Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudebwoi

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba...
rudebwoi 2018.12.19 06:00:16
@6.Lenin: "Te köcsög, Mo-on magyaro szavaznak, azok meg már 3x elküldtek benneteket a picsába."

Meg az a több tízezer magyarul nem beszélő de még a képviselők neveit elolvasni sem képes ukrán meg szerb "határontúli"....

24.hu/belfold/2018/04/03/azt-mondtak-akarhany-ukrant-be-lehet-jelenteni-nem-lesz-baj/
24.hu/belfold/2018/04/10/kisbuszokkal-hoztak-ukrajnabol-a-fidesz-szavazokat/
444.hu/2018/04/08/szepen-halad-a-szavazas-a-hirtelen-benepesult-ukran-hatar-menti-telepuleseken

Nyugodtan keress rá a témára googlen, elég részletesen foglalkoztak vele.... mondjuk tény, hogy nem a NER-médiában. Győzd le a kognitív disszonanciád, ne hazudj tovább magadnak!
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma az 1966-os és az 1967-es év van soron. 1966. augusztus 29. A Vigadó tér a Pesti Vigadó frissen felújított homlokzatú épületével. MTI Fotó:…..
rudebwoi 2018.10.05 12:44:33
@szeme közé, laposan!: @Terézágyú: @Reman: @Genius2:
Magyarországon Rex néven ismert a játék és nem csak a kocsmákban. Vallonoknál Billiard Russe (orosz biliárd), angoloknál Bar Billiardként vált ismerté. Magyarul egy 'l', nyugat-európaiul általában kettő.
Mindenkinek igaza van. :)
Úgy ~35 éve kisgyerekként az V.kerületi tűzoltólaktanyában sokszor néztem ahogy a felnőttek játszanak és titkon alig vártam a riasztást, hogy végre én is lökdöshessem kicsit a golyókat. :D
A kínai, koreai, japán márkák ma már tömegével vannak jelen a magyar piacon is. Mi pedig rendre meggyilkolásszuk őket kiejtésileg, bár nem csak mi, de a nyugat úgy összességében. Összegyűjtöttem itt az ismertebb, leginkább "elferdült" márkákat megközelítő kiejtési…..
rudebwoi 2018.08.27 11:43:36
@*rockstar*: Would you LIKE to go to HIKE in your NIKE? :D
Pár napja a Facebook törölte a Tolvajkergetők nagyjából 180 ezer lájkkal bíró oldalát. Mivel több ismerősöm követőjük volt és lelkesen osztotta a posztjaikat és videóikat, így bennem már korábban kialakult egy vélemény erről az oldalról, és a hír kapcsán alkalmasnak…..
A megtörhetetlen „Miss Lovely”. A hölgy, aki már akkor harcolt a szcientológia ellen, amikor még senki nem mert. „Nem fogod elhinni, de írhatsz olyat, amit néhány csoport nem engedélyez és ezután az életed negyede romba dől. Tudom, mert velem ez megtörtént” – Paulette…..
rudebwoi 2015.05.26 20:27:07
Kevésbé ismert eset az egyszer még piacvezetô, majd hirtelen eltûnô FOOD EXPRESS kajaszállító cég. Ott is több milliárdos hitelt vetettek fel, fektettettek be és hordtak szét módszeresen (marketing, uj design, buta tréningek, fizetett szci-alkalmazottak, stb) a hubbardista droidok. Zsidek "szakács[celeb]lovag" Laci meg a család jól ráfizetett a szektával való barátkozásra, amit nem loptak el, azt a végén vitte a bank a hitelek fejében... szar alakok a szci által kirendelt kis mitugrász agyhalottak, volt pár vitám, nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendben ezekkel a semmibôl hirtelen febukkant, saját íróasztalt kapó, simamodorú bután vigyorgó "tanácsadókkal". Kár, hogy akkoriban még fogalmam sem volt xenuról meg a többi agyament baromságról, kapták volna az ívet egész nap... 2006-2007-ben csúcsra járt a cég, akkor jött az ercsi termelô beruházás hitel, nagy tervek, új dizájn, egyre szarabb kaja, és az elképzelt üzleti tervek nyilvánvaló tarthatatlansága... a végjátékot nem vártam meg, a kezdeti jó hangulat lerohadt, a megjelenésükkel mindennaposak lettek az gyakorlatban mûködésképtelen "ötletek" emiatt pedig a viták és a demotiváltság.
fn.hir24.hu/ceghirek/2008/04/08/tonk_szelen_food_express/
Jbarátom aki maradt még egy ideig, naprakészen mesélte az összeomlás utáni szánalmas junioros-unitedes idôszakot, örülök, hogy már nem vettem részt benne... :)

Más forrásokból hallottam olyan cégvezetôkrôl is akik a búspi...ba küldték el a WISE felbukkanó "ügynökét" az elsôre talán kecsegtetô, de átgondolva teljesen agyament üzleti modelljével együtt.
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
"A legtöbb ember, ha önmagával szembekerül, hanyatt-homlok menekül, mintha kergetnék." Szállj le a földre! Ne álmodozz! Térj már észhez! Nőj már fel! És társaik. Minden egyes alkalommal, amikor valami ilyesmi elhangzik, éles kés hatol a gyermekkor gerincébe. A nagyra törő,…..
Mindegy, hogy delta- vagy tölcsértorkolat, a folyó és a tenger találkozása mindig különleges hely. Mint tudjuk, a pocsolyás víz (sás, káka lakják, meg minden egyéb, amit a költő elképzelni sem mer) édes, a tengervíz pedig sós, és ez nemcsak a ritka fajokra vadászó…..
rudebwoi 2014.12.07 20:01:08
@dont be such a nazi:
"Electricity was generated for the first time by a nuclear reactor on December 20, 1951, at the EBR-I experimental station near Arco, Idaho, which initially produced about 100 kW."
2009 óta pakson egy reaktor 500MW-ot termel (4 van belôle az erôműben).

remélem érted mire gondolok...
Katalin a tavaly novemberi 40%- os játékvásár keretén belül vett egy babát 17 ezer forintért a Tescóban, amit februárban 8500-ért látott újra. A Tesco Global Áruházak az álláspontom szerint megsértették a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat…..
rudebwoi 2014.03.12 06:50:52
van 600 dollárért is ilyen ótvar, miért nem azt vette a kedves levélíró? :)

www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=chou+chou+doll&_sop=16

amúgy 20 dollártól hozzá lehet jutni a hajas verzióhoz, ha az ember kicsit körülnéz...
"A kereskedelmi televízióknak álcázott globális véleményhatalmi terrorgépezet legkegyetlenebb tömegpusztító fegyvereit a valóságshow–sorozatok jelentik" – ezzel a lingvinisztikai gyomrossal nyit Bogár László a csütörtöki Magyar Hírlap hasábjain leközölt aláValó…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
rudebwoi 2013.11.27 12:28:31
rudebwoi 2013.11.27 12:29:34
@Theremin: most nézem, beelôztél ^^
Hurrá, a ninjabreakzes Adam Dolph is felfedezte magának a twerket! Amerikában most ez a menő stílus. Tehát pont nem jelent semmit, mert azok is mindennek tudnak örülni, ha egyszer valaki azt mondja nekik valamire, hogy ez nagyon jó. Most tényleg, ez jó?..
rudebwoi 2013.10.29 21:35:33
@kula-mula: mennyire kurvára egyetértek veled!
forrás: fortepan I. kerület Facebook oldalunk elérhetősége: www.facebook.com/1.kerulet ..
Burger Blog BurgerBar, Amszterdam 2013.07.22 06:00:00
Pár hétvégével ezelőtt egy kiváló amszterdami technofesztiválon vettem részt, és ha már ott voltunk, mindenképp be kellett próbálnunk egy hamburgeres helyet is. A helyi toplistákon a top3-ban tuti benne van a Burger Bar - ide tértünk be hát mi is. Elvileg két egység van…..
rudebwoi 2013.07.22 20:42:43
@Kelly és a szexi dög: nincs olyan, hogy varázsgombabolt, és nem zártak be semmit. A friss "kalapos" gombák árusítását tiltották be, ha jól rémlik 2-3 éve. Ettôl még vehetsz kalapos spórákat vagy "growkit"-et, azt' otthon felneveled. Továbbá továbbra sem tiltja semmi a "telepes" (truffel) varázsgombák árusítását, ezeket ugyanazokban a hűtôkben találod, ahol elôtte a kalaposokat. Még a fantázianeveik is kísértetiesen hasonlítanak a régi termékekre, egyszerűen átálltak a trüffelekre. Ettôl nem ugranak ki zavartlelkű turisták a szállodák emeleti ablakain, vagy valami ilyesmi... ;)
Mindent összevetve, minden külső kényszerítő erőt és belső feladatot beleszámolva, 50 éve nincsen ennyire rossz kormánya az országnak, mint az Orbáné. 1963-ban nagyjából véget ért az '56-os forradalmat követő megtorlás, megkezdődött a konszolidáció, amely ugyan tovább…..
rudebwoi 2013.07.16 17:36:02
@notib: "csak emlékeztetőül:

- Fletó volt, aki először mondta, hogy el lehet menni ebből az országból...."

az értő olvasás neked sem nagy erősséged, az már egyértelművé vált

fn.hir24.hu/itthon/2006/06/15/gyurcsany_el_lehet_menni_magyarorszagrol/

fusd át, hátha mégsem neked szóltak azok a mondatok. :)
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
rudebwoi 2013.07.12 11:18:54
@sanity:

itt a válasz: kibulizottorszag.net
aki lusta olvasni, annak itt látható tömörebben, riport formájában:
youtube.com/watch?v=9fLbxIhIbvQ
Publius Majd az Anonymous megmondja 2013.04.26 14:32:16
(kép forrása) Jeszenszky Sándor ex-jobbikos tisztségviselő, jelenleg a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke az Élet Menetével párhuzamosan akart "Adj gázt!" címmel motorosfelvonulást tartani. A felháborodást és a - több jogvédő által is kifogásolt - betiltást követően…..
Külügyér Ideje rovarokat enni? 2013.03.13 12:00:00
Csótányt enni jó az embernek, kímélő a környezetének. Európa felkészül a rovarevésre.  A világsajtóban és különböző fórumokon egyre többször merül fel, a nyugati világ országaiban is hasznos lenne a rovarevés meghonosítása. Nemrég egy londoni gasztronómiai…..
Matolcsy György tegnap Hódmezővásárhelyen új állampolgárokat avatott. A ceremóniáról a Vincentblog most exkluzív fotókat közöl. Kizárólag felnőtt — tehát szavazó korú — olvasóinknak! ..
...mert mindent lefednek a jó hollandok térkővel. Persze parkok azért akadnak, és a járdákon, falakon is díszlenek növények. Kocsis Martina dísznövénykertész kollegám nem csak Németországban kutatta a helyi utcafronti zöld trendeket, hanem Hollandiában is járt, ahol…..
rudebwoi 2012.08.25 17:57:55
"Eldugottan található pár park"
Azert annyira nincsenek azok eldugva, mondjuk hogy van egy erdo felig a varosban, par nagyobb park, es sok kisebb a rengeteg eldugott mellett ;)

@is: pont ma reggel lattam amikor allitottak fel a 4 beallos muanyag mobilokat a Vondelparkban, 3 oldalrol magas fekete paravannal veszik korbe... meg is lepodtem, sose csinaltak meg ilyet. Meg mostanaban raknak ki par toi-toit is, hatalmas iramban fejlodunk ^^

A Leidseplein melletti MacBike ele egy a jardaba sullyesztheto 4 beallos (seggmutatos mint a muanyag, csak fem) budit epitettek, ami napkozben be van huzva (csak egy csatornafedelet latsz), este meg kiemelkedik a jardabol.