Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Amatőr_

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Valahol megérted, hogy a pasiknak fontos ez, de téged mégis sért. Noha nem megcsalás ez, de valahol azt fejezi ki, hogy nem vagy elég jó neki” – Igazi örök dilemmát hozott Levélírónk. Hiába vagytok nyíltak és beszélitek meg akár a legmélyebb vágyálmaitokat is, ha a pasi…..
_Amatőr_ 2024.06.20 13:21:50
@bz249: Szerintem inkább azt jelenti, hogy a két félnek eltérő az igénye a párkapcsolaton belüli szex mennyiségét, minőségét illetően.

A férfi így oldja meg, hogy nem kapja meg azt és annyiszor, amit és ahányszor szeretné.
                       „Állítja, hogy jó apa lenne, én meg azt látom, hogy minden ehhez kapcsolatos plusz dolog az én nyakamba szakadna, ő hamar elunná, amint az újdonság érzés alább hagy benne” - A gyerektéma is felmerült már ebben a kapcsolatban, ám Posztolónk nem hiszi, hogy barátja alkalmas…..
                        „Azt nem értem, hogy mit várnak attól, hogy ezeket levélben egy viszonylag idegen valakire rázúdítják? Feloldozást? Együttérzést?” - Levélírónk kihagyott pár évet a netes randik világából, és amikor újra belevágott a társkeresőzésbe, rájött, hogy nem sok minden változott, ha…..
_Amatőr_ 2024.02.22 11:31:12
@Cecile Faucigny Lucinge: ez csak abban az esetben igaz, ha a férfi lóvés. Ellenkező esetben a dagadt disznó esete áll fenn.
                       „Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet” – Az ostrom már jó ideje tart, és Posztolónk egyre inkább fölöslegesnek érzi az eltelt hónapokba fektetett energiát. Várakozni tovább, vagy…..
_Amatőr_ 2024.02.19 14:10:51
                       „Azt én is észrevettem, hogy mai elferdült világunkban a pasik is átvettek a női fegyvertárból pár dolgot” – és ez nem túl jó jel. Sokan maradnak egy rossz kapcsolatban, mert úgy érzik, a magány elviselhetetlen. Ám ha valaki problémás, az már az elején is látszik, a többi…..
                       Levélírónk rájött, miért kell néhány kapcsolatban lévő pasinak folyamatosan leállni más nőkkel, korosztálytól és kinézettől függetlenül: az önbizalomtuning miatt. Fordított esetben, ha mindezt egy nő teszi, mindennek elhordják. Hogyan kaphatná meg egy férfi azt a…..
_Amatőr_ 2024.02.05 09:14:41
_Amatőr_ 2024.02.06 20:20:52
@Lorrh: "Az UCLA közel egy évtizede nyomon követi a fiatalok viselkedési trendjeit éves California Health
Interview Survey-n keresztül, amely a legkiterjedtebb állami egészségügyi jelentés az országban. A
2021-es jelentés szerint a 18-30 éves kaliforniaiak 38 százaléka számolt be arról, hogy az előző évben
nem volt szexuális partnere, ami 10 év óta a legalacsonyabb szám."

És szerintem Magyarországon még rosszabb a helyzet.
                       A korkülönbség már most is felvet egy-két dolgot, például az anyagiakhoz való hozzáállás terén, mert míg Levélírónknak a biztonságot jelenti, a barátnőnek teljesen mást. Mindez talán összefügghet azzal is, amikor egy nő képtelen kontrollálni az érzelmeit.                …..
                       ...a boldogító igen néha nem. De hogyan utasítható vissza egy leánykérés „megfelelően”? A barátnő szerint párja jelenleg sokat ügyködik azon, hogy megkérje, ő pedig meg nem akar egyetlen szóval beletiporni a lelkébe. A vonakodásnak két oka van: még nincsenek elég ideje…..
_Amatőr_ 2024.01.12 14:01:09
                       Sokat hallani ezt a fogalmat, de melyek a fajtái és mennyi a szavatossági ideje egy lelki társnak? Vagy ez a forma örökre szól? Esetleg több lelki társa is lehet az embernek egy élet során? Levélírónk azt kutatja, mik lehetnek a jellemzői a lelki társaknak, és vajon a…..
                       „A szakítást is úgy intéztem, hogy ő bejelentette, én meg vállat vontam és mondtam, ott az ajtó. Ő sírt, én meg ridegnek mutattam magam, az is voltam akkor” – Posztolónk arra kíváncsi, hogy egy ilyen jelenet után melyik nő adna neki még egy esélyt? A múltját is feltárja…..
                       Levélírónk pasija azt kifogásolja, hogy barátnője nem a legjobb ruháiban van otthon, merthogy a mackónadrág lehangoló és csöves... A pasi amúgy bátran hordhat kinyúlt melegítőket, mert ő férfi. Milyen viselet ajánlott a hétköznapokra, mit vegyünk fel takarításhoz, illetve…..
                       „Szerinte ez nem szerelem, csak szeretet. Szerintem meg egy harmadik valami, amit én se tudok megnevezni” – A szakítás már hat éve megtörtént, az egykori pár mégse tud megválni egymástól végleg. Posztolónk szerint természetfölötti kötés van köztük.                      …..
_Amatőr_ 2024.01.05 10:07:24
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
                       „Eleinte azt hittem, jól esik egy lánynak, ha azt látja, a férfinak elakad tőle a szava, annyira csábítónak találja, elvörösödik és zavarba jön” – Ha valakit vonzónak találunk, természetes, hogy ez valamilyen reakciót vált ki belőlünk, és nem biztos, hogy abban az érzelmileg…..
_Amatőr_ 2023.12.08 22:18:21
@God Harald: Húúú...nem hinném, hogy van olyan pozíció, ami ér ennyit.

Jól tetted, hogy váltottál.
_Amatőr_ 2023.12.09 00:51:02
@God Harald: Komolyan mondom, ebből regényt kellene írnod.
_Amatőr_ 2023.12.09 13:47:39
@God Harald: Gondolom, nem vagy már fiatal, ha ennyi mindenen átmentél.

Itt az ideje, hogy blogot indíts.
Legalább nem ezeket a kamu sztorikat kellene olvasnom. :)
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
                       A pasi idén lett 50, és igen nehezen viseli. Már előtte is sokat panaszkodott arról, hogy őt az élet mennyire nem kínálta meg lehetőségekkel, és ez Levélírónk szerint csak fokozódni fog. Milyen eszközökkel lehet meggyőzni egy férfit arról, hogy maga helyett azért a…..
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
                        Levélírónk arra keresi a magyarázatot, hogy miért történik környezetében mindig az, hogy ha megnősül egy haverja, azzal a lendülettel teljesen el is tűnik az életéből, és az addigi rendszeres találkozók nullára redukálódnak. Ő nem tervez nősülést, mert sosem tudta magát…..
_Amatőr_ 2023.11.14 13:43:00
@Lorrh: Az ilyen baromságok miatt van sok nőnek rövid haja:

femina.hu/szepseg/carolina-herrera-oltozkodesi-szabalyai/
                       Az összeköltözés után sok mindenre fény derülhet, akár olyan dologra is, ami nem a kapcsolatra vonatkozik, viszont befolyásolhatja azt. Posztolónk barátnője kijelentette, hogy nem bírja már sokáig azon a környéken, ahol laknak. Tűrni, vagy újra szembenézni egy költözés…..
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
_Amatőr_ 2023.11.02 09:20:32
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
_Amatőr_ 2023.10.27 12:37:54
@Lorrh: Nem ismerjük a sztori részleteit, pl. a szereplők életkorát.
Lehet olyan felállás is, hogy a jóképű, fiatal sunátor kikormolná a még piacképes milf-et.
                       Ha alaposan megismerjük saját magunkat, a valós igényeink, lehetőségeink is feltárulnak, így könnyedén kikerülhetőek a klisé-helyzetek. Posztolónk is azt vallja, hogy előbb magunkat térképezzük fel, utána jöhet a másik, mert ha nem így teszünk, ugyanazokat a hibákat fogjuk…..
_Amatőr_ 2023.10.13 10:15:37
„Főzni nem tud, amúgy mosogatni se. Próbáltam finoman rávezetni dolgokra, de olyan finomra sikerült, hogy nem esett le neki, mit akarok” - Posztolónk nem olyan, aki állandóan red flag-eket keres, de mindenkinél szereti elérni azt, hogy értékelje az erőfeszítéseit. És nem nevelgetni szeretné párját,…..
                       „Sajnos én átéltem olyat, hogy valaki szülinapján összefutottak és láttam rajta, ahogy pirul és simul az exéhez” - Levélírónk sok témába belekap, de csak keveset fejt ki részletesen, a lényeg talán annyi, hogy egy 30 éves másképp értékeli a világot és önmagát, mint egy…..
_Amatőr_ 2023.10.09 14:00:28
_Amatőr_ 2023.10.09 14:32:01
@kiskutyafule: Hát, körülbelül...
De ha te ki tudsz ebből a sztoriból hámozni valamit, kérlek, írd meg! ?
                       Posztolónk sok csalódás után szeretne végre tisztán látni a nők terén, és bár erősen általánosít, annak okát keresi, miért fut bele mindig ugyanabba a nőtípusba? Esetleg ő szúr el valamit, csak nem veszi észre?                                   Fedezd fel és használd!…..
_Amatőr_ 2023.10.08 12:16:20
@kiskutyafule: Remélem, a megbízható és szeretre méltó kutyád ápol majd téged, amikor öreg és beteg leszel...
_Amatőr_ 2023.10.08 13:37:21
@kiskutyafule: Ebben maximálisan egyetértek veled, de továbbra is azt gondolom, a kutya nem oldja meg a helyzetet, sőt, nehezíti a párkeresést.
(Az öngondoskodás amúgy egy szó.)
_Amatőr_ 2023.10.08 14:33:31
@kiskutyafule: Persze, értem, hogy kutyával jól lehet csajozni, de szerintem a kutyás férfiak nagy része ugyanúgy nehezen viseli el, hogy a csaj nem hajlandó a kutyát kirakni az ágyából és ugyanúgy nyalja-falja, mint egy gyereket.
Számomra meg külön elkeserítő, hogy inkább választanak társnak egy állatot, mint egy embert.
(No para a helyesírás miatt, én sem vagyok nyelvtan náci, csak ez most nagyon bántotta a szemem.)