Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bummbele

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
bummbele 2012.01.07 13:50:42
@tundrazuzmo: Egyszerű növény vagy te tundrazuzmó!
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
bummbele 2011.07.21 14:17:17
@tevevanegypupu: Azért tevécske, mert ha minden ilyet eltávolítanak, akkor öt perc alatt csak az a néhány marad, akik ugyan szintén, de legalább nem hülyék!
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Nyilván találkoztak, hiszen Orbán (sőt: Szijjártó Péter!) azt mondta, és Orbán (sőt: Szijjártó Péter!) sosem hazudik. És mint a jobb közösségi portálokon, ha valaki megjelöl, hogy ismer, csak akkor lesztek közös ismerősök, ha ő is visszajelöl, az orosz fél is…..
bummbele 2009.11.25 14:46:12
@Paranoid Android2:

Még a magáneseményekről is készül fénykép! Íme:

premier.gov.ru/eng/events/4141.html
Egy szimpla idézet következik a szegedipaprika.hu oldalairól (és itt az aktualitása): „A­kár­ho­gyan is - Pap­ri­ka Jan­csi e­re­de­ti fi­gu­ra! Bajt ke­ver - és baj­ba ke­ve­re­dik ma­ga is. Gyor­san…..