Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabriel syme

3 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAGYAR IDŐ Működik 2021.06.13 00:06:49
Kedves Imre! Sikerült bejelntkeznem a blog-ba, és mint látod, egy ici-pici bejegyzést is sikerült prodkulálni. Maradok kiváló tisztelettel: Gabrel Syme..
Azt már tudjuk, mitől lesz egy rosszoldali jó. Összesen két szép példa van a jó rosszoldalira, ha Debreczeni Józsefet figyelmen kívül hagyjuk. (a képen balra... rendezőibal!) De azt nem is sejtettük, hogy kb ugyanazzal a schwung-gal meg jóoldaliból lehet rossz. Lássuk csak,…..
>>Ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács!<< /Rákosi Mátyás/ U. Péter (42 éves, büntetlen előéletű bp-i lakos) internetesmédia-oligarcha azért ennek a mondásnak egy enyhe vajszínű habermas-i értelmezést adott, midőn keresetlen szavakkal egy elavult papírmédia…..
gabriel syme 2012.05.24 09:02:24
@magyar-magyar szótár: Ez ismeros: film.indavideo.hu/video/f_hajonaplo_a_rejtveny ?
Kozeleben sincs Makk Karoly filmjenek (amit valahogy nem nagyon adnak egyik TV-n sem), de nem rossz. En - bar a hajtalan fejbor mar nagyobb teruletet foglal el a buramon mint a hajas - meg mindig azt mondom, hogy mi (az istenatta nep) vagyunk tobben.
1 jegyzet Én amióta erről (ú. é. arról) képet tudok alkotni (ezerkilencszázhetvenben születtem, szóval nem tegnap óta), azóta a közéleti (köz)beszéd még soha nem volt olyan mélyen, mint manapság. Egy ideje gondolkozom azon, hogy miért is van ez így(?); szerintem, mostanára,…..
Ezzel együtt az Új Köztársaság lehetséges alapjain máris gondolkodnunk kell. Szükség lesz egy becsületes, számonkérhető pártfinanszírozási törvényre. A pártok kapjanak több pénzt, de a mutyit súlyosan büntessék. Készüljön tehát új alkotmány, amely tisztességes vitában…..
gabriel syme 2011.11.28 22:52:02
@I_Isti: Oppardon! Az elitbe keruleshez eleg lehet a vagyon? Mi az eselye az en negy eves fiamnak, aki, mivel nem tudott elaludni, levette itten a polcrol a 'Nemzeti muzem fegyverkicsei' c. konyvet, es aztat nezegettuk? Vagyon meg minimalis. Vagy az a nyolc eves leany aki, az anutaja reven, tud valamennyire kulonbseget tenni a szecesszios meg a klasszicista epulet kozott, az elit? Sok penz nincsen.
Elég régen írtam ide. Ma a négy éves, óvodás ("Napsugár" csoport), általam jellemzően "Bubu maci"-nak szólított fiam azt mondta:"Akkor halunk meg amikor a szívünk az égig ér". Talán csak csutakaszürkeló bloggernek mond valamit az, hogy a kissrác…..
"Kis fasz nincsen, csak renyhe pina" /egy 8. osztályt végzett téesztag asszony tanítása, 1979. -a szerző gyűjtéséből/ Tokfalvi mester egyik nagy tanítása így szól: A méret nem számít. A Mester ezzel arra utalna, amire pl a katolikus bűnelmélet is, miszerint kis…..
gabriel syme 2011.11.02 21:23:46
 Amióta az eszemet tudom, a gyöngékkel és elesettekkel vagyok. Már az óvodában a gyöngék és elesettek jele volt az enyém, a hemüge. A gyöngéknek és elesetteknek való hemügének drótszára volt, hogy elesés közben is a hülyének is látszó gyerek fején maradjon: rugós…..
gabriel syme 2011.10.29 22:23:55
gabriel syme 2011.11.02 21:18:40
@magyar-magyar szótár: Bocs', bocsika! Aprocska tevedes. Nem vagyok azonos bbjnick-kel. Szoktunk azert szemelyesen is talalkozni. Legutobb, ha hiszed, ha nem, arrol vitatkoztunk (csak ugy zengett a kocsma!), hogy meg lehet-e arcrol allapitani valakirol, hogy magyar-e. En allitottam, hogy nem, o" meg csak kototte az ebet a karohoz. A vegen annyibban maradtunk, hogy nem tudjuk ki is hannibal lektur attitud, de ritka egy puruttya fajzat lehet. :)
 >>A jobboldalnak van ütőképes csürhéje.<</B.Aranka logopédus 2006. M.László buszvezető 2006. B. Ferenc Bástya Nyugdíjas Sakk Kör 2006. Zné Kiss Hajnalka bolti eladó 2007.  . U. Károly csaplár 2007. Cs. Géza hegesztő 2007. J.László politikus 2007.…..
gabriel syme 2011.10.26 22:32:23
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Roviden, az altalad linkelt magyarazatra:
Meg mertek volna csinalni veraldozatok aran is? Kulonos tekintettel arra, hogy 'statisztikai-szocialpszhilogialiag' a sajat szavazoikat verik ossze? (v.o.: megfutamodas).
Nagyon fontos meg, hogy uzleti, penzugyi szempontbol a fidesz, mszp ossze van fonodva. Alacsonyabb szinteken biztonsan. Lasd pl.: a dudi fele videki tejesz elnok entitast.
Itt irom le, nem akarok a tobbi posthoz ezzel maceralni: en lattam eloben az MTV szekhaz lepcsojere felallt lanyt,aki meg akarta allitani a csurhet, meg azt is (erre nagyon tisztan emlekszem), hogy az 'elfoglalt' vizagyubol segitettek kiszabadulni a bentmaradt rendornek.

Es meg valami, hogy ne kelljen az idevago dudi postokat keresnj:
- bbjnick - tuttti biztos vagyok benne - a mandinertol egy budos fillert sem kap, so"t..
- a bbjnick - dudi tavolsag (mar amennyivben komolyan veszem azt , hogy dudi sokat ir Torokszentmiklosrol) legalabb 70 km. Ez persze meg egy kornyek, nem olyan mint a Hajdu - Szabolcs <> Vas - Zala viszonylat
- az nem jutott senkinek eszebe, hogy bbjnick esetleg provokal?
 avagy cukiság a mai óvodából A költő mai kocsmát írt, de az a múltszázadban volt. Az elmúlt évezredben. Nagylevegőt vettem és vbeszaladtam az Őrjőnngjűngg Venszan című jókislányblogba, ahol teen-PMS jellegű szájszag [vastag, szalonnás, enyhe mandulagyulladás…..
jelennek élő állatok: genetikai szolganépSzínhely sörgyár kulturterme. Birkanép: a szépidők korai magánfuvarozói, pirosgázolajjal tankolt IFÁ-k, DAC-motoros ZIL-ek, LIAZ-ok, Edé-k... Rajnai Attila még az újkihívásán húzigálja az előbőrt az óvoda…..
magyar-magyar szótár barna hang 2011.08.27 07:14:46
Rosszmájamat hájjal kenyegeti ez a zene, végre valami magyar barnahang, bár drráága utasaim gyakran leordéjják a fejem, ha nem csavarom el ezt a szart, akkor ők le a fejemet, mér nem a rággyóegyet hallgatom, azon csupamaji sláger megyen,  hagyjam má a [SÍP]ba ezt a…..
Három bejegyzés e bejegyzés előzményei közül: magyarido.blog.hu/2010/05/13/asszimilacio_a_vagy_a_befogadok_sorszonai_bevezetes & magyarido.blog.hu/2010/09/22/befogadas_a_vagy_tul_a_tolerancian & bbjnick.blog.hu/2010/10/17/szabo_dezso_adaleka_a_politikai_nemzet_kerdesehez „(...) Tamás…..
Mikor már azt hinné az ember, hogy már nem tud meglepődni hogyan loptak közpénzt, akkor mindig előállnak egy még keményebb esettel. Kőröshegyi völgyhíd? Nem megfelelő minőségű M6-os autópálya a 4 csodálatos alagúttal? A BKV-polip? A fővárosi közműcégek? 40 centis kilátó…..
  „Eeeeeeee…” /Rogán Antal a Hír-tv-ben/ Szó, szó, szó, szó…„Ne azt, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja!”„Ne azt, hogy ki az, aki mondja, hanem, hogy hogyan mondja!”Bbjnick publikátorral ellentétben én városi környezetben…..
"Láttak-e már, Uraim, a Családi Pótlék Nagy Napján délután az élelmiszer üzletből kilépő cigánygyermeket, amint a visszajáróként felmarkolt aprópénzt hanyag eleganciával az ajtó mellé, a sárba hajítja...?"/Szürke Ló a kongresszus előtt/ A kutya valahol a…..
gabriel syme 2010.03.24 21:38:21
@bbjnick: Én voltam itten vidéken (zsírparaszt (copyright:dudenbuch.blog.hu) nagy alfődön) Vona Gábor koncerten. Nem mondom, hogy jó volt. DE reménykedni csak lehet abban, hogy ezek vannak annyira 'őrültek', hogy 'belepitéljenek' a retkes, nagy magyar közéletbe.
Hogy hova jutottunk? Nagyon remélem, hogy ide:
mek.niif.hu/06300/06345/06345.htm#52
(Az alábbi párbeszéd fiktív, csak a szerző fantáziájában létező "tényeken" alapul.) -Halló! Ká Árpád és Ká István vagyok. -Az kicsoda? -Tudod, mi valósítottunk meg életellenes bűncselekményeket, romák rovására. -Öööö... . Micsodát pontosan? -Szóval, izé, mi…..
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
gabriel syme 2010.02.23 09:16:18
@is: Az ugy! Vesd ossze A. Koestler: Sotetseg delben c. regenyenek foszereplojevel (Rubasov).
Objektive? Az milyen dolog, hogy egy torvenyesen mukodo part (amelynek nem mellesleg 3 EP kepviseloje van) 'kirekesztesere', ellehetetlenitesere szolit fel valaki egy parlamenti demokraciaban?
Azt csak mellesleg:; Ha valakinek tenyleg objektive fontos egy tema/ugy akkor az nem var bizonyos dolgokkal POLITIKAI okok miatt, hanem amint az ugy megkivanja lep, akkor is ha az politikailag karos.
trójaifalópárt  - a médiaháború hagyományos eszközeinek divatjamúltával a neokratív néphülyítés eszközei kerültek úgy az előtérbe, hogy közben a netjobbágyság az ostoba blogparasztok még mindig a cumival a szájukban a hagyományosmédiákban tálaltakra cuppannak. Így…..
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
gabriel syme 2009.12.18 23:07:05
@mirrmurrkandur: Szerintem annak van igaza, aki MINIMUM 25%-ra varja az MSZP-t. Nagyon meg lennek lepve, ha gyengebben teljesitenenek.
Meg akar Torok Gaborral is mernek fogadni (tudom, hogy van kozos ismerosunk, tehat a viszki/bor/unikum transzfer megoldhato), hogy az MSZP 25% folott, a Jobbik 18% alatt fog vegezni.