Regisztráció Blogot indítok
Adatok
özvegylegény

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű…..
 Kedves feketeöves balosok, (és Tóta W. Árpád) akiknek az égadta világon mindenről Orbán Viktor jut eszébe, kérlek engedjétek meg, hogy most ne az ő ötleteivel vesződjek, és felvessem a felelősség kérdését. Szarban vagyunk, tudom, igen, lehet, hogy most összefogás kéne,…..
 A MÚOSZ Etikai Bizottsága elítélte Tóta W. Árpád antiszemita publicisztikáját (Bayer Zsoltéval egyetemben). Állásfoglalásukban ezt írják: A MÚOSZ Etikai Bizottsága osztozik a magyar állampolgár – és mások – felháborodásában, elhatárolódik mind  az…..
Miután az előző bejegyzésben az első lelkész is felkerült a listára, nem lehet kérdés, hogy újabb jelöltünk is ide kívánkozik.A MIÉP színeiben az Országgyűlést is megjárt ifj. Hegedűs első országos hírű botrányát a galíciai jöttmentek hadáról szóló értekezésével…..
Árokásó Top100 Buda Péter 2008.10.11 12:26:00
Vannak emberek, főleg az új generációhoz tartozó exkavátorok, akik nem egy hosszú élet verejtékes munkájával küzdik le magukat az ásónyélig, hanem már ottan szocializálódnak. Buda Péter testvérünk ilyen jelenség. Neki már a gimnáziumi tanára is Debreczeni József volt,…..
ne nézz hülyének, testvér,az árpádsávos zászló igenis a nyilas zászló helyettesítője, ne akarj már azzal megetetni, hogy egy szélsőjobbos tüntetésen pont árpád vezér történelmi alakját idézitek megfelé; tudom - sőt, megértem -, hogy nyilaskereszt kizárólag azért nincs…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
 Tegnapi kérdésünkre esti bemutatkozásával a Lehet más a politika! nem adott túl meggyőző választ. A lézershow tíz éve még nagy szó volt, de ma már minden alsó-középkategóriás diszkóban szériafelszerelés. Az Országgyűlésre vetíteni persze nem hétköznapi, de az…..
Most akkor megszűnik az MDF frakció vagy nem szűnik meg?Még 1999-ben, az akkori kormánypárti képviselő csoportok a Házszabály módosítását kezdeményezték az alkotmányellenesen fenntartott MIÉP-frakció helyzetének rendezése végett. Azt a kezdeményezést azonban, hogy a frakciók…..
 Eddig tartott volna a sikeres együttműködés, a szépkorúak és az európai értelemben vett konzervatívok stratégiai partnersége? A Stop.hu szerint ma délelőtt a Tisztelet Társaságának elnöksége a 2010-es választási szövetségi ajánlat elutasításáról döntött, sőt, a…..
(felkiáltójel)Magamba tört a bicskám  Nicsak, kibeszédMint egy kezdő pornószárNyeletlen kétéves a farokderbinA méreg a lényed Amit írok, nem énlíra, nem is tepika Csak szétaprózaEzt add össze, ne a hátha-t Kibontok egy friss nosztalgiakonzervetÁllott a…..
Pásztor Tibor Gyarmati Pál 2008.07.08 15:36:00
Kaptam egy levelet. Szoktam kapni ilyet, általában simán törlöm, de ez valamiért fölcsigázott: Megérdemled, te szarházi, Oroszjóska seggrepacsizó haverja, meg tudnálak nyúvasztani.... Mindezt a Reakción tett valamelyik kommentem váltotta kis a feladóból. A a feladó: maior…..
 Van Budapesttől nem túl messze egy falu, ahol zöldek a fák, működnek az utcai kutak, és ott lehet hagyni a biciklit a főtéren lelakatolatlanul. Az ember ebben a korban már nemigen vágyik ennél többre, így aztán nyaranként mi is gyakran vendégeskedünk itt, Zebegényben, a…..
Árokásó Top100 Fricz Tamás 2008.08.11 18:53:00
Fricz Tamás, a polgári politológus reprezentánsa, akiről két szállóige is elhíresült: "egy következmények nélküli ország" és az "előrehozott választások". Az előbbit több mint egy évtizede, az utóbbit nagyjából öt éve rappeli az országnak, de nem…..
Árokásó Top100 Föld S. Péter 2008.08.26 11:54:00
Szeretném kifejezni köszönetünket Föld S. Péternek. Nyilván kedves gesztusnak szánta, oktatási segédanyagként számunkra, hogy egyetlen írásban mutasson be sokat használt árokásó technikákat, a kezdők kedvéért egyszerű, közérthető, mondhatni primitív módon.Árokásó lecke…..