Regisztráció Blogot indítok
Adatok
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!!

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar sajtóban uralkodó állapotokról, ugyanakkor nyílt háborúba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen az Orbán-kormány. Úgy tűnik, a Fidesz úgy szeretne nekifeszülni a 2022-es parlamenti választások kampányának, hogy nem maradjon a színen egyetlen…..
A magyar miniszterelnök ismét megvillantotta legendás lavírozó képességét, amikor Igor Matovič szlovák miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót. Egyrészt nem feszegette a szlovák-magyar viszony problémás fejezeteit, ugyanakkor ismét emlékeztetett arra, hogy a sztyeppék népe vagyunk…..
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.06.16 00:12:32
Politikusként viselkedett, mert államférfiként nem tudott. ..
Utólag is legitimálhatja eddigi hazugságait a kormány azzal, hogy különleges felhatalmazást adott magának, ráadásul meghatározatlan időre. A legnagyobb gond, hogy az öncenzúrát erősíti majd a sajtóra nehezedő nyomás, ugyanakkor az első vonalban küzdő egészségügyi dolgozók is háromszor meggondolják…..
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.04.06 06:31:54
@Homyak: " másik: valamelyik hozzád hasonló elmondhatná, hogy mi indokolja az ingyenes parkolást, amikor az a cél, hogy mindenki maradjon a seggén? "

Egy honapja mondja mindenki, hogy azert kell az ingyenes parkolas, hogy ezzel csokkentsek a tomegkozlekedest hasznalok szamat.
Budapesten hetek ota koveteli mindenki hogy legyen ingyenes a parkolas, erre mit csinal az elmebeteg kamugeri, ingyenes parkolas helyett csokkenti a bkv jaratszamot tovabb novelve a zsufoltsagot, es a jarvanyveszelyt .
Ennyire kepes a liberalis varosvezetes, hogy vegul a KORMANYNAK KELL MEGFEKEZNIE KAMUGERI AMOKFUTASAT.
Ilyen a fideszes közteherviselés. ..
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.04.06 00:47:52
@Sir Bates dö Hól: "Amire most legyinthettek, de a konszolidáció esélyét, mely megvolt '14-ben, elengedték, illetve a kegyelmi állapottal nem éltek azok,"

Es megis mi lett volna a konszolidacio, hogy Soros Gyorgy az arabjaival elfoglalja az orszagot es bevezeti sariat ?
Ez tetszett volna nektek.
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.03.31 22:13:54
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Valojaban azt tesztelik, hogy meglehet e venni apropenzen a hazaarulo ellenzeket. Olcson megveheto hazaarulokra tesztelnek, nem virusra.
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.03.24 19:14:12
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Csunya bukas lesz a 22-es valasztas libbantak szamara. Az emberek 94 % -a egyetert azokkal a dontesekkel torvenyekkel, amit az ellenzek most minden aron probal akadalyozni.
Röviden: nem reménytelen. Ezért még fontosabb, hogy tegyünk meg mindent a terjedés ellen!De akkor miért halljuk annyi helyről, hogy ez a vírus már megállíthatatlan? Ez is abból az örök problémából fakad, hogy legtöbben azt tekintik komoly embernek, aki mindig mindent nagyon tud. A sajtó is az ilyen…..
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
10 év fegyházat minden indexes újságírónak !!! 2020.03.22 00:31:47
@Tényelek :
Fekete Gyor Andras meg mar a prideert aggodik. Es kijelentette, hogy a meleg felvonulast barmi aron meg kell tartani Budapesten es a videki varosokban. Ennyit tudnak balliberalisok hozzaszolni a virushoz. Jarvanyugyi veszelyhelyzet van, de ok mar a meleg buszkeseg felvonulast szervezik.