Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smart Seniors

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbálási fázisba lépett egy olyan új hazai fejlesztésű rendszer, amelynek segítségével a háziorvosok megfigyelhetik az otthoni karanténban lévő koronavírusos betegeiket. Az E-Med4All Europe Kft. által fejlesztett rendszer alapját egy véroxigénszintet mérő eszköz képezi, mely egy telefonos…..
Egy idegen nyelv tanulása számos előnnyel jár. Javítja, frissen tartja a memóriát és kognitív képességeket, segítheti új barátok szerzését és lendületet adhat egy hobbi vagy más szabadidős tevékenység új szintre juttatásának. Nem számít mennyi idősek vagyunk, egy új készséget, szakmát, vagy…..
Van egy érdekes hobbija, témája? Vagy éppen markáns, kifejezett véleménye bármilyen hazai, vagy külföldi jelenségről, eseményről, eljárásról – esetleg jól ért valamilyen speciális szakterülethez, és szívesen megosztaná másokkal? Készen áll arra, hogy belekezd, majd rendszeresen ránéz a “Műre” és…..
Smart Seniors Mi is az a Skype? 2020.05.16 20:33:53
A kijárási korlátozástól függetlenül (de az alatt aztán különösen) fontos dolog, hogy kapcsolatban tudjunk maradni szeretteinkkel, barátainkkal. A társas kapcsolatok megőrzése, életben tartása elengedhetetlen szellemi egészségünk megőrzéséhez és a tartalmas mindennapokhoz. Erre a célra számtalan…..
Mindannyian szeretnénk változatos, tartalmas életet élni életkortól függetlenül. Ez a jelenleg érvényben lévő kijárási korlátozás mellett tagadhatatlanul nehézségekbe ütközik. Sokat segíthet, ha egy hozzánk illő szabadidős tevékenységgel tudjuk színesíteni a mindennapjainkat csökkentve ezzel a…..
A legtöbb fejlett ország komoly demográfiai változásokkal néz szembe. Az idősödő társadalom sok új kihívást fog jelenteni a mindennapokban. Az egyének szempontjából a 60 és 65 év közötti átmeneti időszak bír kritikus jelentőséggel, mivel ekkorra esik a munka és a nyugdíjas évek közötti átmenet. A…..