Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haley.

21 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel ugy volt h találkozok valakivel. Erre olyan jól elkerültük egymást mint a nem tudom mi, de viszont utánna mentem mamámhoz. Mert kb 2 hete nem voltam nála fent. :) Estém gyönyörű volt *____* Köszönöm nektek.!Mai beszólások:"elfoglalták a hidat! most hol…..
haley. 2009.12.29 22:23:37
aaawwwh, annyira jóvolt :D♥
Végre!! Téli szünet van !! Imádom. :D A de-ről nem mondok semmit, de már olyan 12:00-től kezdett jó lenni. Emlékeztünk Ignácra na ez egy külön történet. Nyáron amikor kimentünk a tanyára Edooval és Robival..éjell néztük a bárány felhőket & közbe a Csüngős…..
Régen írtam szoval gondoltam írok is valamit!...Sok minden történt velem. Sajnos rosz is. :/Az osztály főnök írt anyának egy levelet hogy 11 óra nincs leigazolva. Azt hittem ha anya megtudja lefejel alapból, de nem így történt csak ennyit mondott te csavargós. Én meg felmentem a…..
Hol is kezdjem..a szerdai nap nem épp ugy alakult ahogy kellet volna. Itthon kellett hogy maradjak. Magas lázam volt. Másnap elmentem reggel a dokihoz és valami vírusos valamit kaptam el. Azt mondta az orvos hogy valószínű hogy nem a H1N1-es vírus, de mondott olyat is hogy lehet lesz még…..
 1. Fejezet   Ismeretlen ismerős         A szokásos péntek esti nyüzsgést szemléltem. Alig volt már szabad asztal. Egy a falnál, közvetlenül az ablak mellett, egy pedig a paraván mögött. Az emeleten már nem volt hely, bár nem láthattam a pult…..
  - Honnan tudta mennyit kérsz? Nem is mondtad neki – jegyeztem meg, amikor utolértem.   - Mindig mindenből ugyanannyit veszek. Már ismer, mint a rosszpénzt. Mindig elküldi a beosztását mail-en, és csak akkor jövök, ha tudom, hogy ő van.   - Ennyit arról, hogy nem…..
    A hűtőhöz léptem és kinyitottam az ajtaját. Jasmin lassan felemelte a fejét, és végigmért. Nem akartam a szemébe nézni. A gondolat, hogy együtt aludtunk kényelmetlen volt számomra, mégha este én voltam is az, aki megkérte, hogy maradjon. Most minden olyan más…..
haley. 2009.07.26 17:09:56
@Danielle : szerintem Cullent és Rileyt nem lehet összehasonlítani :D
mert Cullen csak egy mesebeli lény míg Riley egy embert személyesít meg :D
de egyébként nem tudom.. én Cullent mindig is jobban fogom szeretni :) de azért Rileyt is nagyon imádom:D(L)
haley. 2009.07.29 13:23:29
@Danielle : végülis igazad van. :D pontosabban teljesen egyetértek xD. viszont nekem is csak a remény marad :D
     A telefon csörgése mentett meg a további kínos beszélgetéstől. Felálltam, szinte megkönnyebbültem, miközben Jasmin is felegyenesedett. Kicsit bosszantotta, hogy félbeszakította a készülék lágy, csendes dallama, de azért visszaült a helyére, hogy befejezze a…..
haley. 2009.07.28 15:04:29
@Armanda: teljesen egyetértek. nekem is ez a véleményem :D
     Tiszta, tökéletes hang tört fel izmos mellkasából. Halkan, de határozottan dőltek belőle a szavak, megborzongatva már amúgy is remegő testemet. Alábecsültem őt. Fogalmam sem volt, eddig hogy nem szerettem bele a hangjába. Sokkal magasabb volt, mint ahogyan…..
haley. 2009.07.17 00:00:51
 - Hát, ez esetben elég korlátozottak a lehetőségeink. Nem sok mindent lehet itt csinálni. Esetleg nézhetünk tévét, vagy…       Felkelt, felkapcsolta a villanyt, és a csillár narancsszínű fénnyel borította be a szobát. Mind a ketten hunyorogtunk az…..
    Támadás         Elsüvítettem a fák között. Alice-t messze magam mögött hagyva száguldottam. Nem csak vámpírerőm hajtott előre, a düh és a féltés szinte szárnyakat adott. A látvány, ahogy Morgana megpróbál kiszabadulni Lionel markai…..
haley. 2009.07.03 15:24:38
Saját Szavak Edward Riley 8. rész 2009.07.01 01:53:00
Edward         Nem akartam sírni, nem mintha az érdekelt volna, hogy mennyire megalázó, vagy férfiatlan. Ez nem izgatott. De előtte erősnek szerettem volna mutatkozni. Tíz évet kellett arra várnom, hogy újra a közelében lehessek, hogy láthassam az arcát, hogy…..
Saját Szavak Edward Riley 7. rész 2009.06.24 04:02:00
    Már a kocsiban ültünk. Nicolas betett egy CD-t, amin kellemes, hangulatos számok voltak, de lehalkította, hogy halljuk egymás szavát. Sokáig mégsem szólaltunk meg. Az utat figyeltem, de a gondolataim Edward körül forogtak. Vajon hogyan felejthettem el mindent? Hogy…..
Saját Szavak Edward Riley 6. rész 2009.06.24 02:02:40
    Amíg próbáltam leküzdeni zavaromat, egy korombelinek tűnő, magas, karcsú lány lépett hozzánk. Sötét haja a válláig ért és gyönyörűen fénylett. Elővillantak fehér fogai, ahogy Edwardra mosolygott. Riley arca is felderült, amikor meglátta.   - Üdv Riley…..
ß's blog. #38. 2009.06.23 22:17:00
Tudom.De tényleg alig történt valami.Kedden jöttek át a csajok filmetnézni. Néztünk is kettőt, utána kb hajnali 3-ig röhögtünk meg beszélgettünk. Olyan jó volt :DUtána nem történt semmi. De tényleg. Gépeztem meg tv-ztem egésznap. Mindennap.Tegnap is dvd-zés volt, csak…..
haley. 2009.06.24 01:04:51
Saját Szavak Edward Riley 5. rész 2009.06.21 05:00:00
 - Mit értesz az alatt, hogy nem randizol? – hagytam figyelmen kívül a bátyám hozzászólását.   - Néhány éve meghalt a barátnője, azóta nem találkozgat senkivel – komolyodott el Nicolas.       Edward arca megváltozott. Magára öltötte…..
                                    Carlisle     Amint leszállt a gép, azonnal béreltünk egy…..
ß's blog. #37. 2009.06.16 12:22:00
Okéééé, tudom. Lusta voltam írni xDHol is kezdjem... ja, VAKÁCIÓ! xD Még mindig nem fogtam fel teljesen, de a napok máris összefolynak :DVasárnap apámmal voltunk moziban, megnéztük a Képletet. Már kb. 4 hónapja vártuk, hogy adják -_- xD De végre sikerült látni :D És áááá,…..
                                                                          Roxan        …..
                              Edward     Ahogy kiléptek a raktárajtón, hangos kiabálásokat és csattanásokat hallottam.…..
                                                    A sötét angyal     Edward      Minden azon a napon kezdődött, amikor Roxan édes csókja…..
                                                      A Mennyország kapuja     Bella      Benyitottam a szobába, és azonnal megláttam…..
haley. 2009.04.27 17:22:08
ß's blog. #22. 2009.04.16 21:00:00
Hát akkor... hivatalosan... VÉGE VAN A SZÓBELI VIZSGÁIMNAK.És még megbuknom sem sikerült.Marketing. Iszonyatosan féltem, be se akartam menni a terembe... az 5 tételből az utolsó hármommal még nagyjából ellettem volna, még talán az elsővel is... de ott imádkoztam, nehogy a kettes…..
ß's blog. #21. 2009.04.15 17:44:00
Csak mert megigértem...5 perce értem haza. Ki vagyok borulva, hisztizek. Nincs időm enni, nincs időm semmire. Nem tudok marketingből egy árva szót se, most leülök és nekiállok tanulni... 11-ig fel sem állok.Töriből Periklész kori Athént húztam... ami alapból gáz, mert én a…..
   Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne…..