Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eroszita

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexmesék Első swinger élmény 2010.03.21 22:24:00
A kanapén ült, és nézte a szerelmeskedő párt. Félhomály volt és örült neki, mert zavarta a szituáció. A finom szatén köpenyét gyűrögette és nem tudta mit csináljon. Elveszettnek érezte magát és nagyon idegesítette, hogy a vágy egyre jobban feszíti, de hogy legyen, kivel?…..
Szexmesék A parkban 2009.03.13 23:19:00
A férfi megkívánta a nőt. Ahogy sétáltak és ránézett, csillogott a szeme, mesélt, de a férfi nem hallotta mit mond, csak a száját látta, a csókos, telt érzéki száját. Maga felé fordította és a szájával betapasztotta a szófolyamot. A nő hozzásimult és viszonozta, hosszan.…..
Szexmesék Pinacsók 2009.02.20 23:22:00
Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő…..
 Ági, percenként nézett az órára, és egyre idegesebb lett. Még öt perc… Lehet, hogy nem is jön? Talán hiba volt, engedni a gyengéd célzásoknak és meghívni magához főnök nőjét. A cégen belül kósza pletykák keringtek főnök nője, Edit szexuális…..
Szexmesék A vágy édes bosszúja 2008.12.14 21:11:00
Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot.Mikor belépett…..
Szexmesék Megjegyzés egy cikkhez 2008.09.30 12:34:00
http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=40809Erre a cikkre próbáltam kommentelni, de nem sikerült ott. Eddig, de nem adom fel! A cikk szerintem csapnivaló, de vitázni jó.Főleg nőknek szántam, de férfiakhoz is szól! Hobby-ból kevés férfi jár kurvákhoz. Két eset van. Otthon nem…..
Szexmesék Minden férfi álma 2008.09.14 20:11:00
Megbeszéltük, hogy jön. Valami meglepetést is rebegett a telefonba. Kérte, hogy legyen pezsgő, és gyümölcs. Mindent előkészítettem. A megbeszélt időpontra egy szál törülközőben vártam, mindig így szoktuk. Rituálé szerű annak az apró frottír anyagnak a lekerülése rólam.…..
A napsugár betüremkedett a függöny egy pici  résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár…..
Szexmesék Elcsábítás 2008.08.09 09:45:00
Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.…..
Szexmesék Szex a lépcsőházban 2008.07.29 00:07:00
-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig. -Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak…..
Szexmesék Különterem 2008.07.29 00:03:00
Várlak a kávéházunk különtermében, este hétkor! - olvasom az sms-t. Ki küldte? Ismeretlen a telefonszám, de csakis Ő lehetett, csak nekünk van közös kávéházunk. Hazajött? Három hónapja nem láttam, nem jelentkezett...A szivem a torkomban dobogott. Nincs időm hazamenni…..
Szexmesék Valami kezdete... 2008.07.29 00:02:00
Szörföztem egy éjszaka. Az interneten. Mostanában nem tudok aludni, meleg van, én mégis fázom, egyedül, de mégis sokan körülöttem. Szóval nem találom a helyem. Keresek, kutatok az interneten. Sokan megkérdezték már, kit mit keresel? Mit tudjon, miben feleljen meg? Úgy gondoltam,…..
Szexmesék Vasárnap délután 2008.07.29 00:00:00
Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az…..
Szexmesék Szopni jó! 2008.07.28 23:58:00
Térdepelve, a hajam markolva mozgatja a fejem a saját ütemére. Öklendezésig lenyomva a kemény vesszőt, hogy a makkja a szájpadlásom lágy részébe nyomódik. Mikor kihúzza a számból rajta van a meleg nyálam, ami a szám és fallosz végén nyúlva, csöpögve mutatja, hogy milyen…..
A járda szélén álltam. Vártam, hogy megálljon mellettem az autójával és én beszállhassak, hogy egy pár perc erejéig, de együtt legyünk. Mondta, hogy meglepetést tartogat a számomra, és ne csodálkozzak. Nem tudtam, mi lesz, de kellemes érzésekkel várakoztam. Hol lehet? A…..
Gyülekezünk! Azt szeretem ezekben a bulikban, amikor kinyitom az ajtót, újabb és újabb jelmezbe öltözött lány vagy fiú áll az ajtó előtt, akit akkor ismerek meg. Mindenki Halloween-re van öltözve, de csak denevér és boszorkány jelmezek lehetnek! 3 lányt és 4 fiút várok erre a…..
Szexmesék Gyors szex 2008.07.28 23:53:00
Heves levélváltások és szexuális ígéretek tüzében megbeszéltük a találkát. Reggel hét órára! Kíváncsi voltam, hogy ilyen reggel, hogy hathat rám a szex. Pusztán kíváncsiság, milyen romantika fér meg a kávéval, amitől épphogy felébredek. Hozzám fog jönni, mert én…..
Ma megint megláttam a fényképét egy portálon. Eszembe jutott egy vad éjszaka, amit együtt chat-eltünk végig. Zenéket küldött, én hallgattam és közben "beszélgettünk". Jó volt a hangulat. Értelmes, tanult, olvasott ember. Jó a humora, isteni a zenei ízlése. És csinos.…..
Szexmesék Névnapi ajándék 2008.07.28 23:44:00
Most még lehetetlen, de remélem egyszer az lesz. Szeretnék egy nagyon bensőséges névnapi vacsorát elkölteni Vele. Természetesen gyertyafényes lenne, csak egy könnyű vacsi. Saláta, grillezett hús, süti. A ruha pedig kizárólag fehérnemű. Azt gondolom, hogy a hangulattól…..
Szexmesék Habfürdő és mécses 2008.07.28 23:32:00
Őt úgy nevezem, hogy Mr. Uriember. Nagyon aranyos, kedves és a régi vágású urak jutnak eszembe róla. A szexben is udvarias. Ezt nem igazán tudnám kifejteni, hogy mit értek ez alatt, de higgyétek el, vagyis hidd el, hogy van ilyen a szexben is! Ő az, aki mécses fényénél a…..
Nemrég történt... Van 1 kedves ismerős, aki nemhogy szereti, de imádja a faszt, voltam vele kettesben, hármasban, mindenhogy... Egy magányos estémen egy hirtelen ötlettől vezérelve rámsneztem, és egy kedves publikus helyes akcióra invitáltam egy mindkettőnk lakhelyétől ugyanolyan…..