Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallgatag erdő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képviselő Funky N13 és bandája 2009.03.02 15:32:00
A magyar politikai mindennapok általában igen eseménydúsak, és ezekre az eseményekre az adekvát reakció többnyire a gúnyos fikalavina. Van azonban egy konkrét izé, amire nem ez a megfelelő válasz, hanem az összegömbölyődés a földön, majd az eszelős vonyítás és a gurgulázó…..
„Pont olyan ez a családi háború, mint a politikai. Mindenki azt állítja, hogy a legjobbat akarja, pedig elég lenne a jó is.” (János) Sokszor fogják rám, hogy illúziók rabja vagyok, ezért, hogy szippantsak egy kis valóságot, kedd este megnéztem az Életképek teleregény…..
Meg voltunk győződve, hogy ez a rádiócafés dolog Hajós András újabb beteg, halvaszületett ötlete, vagy ha nem is az övé, akkor is kizárólag a szereplési lehetőség miatt mondott igent rá. Majd orrhangon fog beszélni, és a Heti hetesből kimaradt hülye poénjait süti el. És…..
 A Montessori név, ha ismerős, akkor honnan ismerős? Kicsi szék, kicsi asztal a gyerekeknek; van ilyen iskola nálunk is, például a Montessori Alapítványi Általános Iskola, ahol Gyurcsányék gyermeke érettségizett. Általában ennyiben kimerülnek az alapismeretek. Olaszországban…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..