Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Tomoo

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy hónapja nem történt itt szinte semmi, ám ennek meg van az oka, ha minden jól megy hamarosan majd meg is mutatom, de egyelőre még titok, addig viszont még lesznek hosszabb kimaradások. Az elmaradt, de beígért SZIN-beszámolókat remélem, már nem várja senki, a fesztivál…..
Kabátok Közt Második évad 2008.09.02 05:46:00
Megnyitottunk.           Nah, hát vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak... Meg persze nyílvánvalóan adódik a "hűvös szél - kabátban megyünk bulizni" kombináció. A "hűvös…..
Már el is felejtettem, olyan régen bízták meg az öreg Kukást, hogy kerítse elő a béka segge alól egy bizonyos dal magyarra fordítását, és bár ez nem a Netkukáshoz méltó feladat, megtettem. A következő szöveg bizonyítja, hogy néha a Kukás mögött is áll egy-két segítő…..
Jó, jó, tudom, hogy nem új, de mit vártok? Ez lenne itt az én válaszom Náksi vs. Brunner válaszára (Sickratmanre). Értitek, na. Biznisz. ..
Az Internet Kukása Mintaillesztés 2008.08.18 15:59:00
Ki ne ismerné a következő zeneszámot: Edwin Birdsong - Cola Bottle Baby ?? Ha esetleg címről nem ugrana be, hallgass bele. Hogy ne lőjem le a poént azoknak, akik előreolvasnának, nem is írok semmit feleslegesen. Az infót itt találtam: itt bizony; a linkre kattintva további…..
molot navrud Nyugodj békében! 2008.08.10 05:55:00
Pár perce bukkantam a hírre és azóta csak zavartan bámulom a monitort, kattintgatok ide-oda, hátha csak valami tévedés, vagy gonosz vicc, de nem. Meghalt Bernie Mac. Idén lett volna ötvenegy éves. A halál oka: tüdőgyulladás, ami egy régóta tartó tüdőbetegség szövődménye…..
Ma reggel a szánalmason találtam végre egy érdekességet, így a 29. újkori olimpia megnyitójának napján. A The New York Times oldalán található flashprogramban sorrend szerint és elhelyezkedés szerint állíthatjuk sorba az egyes országok által elnyert érmek számát. Tehát minél…..
Az Internet Kukása Halló, halló 2008.08.05 15:20:00
Gondolkoztál már azon, hogy szobát bérelsz a Bates motelben? Esetleg felhívnád az öreg Tony Soprano bácsit? A következő oldalon megannyi filmes telefonszámot találhatsz...
A szükség nagy úr, mint azt tudjuk, és most a 22:00 órás határidő nagyon szorít. Emiatt és mert ma semmi nem lesz a tévében - persze ez nem igaz -, játékra invitálok mindenkit. Már többször is belefutottam ezekbe, és most örömmel konstatáltam, hogy új része van (már ahhoz…..
Kabátok Közt Zár a ruhatár 2008.07.07 23:47:42
Nah, írok ide is, hátha valaki aggódik miattam... Először is elnézést a hosszú blogszünetért. Nem igazán történt sok minden, abból meg nem akartam bejegyzést fabrikálni hogy leadtak egy sípoló gumidelfint (ami cápának nézett ki). Szóval alig dolgoztunk, akkor se sokat,…..
Az Internet Kukása Rickrolling 2008.07.29 17:51:00
Második fogásként jöjjön az, amit már régóta szeretnék kiírni magamból. Aki azt mondja, hogy nem ismeri Rick Astley-t, az vagy hazudik, vagy csak nem tudja, hogy neki köszönhetjük a feledhetetlen Never Gonna Give You Up és a máig kiheverhetetlen Together Forever című zeneszámokat.…..
Az Internet Kukása Az amerikaiak.. 2008.07.28 18:30:00
Rögtön elsőként egy tengerentúli finomság van a terítéken. Bár megígértem magamnak, hogy nem linkelek a youtube-ról, próbálom az arányt egy bizonyos szint alatt tartani. A videót főleg Lipinek NEM ajánlom! ..
Az Internet Kukása Prológ 2008.07.28 17:55:00
Üdvözlet Mindenkinek, aki idetévedt!Mindenképpen egetverő szükségét éreztem egy blog indításának, ami nem szól semmiről, és mégis lenyomja két blogoló barátom műveit. Ti aggattátok rám a jelzőt, nesztek. Tomoo aka .Tomoo(update: 2008.08.08)..
molot navrud uristen@menny.hu? 2008.07.27 14:50:00
Nyár van, szóval ezen a blogon is kicsit lelassult az élet. Ennek megfelelően magam sem tudom, mikor lesz itt legközelebb újra valami érdemleges (mókáskedvű kommentelőktől gondolom jön majd, hogy eddig se volt), addig viszont megteszik az apróságok is. Mint az alábbi. Az Index egyik…..
.Tomoo 2008.07.28 17:40:17