Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thebrightina

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új munkahely választás előtt érdemes több szempontot is mérlegelnünk: mi a váltási szándékunk legfőbb oka, mire keresünk más/jobb megoldást, milyen feladatokat szeretnénk végezni, milyen fejlődési lehetőséget keresünk, milyen foglalkoztatási formában, illetve hogy tanácsadói vagy vállalati oldalon…..
Janovszki Zsolt karrierjében már olyan cégek is megfordultak, mint a Wizzair, az EGIS, az NN, a BOSCH és az E.ON. Ám mindeközben a rockzenei pályán is felfelé ível a karrierje, hiszen nemrég választották be a Wall Of Sleep zenekarba, mint basszusgitárost. Habár az agilitás és a rockzene első…..
Az OTP Bank transzformációja 2019-ben kezdődött, aminek legújabb szakasza 2021 októberében zárult le. A működésfejlesztési projektben két tanácsadó cég, a RI Consulting és a Shiwaforce vett részt. Míg a RI Consulting a portfólió folyamat kialakítását vezette, addig a…..
Fenntarthatóság, küzdelem és jövő. A globális klímaválság csúcsán elkezdődött a rovaripar forradalma. A rovarevés nem újkeletű, hiszen már az ókorban élt a szokása, de a modern európai ember még csak ismerkedik a tücsökliszt és a rovarhamburger gondolatával. Milyen kedvező hatásai vannak a rovarok…..
Vágyunk az olyan helyekre, ahol bűnözők, gyilkosok, rablók, haramiák töltötték büntetésüket, ahol terrortámadások voltak, és ahol a háború szele söpört végig. Turizmusbiztonság címmel egy hiánypótló és aktuális könyv jelent meg. Az erőt próbáló kutatás részleteiről, a dark turizmusról és a…..
Neked is volt már olyan hirtelen támadt ötleted, amivel úgy gondoltad, hogy meg tudod váltani a világot? Minden összeállt a fejedben csak azt nem tudtad, hogy hol tudnál rajta dolgozni? A megoldás a coworking iroda. Nyitott, olcsó, ötlettámogató irodaterületek, amik a kreativitás és a tudásátadás…..
A Szilícium-völgyről elsőként a garázsokban megszülető olyan óriási mamutcégek jutnak eszünkbe, mint az Apple, a Microsoft, a Google és a Facebook. De vajon hogyan alakult ki egy kopár síkságból a világ high-tech fellegvára? Mi köze van a NASA-nak és az amerikai hadseregnek az oktatásfejlesztéshez?…..
KARANTÉNBA ZÁRT ESKÜVŐK Hogyan hatott a koronavírus az esküvőiparra?   Az elmúlt hónapokban szinte mindenkinek lett olyan ismerőse, akinek az esküvői terveit kettétörte a világban kialakult pandémia. Vannak, akiknek csak dátumot kellett módosítani, vannak, akik inkább úgy döntöttek, hogy…..
Egy kifejlett ceyloni elefánt naponta akár 16-18-szor is ürít a hátsó felén keresztül, ami nagyjából 200 kg-nyi trágyát jelent. A cikkben bemutatjuk neked a Srí Lankán működő, Eco Maximust, ahol ezt a haszontalannak tűnő erőforrást mind felhasználják, hogy könyvek, füzetek és egyéb papírból készült…..
Ha a politikai kampányok során használt meggyőzéstechnikai kutatások, fogások töredékét beépítenénk a klímaválság kommunikációjába, akkor talán nem fogyna el évente több, mint 300 millió tonna műanyag, nem égne a Föld, és nem kellene félnünk, hogy a gyerekeink milyen bolygóra fognak születni. Mik a…..
  Új, hallgatóbarát, innovatív és barátságos coworking teret épített a Budapesti Corvinus Egyetem. A közösségi tér összekapcsolja a hallgatókat és a tanulmányi ügyintézőket, így rugalmassá és gyorsabbá teszi a kommunikációt. A projekt kihívásairól, a befektetés sikerességéről és a coworking tér…..
Mi az, amiből a világ népessége 284 millió hektolitert is képes meginni? Mi az az ital, aminek a tudománya már több mint hatezer éve érdekli az emberiséget? A borpiacot rengeteg változás és kihívás érte az elmúlt években. Laposa Bencével és Bock Józseffel beszélgettünk a 2020-as trendekről, a…..
Összefogás, kulturális sokszínűség, új világrend - többek között ezeket vizsgálja majd a Corvinuson létrejött új kutatóközpont. A kerekasztal-beszélgetések, tanulmánykötetek és programsorozatok mellett ösztöndíjak is várják a hallgatókat, ezekről Horváth Leventével, az Eurázsia kutatóközpont…..
Közösség, fiatalosság, innovatív gondolkodásmód - ez a KIKAPCS. Alapítvány, ami két év alatt több mint hetven családot vitt el nyaralni. A sajátos nevelési igényű gyermekek, akik mások, mégis ugyanolyan értékesek, mint a többiek. A szülők, akik nap mint nap egyedi problémákkal küzdenek meg. A…..