Adatok
Kornélia Bándi
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz.
Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez.
A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
Kornélia Bándi
2020.03.24 08:25:37
Szia, már 2 hete kínlódom a kovásszal, 2× sütöttem kenyeret, de egyáltalán nem kelt meg és így természetesen nem is volt jó a kenyér☹️. Pedig szépen duplázódott a kovász. Este csináltam aktív kovászt, most elvégeztem az úszó kovász tesztet, és szépen lemerült, így nem merek hozzáfogni a dagasztáshoz, félek megint ki kell dobnom és fölöslegesen dolgozom. Nem tudom mi a teendő ilyenkor, csináljak az aktív kovász ól még egy aktív kovász, vagy dobjam ki? Bocsi, h hosszú lett!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz