Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pafry1998

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy ez nem egy toplista, hanem saját vélemény, és olyan játékokat tartalmaz, melyekkel már volt szerencsém játszani nekem is. Van köztük lövöldözős, co-op, de horror is akad, egyből kettő is. Mindegyikben közös egy elem: kreativitásukkal üde színfoltot jelentenek az…..
A koronavírus járvány hazánkban ugyan lecsengett szerencsére, és már majdnem minden visszatért a régi rendszerébe, addig ez Amerikáról sajnos egyelőre nem mondható el, ott még javában tombol a betegség. Ráadásul sok helyen a feketék jogaiért való tüntetések zajlanak, amelyek gyakran csapnak át…..
Magam sem gondoltam volna, de az elmúlt 3 hetem gyakorlatilag egyetlen egy játék körül forgott, ez pedig az InnoGames 2009 óta létező böngészős játéka, a Grepolis. Egy tökéletesen véletlenszerű elhatározás volt az egész, már 2010-ben is játszottam a Grepolissal, ám akkor még túlságosan is kicsi…..
Megtörtént a nagy bejelentés (amit már hosszú hónapok óta sejthettünk), az Ubisoft végre leleplezte a következő Assassin's Creed játékot, ami nemes egyszerűséggel a Valhalla alcímet kapta, a viking mitológia túlvilága után. Biztosan állítom, hogy a gamerek 99%-a találkozott már legalább egyszer…..
2020 áprilisában belekezdtem egy régóta tervezett dologba, elkezdtem írni életem első önálló blogját, melynek témájául a videojátékokat választottam. Imádok írni, és imádom a videojátékok világát is, így nem volt kérdés, valamilyen formában össze kellett már kötnöm a kettőt.  Márciusban már tettem…..
Legutóbb kedvenc játékaim első adagját mutattam be, de mivel annyian vannak, hogy egy cikk túl hosszú lett volna a közlésükre, így ebben a második részben igyekszem teljessé tenni a felsorolást. Ezúttal sem sorrendbe helyeztem őket, csupán ahogy eszembe jutottak, és nem feltétlen világklasszis…..
Végigveszem sorban, hogy melyek voltak azok a videojátékok, melyek rám nagy hatással voltak az elmúlt 18 éves játékos pályafutásom során. Sok ilyen cím van, ezért ezt a cikket két részben szerettem volna leközölni. A címek nagyrészt személyes vonatkozás miatt kerültek be, és nem feltétlen azért,…..
A lányok közismerten sokkal kevésbé vonzódnak a videojátékok világához, mint mi fiúként, azonban így is akad pár népszerűbb gamer lány, akik streamjeikkel szórakoztatják a nagyérdeműt. Az átlag lányokra nem a videojátékok szeretete jellemző, és sokan közülük abban a tudatban élnek, hogy nem állnak…..
Pafry1998 2020.04.15 13:58:21
@csipkefa: Valóban igazad van, kicsit sztereotipikus volt a cikk felvezetése, a szemem előtt az lebegett, hogy lányok számára is élvezhető játékokat ismertessek, az én környezetemben sajnos csak olyan lányok vannak, akikre a bevezetésben leírt tulajdonságok jellemzőek :/ viszont tudom hogy nagyon sok gamer lány van, és örülök hogy páran már ide is kommenteltetek ;)
A tavaly megjelent, 2019-es Metro Exodus egy közkedvelt, és sok rajngóval rendelkező játéksorozat, a Metro trilógia befejező része, ez pedig egy könyvadaptáció, Dmitrij Glukhovsky könyveit egyébként ajánlom mindenkinek. A sztori egy apokalipszis utáni világban játszódik, melynek utolsó túlélői a…..
A játékot tavaly, 2019-ben adta ki az Ubisoft, az elég nagy sikernek örvendő, 2016-os első rész után. Az alaphelyzet gyakorlatilag megegyezik az előző epizódéval, ugyanúgy fel kell szabadítani egy területet az elnyomás alól, ezúttal azonban ez a helyszín a hófödte New York helyett a már melegebb…..
Ugyan nem a kezdetektől fogva követem az Ubisoft, kezdetben pedig még a Crytek által megalkotott játéksorozatot (a 2004-es első rész kijöttekor még csak 6 éves voltam), viszont visszamenőleg az összes epizóddal játszottam, és a sorozat rajongója lettem. Megfogott az egész alapkoncepció, a…..
A koronavírus egyelőre sokkal nagyobb hatással volt a filmiparra, mint a videojáték fejlesztőkre, és emiatt ugyan még sokan nem jelentettek be jelentős tolódást az eredeti debütáláshoz képest, van 1-2 fejlesztő csapat, ami egyelőre hallgat játéka biztos idei megjelenését illetően. Ezeket is számba…..
Bizonyára ha gamer vagy, akkor téged nem érint a fenti kérdés, hiszen már biztosan beújítottál valamilyen erősebb vasra, amely képes a legújabb játékokat is legalább minimális szinten kezelni. Azonban ha mégsem rendelkeznél effajta erőforrásokkal, ám remek, modernebb játékokkal szeretnél játszani,…..
A koronavírus sajnálatos módon a négy fal közé szorít rengeteg embert, és csak reménykedni tudunk benne, hogy a járvány amilyen gyorsan elterjedt, olyan sebesen is csitul el. Viszont addig is, az otthonaikban rekedteknek számos lehetőség áll birtokában, már csak a becsavarodás elkerülése végett is.…..
Manapság számos internetes hírportál, és Youtube csatorna is berendezkedett a videojátékok széles palettájának ismertetésére, és végigjátszására egyaránt. Hazánkban is több ilyen portál, és személy megtalálható, akik mind azon dolgoznak, hogy a videojátékos ipar minél szélesebb körben elterjedt…..