Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khepius

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata nem szól másról, mint hogy együtt kell működni, a Fidesz ezt az elvet annyira fontosnak tartotta, hogy politikai nyilatkozatukat kifüggesztették minden közintézményben. De a valóságban a Fidesz politikusai csak saját párttársaikkal hajlandóak…..
khepius 2010.10.15 09:28:08
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
khepius 2010.09.20 11:03:10
innen:
www.hirszerzo.hu/cikk.szabo_ervin-vita_kommunista_nevadot_ne.167151.html
idézve:
"...A társadalomtudós Jászi Oszkár is figyelmeztette Szabó Ervint: nem szabadna ennyire elvonatkoztatnia a nemzeti gondolkodástól, sőt még a kultúrpolitikus Révai József is azt mondta neki, nem szabadna ennyire nemzetietlenül gondolkodnia - idézte fel a szakember...."

Tipikusan ilyen figurák uralják a mai baloldalt is. Egyedülállóan a régióban.

Egy szerb, horvát, szlovák, stb baloldali, elsősorban szerb, horvát vagy szlovák, és csak utána baloldali.

Nálunk 19xx óta divat kozmopolitábbnak lenni a kozmopolitánál.

Igen, nagyon kellene egy nemzeti minimum.
Az interneten folytatott információs háború az emberek véleményének befolyásolásának érdekében napjainkra a modern politika fontos részévé vált. Izraelben pedig lépést tartanak a fejlődéssel, és az általános célú trollhadosztályokon túl most felállítottak egy…..
khepius 2010.08.23 08:05:47
Copy paste:

1823. január 1-jén született Kiskőrösön. Apja, Petrovics István, mészárosmester, aki magyarul jól beszélt és írt. Anyja, Hrúz Mária szlovák anyanyelvű volt; mielőtt férjhez ment, cselédlány és mosónő. Alig két évvel később a család Kiskunfélegyházára költözött, s maga Petőfi később ezt a várost jelölte meg születésének helyeként.

Petrovics István javuló anyagi helyzetének arányában gyakran változtatta fia iskoláit, igyekezett minél színvonalasabb helyre járatni. Az 1838-as dunai árvíz és egyik rokonuk anyagi csődje, akiért Petrovics kezességet vállalt, anyagi romlásba döntötte a családot. A tizenöt éves ifjú kénytelen volt otthagyni a selmeci líceumot, s megismerkedett a nélkülözéssel és a nyomorral. Színházi „mindenes” Pesten, házitanító Ostffyasszonyfán, majd katonának csap fel Sopronban.

Leszerelése után nyugtalan vándorút következett, majd 1841 októberében fölvették a pápai kollégiumba rendes tanulónak. Tevékenyen részt vett az önképzőkör munkájában, itt ismerkedett meg Jókai Mórral (de barátságuk csak később, Kecskeméten mélyült el). Az 1842-es év hozta meg első jelentősebb irodalmi sikerét: május 22-én a kor legjelesebb szépirodalmi és tudományos folyóiratában, az Athenaeumban megjelent A borozó című költeménye � még Petrovics Sándor néven. A november 3-án ugyanott publikált Hazámban az első olyan verse, melyet Petőfi néven írt alá.

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/petofi/pselet1.htm
Legalábbis A New York Tribune 1910-es, bevándorlókkal foglalkozó száma szerint. (Amúgy ez valami zsidó trükk, hogy a zsidón kívűl szinte minden más nemzet úgy néz ki, mint egy retardált bűnöző?) <----Gyengébbek kedvéért, ez vicc...
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Források: Adams Co. business owner thought to be victim now charged with murder - The Denver Post 9NEWS.com | Denver | Colorado's Online News Leader | Man charged in shooting death of former business partner Adams Co. software exec charged with murder - KDVR TV:    Röviden…..
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek… Első!   Személy szerint nincs bajom az elsőzéssel, bár nem szoktam elsőzni. Csak a Homáron. Remélem, megbocsátjátok nekem. Amit viszont elképesztőnek találok, az ez a blog. És nem akarom bántani a készítőjét, mert…..
khepius 2009.10.26 13:51:30
Oké, tényleg igazán, igazán viszonyulhatnánk pozitívabban a világhoz, és dicsőíthetnénk a jót ahelyett, hogy csak a szart halásszuk. Részemről egy darabig ez az utolsó, Portorozsban mindenért, de mindenért lelkesedni fogok. A Microsoft hat perces (!!!) Windows 7…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
khepius 2009.09.21 07:46:19
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
tényleg, frankónahogy ezt egy pár órája írtuka zeneipar kinyírja önmagátmost egy nagy lépést tettek 'előre'az érdekvédők még több pénzt akartak, a YouTube nemet mondottA Google online videómegosztó oldala, a YouTube hétfőn bejelentette, hogy blokkolni fogja brit felhasználók…..
a zeneiparnak nincs szüksége kalózkodásra vagy válságra hogy elpusztuljon simán ki tudja nyírni önmagát nyilvánvalóan az a legjobb stratégia a bevételek csökkenése elleni harcnak hogy perelni kell a nagymamákat és a tinédzsereketbannolni kell az internet-hozzáféréseket és van…..
Szcientológus belső levelezőlista egyik mai üzenete:   Igen! Minden egy ötlettel kezdődik. Kezdődik??? Elkezdődik??? Elkezdődött??? Valami elkezdődött! De sajnos hogyha jobban megnézitek ezt a dolgot, azt hogy Clear bolygó, akkor láthatjátok, hogy ez egy lezáratlan folyamat.…..