva tér majd vissza a sorozatba, hanem saját ikerterstvéreként, és tessék, bejött a tipp. Jó, azt is mondtam, hogy…..
Ha van ember, akitől eltűröm, hogy ugyanazt a liberális maszlagot (na jó, üzenetet) akarja egy Népszava-kalapáccsal az agyamba verni, amit az elmúlt közel húsz évben, az Aaron Sorkin. A tévében vannak szent emberek, akik ha valamibe belefognak, azt nézni kell, ilyen David Milch…..
Durva hibát vétett az RTL Klub szerdai esti Híradója, amikor a Budapest új díszpolgárairól szóló hírben halottként beszélt a nagyon is élő Bara Margit színésznőről - írja a Blikk. „Máthé Erzsi, Kubik Anna színésznő, Koltai Lajos rendező és Mága Zoltán hegedűművész.…..
Aaron Sorkin az egyik tévés isten, ezt minden sorozatfüggő tudja, nem ragozzuk. A Sports Night (sportműsorok), The West Wing (Fehér ház) és a Studio60 (showműsorok) után most egy hírtévé kulisszái mögött játszódó, Newsroom című sorozatot készített, és tanulva az előző…..
almdudler 2012.05.02 09:34:07
A címben benne van minden, klikkre az indafotóról letölthető mind, a legnagyobb méret 1600 pixel széles, az elégnek kell hogy legyen mindenkinek. A modern western januárban jelentkezik a harmadik évaddal az F/X műsorán. Boldog új évet, stb.  ..
Ugye az megvolt, amikor pár éve Jack Bauer hullarészegen seggest ugrott egy karácsonyfába valami szálloda halljában? Jó látni, hogy Kiefert nem hagyta el a humorérzéke. ..
Sztárok a pácban címmel indít szórakoztató főzőshow-t a TV Paprika gasztronómiai csatorna november 28-tól minden hétköznap és szombaton 22:05-től. A 25 részes sorozatban ismert sztárok versengenek a konyhában, feladatuk, hogy 20 perc alatt elkészítsék a Bede Róbert által…..
A Starz, pont úgy, mint az első évaddal tette, még azelőtt kért egy újabbat a Spartacus készítőitől, hogy a második évadból egy kockányi is lement volna a tévében. A sorozat január 27-én tér vissza a tévébe és ott veszi fel a szandált, ahol az első ledobta, azaz a…..
Ma hajnalban 63. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat, és aki papírforma estére számított, az alaposan meglepődhetett. Tiszteletét tette a gálán Charlie Sheen is, aki egy díj átadása előtt sok sikert kívánt régi sorozatának a Két pasi és egy kicsinek, de ez csak egy volt a…..
Még egy fővel gyarapodott az amúgy is terebélyes Trónok harca-szereplőgárda: Oona Chaplin (The Hour), Charlie Chaplin unokája is szerepelni fog a sorozat második évadában, mégpedig Jayne szerepében. Ez, mármint, hogy tudjuk a karakter keresztnevét, egyelőre nem sok támpontot ad,…..
almdudler 2011.08.15 16:52:23
A kontinens egyik legizgalmasabb nyári futballmeccsét, a Hertha BSC–Real Madrid barátságos mérkőzést élőben közvetíti a Duna Televízió szerdán 18 órától a berlini Olimpiai Stadionból.  Hogy ez nem csak egy egyszerű barátságos mérkőzés lesz, azt a királyi gárda…..
Egy Sam Beattie nevű videójáték-fejlesztő nem tud mit kezdeni szabadidejével, így legóból készít néha nagyon vicces figurákat, most például a Trónok harca szereplőiről. Mind kéne, most azonnal...
almdudler 2011.07.18 17:17:49
A királyi tévén június 17-én ér véget Jack Bauer hatodik zsúfolt napja, azaz a 24 hatodik évada, június 20-án viszont már a 24: Szabadulás – című, kétrészes felvezető filmmel hangolódhatunk a június 22-én startoló hetedik évadra. A Sorozatjunke szerint az m1 azt tervezi,…..
A Trónok harca utóbbi három órájára senkinek nem lehet panasza, és ha jól sejtem, a követező háromra sem nagyon lesz majd, mert a nemzetközi helyzet, hogyismondjam, fokozódik, de kurvára. Ep. 8 Clip - Tyrion Walking With Bronn   Ep. 8 - Preview..
almdudler 2011.06.03 13:36:43
@Asszem: csatlakozom

zseniális a film

ha véget ér az első évad, jöhet a könyv.

Magyar boltokban milyen címmel kell keresni?
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.01 09:30:00
Morena Baccarin a V kaszája után nem sokáig hevert parlagon, a Showtime csapott le rá, és leigazolta a Homeland című új sorozatához, amiben Damian Lewis nejét alakítja majd.Eliza Dushku a White Collar-ben lesz vendég.Brea Grant (Hősök) a Dexterben tűnik majd fel.Debi Mazar…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.23 09:30:00
Jó hír: az ABC az LA Screeningsre kiadott sajtóközleményben a Missinget már midseason sorozatnak jelöli, remélhetőleg nem kell nyárig várni rá.Az American Idol 11 finalistája 1000 dolláros fizetést kap koncertenként, legalábbis azon a nyári turnén, ami az eheti döntő…..
almdudler 2011.05.23 09:50:24