Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lónakafaszát

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem voltak még ennyire olcsók a repülőjegyek augusztusra, de nyilvánvaló, hogy soha nem látott óvatosságot is kíván a járvány közepette az utazás. Olyan kiváló úticélokat gyűjtöttünk össze, amelyek nagyon olcsón érhetők el Magyarországról még az iskolai szünetben. E mellett nagyon alacsony a…..
Lónakafaszát 2020.07.30 09:57:01
Lónakafaszát 2020.07.31 13:26:17
@arpad1983: There is no 'zero risk' in easing travel restrictions, WHO says

There is no "zero risk" strategy for countries easing international travel restrictions during the pandemic, and essential travel for emergencies should remain the priority, the World Health Organization (WHO) said.

In a long-awaited update to its guidance on travel, the United Nations global health agency said cross-border trips for emergencies, humanitarian work, the transfer of essential personnel and repatriation would constitute essential travel.

"There is no 'zero risk' when considering the potential importation or exportation of cases in the context of international travel," it said in the updated guidance posted on its website.

A surge of new infections in many parts of the world has prompted some countries to reintroduce some travel restrictions, including testing and quarantining incoming passengers.
Péntektől a lehető legtöbb útvonalon újraindítja a járatait a Wizz Air. Ez teljesen unortodox megoldás, rajta kívül az összes többi fapados megmondta már egy hónapja, hogy júniusig a földön marad a teljes flottájuk, csak a Ryanairnek van egészen kevés járata. De náluk májusban se nő a szám. Ezzel…..