Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zatikadamingatlandiplomata

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, most Balla Ákossal beszélgettem. 2000-ben alapította meg saját vállalkozását, a Balla Ingatlant, amely mára a három legnagyobb ingatlanközvetítő cég egyike. 2002 és 2015 között dolgozott a Colliers International-nek igazgatói pozíciókban. A Teljes…..
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről Balogh Lászlóval  az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője, 2009 óta erősíti az Ingatlan.com csapatát, előtte a Deloitte tanácsadócégnél dolgozott. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg. Zatik Ádám: Aki eladná az ingatlanját ebben a…..
Soóki Tóth Gáborral az Otthon Centrum elemzési vezetőjével beszélgettem. Szakterülete az ingatlanberuházások üzleti tervezése, az ingatlangazdálkodás. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg. Zatik Ádám: A cégeknek vállalkozóknak valakinek csak egy hónapra vagy két hónapra elég…..
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, Soóki Tóth Gáborral az Otthon Centrum elemzési vezetőjével beszélgettem. Szakterülete az ingatlanberuházások üzleti tervezése, az ingatlangazdálkodás, valamint komplex városfejlesztési programok előkészítése. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt…..
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, most Soóki Tóth Gábor az Otthon Centrum elemzési vezetőjével beszélgettem. Szakterülete az ingatlanberuházások üzleti tervezése, az ingatlangazdálkodás, valamint komplex városfejlesztési programok előkészítése, a magánberuházók és az önkormányzatok…..
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, most Radvánszki Attilával beszélgettem a Horwath HTL vezetőtanácsadójával. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg. Van esetleg valami tanácsod annak, aki hosszútávra ad bérbe lakást? Mit érdemes csinálnia most ebben a…..
Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, most Radvánszki Attilával a Horwath HTL vezetőtanácsadójával beszélgettem. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg. Zatik Ádám: Airbnb szempontjából így mit látsz így az idei évre 2020-ra a rövid távú kiadássa mi történt mik történtek?…..
Ez a mostani egy igencsak bizonytalan időszaki mindenki számára. Viszont van pár dolog ami biztos. Az egyik ilyen, hogy az emberek nem tudnak dolgozni a karantén és a kijárási korlátozás miatt és sokan tőlünk bérlik a lakásukat vagy az irodájukat. Összeszedtem mit javaslok, hogy mihez kezdj ha késve…..
Ilyen nem várt hetekben, hónapokban mikor egyik napról a másikra össze kell húzni a nadrágszíjat akkor nagyon nem mindegy,hogy havonta mennyi a fix költségünk. Íme pár tipp ami bérelt és saját ingatlannál is hasznos lehet: 1.Irodai internet előfizetés szüneteltetése: Ha távolról dolgozik a…..
Ne várj az új szabályokkal amíg az egyik bérlőd vagy annak munkatársa megfertőződik. Legyél proaktív és amennyire csak lehet írányítsd te a megelőző intézkedéseket. Azokat a példákat szedtem össze amit mi is tanácsoltunk a bérlőinknek és amit más boltokban, üzletekben láttam. A legfontosabb, hogy…..