Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmistressz (by vezetesguru)

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                  Vezetés gyakorlás helyek     Ha megvan az elhatározás, hogy autóvezetési gyakorlatot akarunk szerezni akkor még pár fontos dologban is dűlőre kell jutnunk. Egyrészt fontos, hogy hogyan szeretnénk elkezdeni a kezdő vagy újrakezdő vezetést. Régi…..
            Vezetés újrakezdése     A folyamatos változás végigkísér bennünket az életünk folyamán. Ez igaz lehet a magánéletünkre, társadalmi életünkre, munkahelyi és ezzel kapcsolatos napjainkra is.Sok esetben fiatal korunkban megszerezzük a vezetői engedélyünket, de a gyakorló vezetések jogsi…..
Vezetés gyakorlás saját autóval Jogsi után     Az autóvezetés élmény tud lenni számunkra, ha meg van a megfelelőtudásunk, vezetés gyakorlatunk hozzá. Ha csak gyakorló vezetést szeretnénk vagy éppen a megfelelő jogsi utáni vezetési rutin megszerzése miatt indulunk útnak, minden esetben fontos a…..
       Stresszmentes gyakorló vezetés jogsi után       A VEZETÉSOKTATÁS szerves része a stresszkezelés is. A stressz egy természetes mechanizmus a szervezet védekező reakciója. Általában akkor alakul ki, amikor félünk, megijedünk , veszélyeztetve érezzük magunkat valamilyen eseménytől, illetve…..
 Van jogsid, de Félsz vezetni?.... Csak Semmi Stressz!     Sokan a vezetői engedély megszerzése után különböző okok miatt nem vezetnek, akár évekig is. Legtöbbünknél ez az ok maga a félelem az önálló vezetéstől, döntéshozásoktól. Ez a legrosszabb, amit tehetünk magunkkal a rutinszerzés…..