Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricardo montelban

2 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
ha egy üzlet beindul... Edit néni, a Benkő feleséget keres című reality kétség kívül legkarizmatikusabb szereplője hoppon maradt az oltár előtt, de mint az lenni szokott az ilyen műsorok hoppon maradt szereplőivel, az RTL készségesen felajánlotta neki, hogy majd ők segítenek és…..
ricardo montelban 2010.01.17 17:24:08
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Geekblog The Quiet Earth 2010.01.02 08:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 1.Félőrült fickó üvölt a templomban, a krisztusszobor előtt, női ruhában, puskával a kezében: „Ha nem jössz elő, lelövöm a kölyköt!” Mindez a valaha volt legcsendesebb apokalipszis után: nem volt globális járvány, sem…..
Ha már az index ennyire kampányol, a Homár orvosforrása megjegyezné, hogy az influenzaszezon már megkezdődött, a H1N1-oltóanyag pedig hetekre teljesen leterheli az immunrendszer védekezőképességét, így sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az ember bármi másban megbetegedjen,…..
ricardo montelban 2009.11.09 15:46:10
@Kandras: és akkor mi van? Hívom Godzillát a 26. századi brit tudósoktól kapott gunafonommal, ő meg a lézerszemével jól felégeti a nanorobotokat. Lesz itt sikoltozás!
ricardo montelban 2009.11.09 15:47:57
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: akkoriban még nem kívántam ennyire az emberhúst.
Ez azért eléggé kínos: a Jobbik honlapján egy üres kocka tátong, "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Music Group." felirattal. Egyszerűen annyi történt, hogy a Warner szerzői jogi panaszt emelt a Jobbik új kampányfilmje miatt, és leszedette…..
ricardo montelban 2009.10.29 14:35:04
@Alf: ja, és kurva sikertelenek ráadásul, nem úgy, mint te.
Na most nem szeretnénk együtt vacsorázni Jeszenszky Zsolttal és Vona Gáborral! Izé. Szóval azt soha nem szeretnénk, de most, amikor minden bizonnyal csak ordibálna egymással a népszerű lemezlovas és a még népszerűbb biztonságtechnikai ügynök, pláne nem. Azt viszont nagyon…..
ricardo montelban 2009.10.29 14:22:00
@zoldpagony: szertem ez a vélemény majdhogynem 100as.
hogy is van az a régi mondás, talán Márai: ahhoz, hogy egy nemzethez tartozzál, nem kell teljesítmény. Ezek szerint tehát hamarost eljön a tehetségtelenek, a magukkal kibékülni nem képesek forradalma. És amikor leverik, mert leverik, az hétszentség, ismét mi leszünk a hatmillió partizán hazája.. ami olyan szép, de olyan szép, hát nem?
Turult a Tesco helyébe!
ricardo montelban 2009.10.29 14:33:13
@HUN_Sector: szertem ez, amit mondasz, szimplán hülyeség. Mert ugye az a párt, amelyik ugyebár überszittya tisztaságot hirdeti agybafőbe, simán megengedhet magának ilyesmit, és ha netalántán rászól valaki felettes, aki egyébként teszi ezt mindenkivel szemben, aki hasonlóképp lopik, mert hiszen profitorientált, akkor az a felettes zsidó lesz 1 perc alatt, és lehet kiabálni, meg jajveszékolni, hogy persze, mi vagyunk megint a céltábla, mi vagyunk a kétpálcás a május elsején.

Két akkora lófasznyaló nyelv van a jobbik szájában, hogy az még a Farkasházyén is túltesz.
Geekblog Batman: Hush visszatér 2009.10.28 08:00:00
Érzelgős Joker, beszari Batman, pojáca Rébusz, joviális Pingvin, és persze gonosz Hush, akitől nagyon kell félni, mert gyolcsba van tekerve, és tud háztetőkön szaladgálni. Visszatért, de minek? Minden idők alighanem legfeleslegesebb magyarul megjelent Batman-képregénye. Nem nagyon…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
ricardo montelban 2009.10.27 09:40:16
@KaszaP: ja kérem, a találat alapján esetleg a bori önkormányzat is nyomtathatna Igen, megcsináltuk plakátokat, Radnóti Miklós fényképével. Esetleg.
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
ricardo montelban 2009.10.26 14:38:02
@Fedor: A Böjte-csörtét (bocs) olvastam én is, és felvet biza, valóban, néhány kérdést bizonyos emberek értékéről, mikor azokat az embereket bizonyos másik emberek kisujjával együtt pakolják föl a mérlegre.
ricardo montelban 2009.10.26 14:42:49
@Tacskó Muki: bassszus, ezt te írtad? ezen röhögünk már egy hete, körlevélben csapták át, és a vicc, hogy elsőre nem tudtunk vele mit kezdeni, annyira abszurd, hogy már igaz. Nyerítés, kacaj, hökkenés, barátom, úgy borultam le előtted most, hogy plezúros lett mind a két térdem.
ricardo montelban 2009.10.26 14:45:27
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós: JOBBOLDALT, te magad mondtad, radikálisan jobboldalt, margón. Mit nem értesz?:)
Ezt a kis repedésbe szorult patkányt egy utcán sétáló fickó vette észre. Lefotózta, beküldte egy oldalra és onnantól mindenki próbálta megvígasztalni őt úgy, hogy fotosop segítségével dilis szituációkba helyezték a patkánykát. Így már nem is annyira rossz, ugye? A magyar…..
Érdekes akcióval állt elő a budapesti Pizza Oscar pizzéria. Ehető vonaljegy programot indítottak, mellyel a BKV jeggyel vagy bérlettel rendelkező vendégeiknek kedveskednek. Aki rendel tőlük egy 32 centisnél nagyobb pizzát, és felmutatja jegyét vagy bérletét, 300 forint kedvezményt…..
A Szezám utca és a Muppet Show atyja, a Fantasztikus Labirintus és A sötét kristály rendezője 1990 májusában hunyt el. Kreatúrái a huszadik század második felének meghatározó alakjai voltak: emberiek, csúnyácskák és kaotikusak, jellegzetes mozgással és egytől egyig markáns…..
ricardo montelban 2009.10.11 08:37:17
Másfél hónappal a bemutató után nyugodtan kijelenthető: a Becstelen Brigantyk egyöntetű sikert aratott, nemcsak a Tarantino-filmek viszonylatában, de általában véve is jól teljesített a mozipénztáraknál; nálunk épp a múlt héten lépte át a 200 ezres határt. Ami a kritikusokat…..
ricardo montelban 2009.10.11 08:30:58
@Styxx: nem Columbo az, illetve csak annyira, mint amennyire Columbo Sherlock Holmes. Landa semmi más, mint egy sötétre pácolt, pipás úriember a Baker streetről.
Nem nálunk történt az eset, hanem Bangladesben, ahol a patkányok valós problémát jelentenek, és a kormány mindenre képes, hogy a lakosságot aktivizálja és érdekeltté tegye az irtásukban (már ha a közegészségügyi érvek nem lennének elég erősek).A 41 éves Mojhairu Ishamot mi…..
ricardo montelban 2009.10.04 18:52:11
Vastagbőr Epic fail 2009.10.01 11:38:00
Kocsis Istvánnak havi 1,5 milliós a BKV fizetése, és ehhez kapcsolódik még havi 150%-os PRÉMIUM, ami összesen 3 375 000 ft / hó. Mindezt egy veszteséges és botrányos fővárosi cég vezetéséért. Okés, ez ma már nem is hír. Erre már csak legyinthetünk egyet, hiszen gondoltuk,…..
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
ricardo montelban 2009.09.24 10:11:44
@forrórágógumi: és talán majd még köszönjenek is a mávos bácsinak, hogy jajjmávosbácsi, annnnnnyira jó, hogy a fostos mezőtúri állomáson kell aludnom! kurvára nem az a lényeg, hogy kivel esett meg, mert baszod ha majd a kedves nejed/urad, mert ezek alapján simán megeshet ez is, Szarvasról egyszer egy este vissza akar utazni majd hozzád a karonülő gyerekkel, ahová mittomén, az Arborétumba mentek friss levegőt szívni, és ugyanez megesik velük, akkor fogsz-e okosakat kommentelni, kiskomám?
Mostanában ünnepeljük negyvenéves születésnapját a Mézga családnak, az igazi sorozatklasszikusnak, amelynek poénjai ugyanúgy ütnek, mint anno, és amelyről 1969-ben azt írta egy beharangozó cikk, "a magyar rajzfilmgyártás európai viszonylatban is jelentős…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
ricardo montelban 2009.06.01 07:41:46
Geekblog From Beyond 2009.05.21 17:04:00
Ezzel kezdd. “Humans are such easy prey…”Ez is azok közé az agykéregbe égett gyerekkori pillanatok közé tartozik: ahogy iskolatáskával a hátamon, a fejem tetejét a kora tavaszi nappal süttetve ácsorgok a csendes kertvárosi utcán, megfeledkezve mindenről és…..
ricardo montelban 2009.05.22 14:04:17
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
Pintér Béla rajongói sorozatunkban mindig vállalhatatlanul pozitív elfogultsággal és a kritikai érzék leghalványabb jele nélkül írunk a társulatról és darabjaikról, ez tény. Nincs ez másképp most sem: április második szerdáján türelmetlen ujjpattogtatással vártuk, hogy a Szkéné klausztrofób…..
25 év késéssel végre a magyar rajongókhoz is eljutott Chris Claremont és Frank Miller  legendás minisorozata, amiben a japán maffiacsaládba beházasodni készülő Rozsomák több nindzsát kaszabol le, mint Bolo Yeung és Michael Dudikoff együttvéve.  …..