Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scientist

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
- Elnézést, de a repülő ezen az oldalon hangosabb! - Uram, erre eddig még senki sem panaszkodott. Beszámoló a berlini MTV EMA díjátadóról és a Kolin utazásáról. Nemrég megírtuk, hogy a Kolin utazhat Berlinbe az MTV Europe Music Awardsra, mivel megnyerték a magyar döntőt.…..
Scientist 2009.11.11 09:58:47
Ezt a fotósorozatot a Dazed Digitalnak készítették, "We can be heroes" címmel.Sok értelmét nem látom, de érdekesnek tartom ezeket a képeket.Mintha a régi korok harcosainak páncélját idézné a 2. kép... talán így értették a címet.Ti milyen címet adnátok a…..
Scientist 2009.11.10 22:28:11
Ez egy nagyon aranyos történet vasárnapra, a fiú annyira izgul, hogy teljesen totálkárosan érkezik a randevúra, és nem is csodálkozik, hogy nem jön össze.Halihó,egy számomra vicces régi sztorival próbálnék beállni a sorba, ontopic-határeset, de talán még belefér.Még a…..
Megtörten és értetlenül állunk 'A pocok" életművének általunk ismert része előtt. Ez a jobb sorsra érdemes olvasó ugyanis ahelyett, hogy az ember és ember közti kapcsolatok javításán, a TBC gyógyításán vagy újfajta tűzfegyverek kifejlesztésén dolgozna, iszonyatos…..
Scientist 2008.08.25 13:56:52
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
Subba Jú maderfaker 2008.08.25 07:44:00
Nagyon sajnáljuk, de nem tudjuk a videó hol készült, valami hotel recepcióján egy kései kurvázós órában. Az sem biztos, hogy a származását tekintve az úr elpasszolható magyarnak, de mi örömmel vállaljuk! Legalább valami közeli országból származzon, bennünket már az is…..
Scientist 2008.08.25 11:29:11
Prózaian indult és földindulás lett belőle. Egy ideje külön fakkba tesszük a postabontóban a penetránsan rossz vicceket, azokat, amik "olyan rossz, hogy az már jó" kategóriáján messze-messze túl esnek: elképzelhetetlenül rossz, zavaros, néha érthetetlen, rettenetes…..
Scientist 2008.08.25 09:19:27
Scientist 2008.08.25 09:34:32
JBL hangszóró, ami a jobb helykihasználás végett úgy van elkészítve, hogy a sarokba lehet "állítani". Ez a nap okossága, mert minek azok a bazinagy hangszórók, mikor meg lehet ezt kellemesen is oldani, 225 dollár. Harmanaudio ..
Scientist 2008.08.25 09:21:48
Amikor tudjuk ,hogy a filmben nindzsák lesznek már előre tudhatjuk, hogy rohadt sötétben fognak kommandózni maszkos csávók, mi meg nem látunk majd semmit az egészből. Mégis a nindzsa filmeknek nagy sikere van külön műfajnak nevezhető az akciófilmek univerzumában. Ezért…..
Scientist 2008.08.25 09:21:26
A Massachusetts melletti forgalmas autópályán haladók nagyot nézhettek nemrégiben, amikor először pillanthatták meg a hatalmas, első blikkre neonreklámnak tűnő óriásposztert, ami meglehetősen provokatív módon lép fel az Egyesült Államokban országszerte megrendezett…..
Az olimpiai záró ünnepséggel egyidőben már is elkezdődött a hazai politikai folklór pofozkodáshadjárata. Menten felfordult a gyomrom, ahogy a politikusokat megláttam nyilatkozni. Amiket mondnak és ahogyan mondják...Én a magam részéről nem tartom szégyennek azt a 21. helyet a 204…..
Klasszikus történet az egymáshoz nem illő emberek hosszúra nyúlt kapcsolatáról: jól kereső nő, otthonülő, unatkozó férfi, naná, hogy megcsalás és szakítás lesz a vége. Nem hiszünk a szerelemben, ez itt a szakítósblog.Sziasztok!Volt pár szakításom, de ezek közül a…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Nem sikerült bronzérmet szereznie a női kézilabda válogatottnak, miután a bronzmérkőzésen vereséget szenvedett Koreától, vagy mondjuk inkább, hogy az oroszoktól! Az eredmény alapján legyinthetnénk, hogy egy sima egyoldalú meccsen ki kaptunk. Valójában azonban nem ez történt. A…..
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
Scientist 2008.08.23 10:58:37
Első blogbejegyzésemben szeretnék egy számomra érdekes módszert bemutatni, ami egy autós mekiben esett meg velem, s mint azóta kiderült, bevált módszer. A többség tudja, hogy működik az autós meki: beállsz a sorba, első ablaknál rendelsz, fizecc, második ablaknál megkapod amit…..
Scientist 2008.08.22 21:08:06
Nagy örömmel új műfajt köszöntünk a szóviccblogon, történetünk első "Mi a közös a két képben?"-jét. Külön öröm, hogy a pionír felháborítóan, kínzóan, pusztítóan béna. Csak így tovább, Pán Péter!ez kutyasétáltatás közben jutott eszembe a sötét…..
megbocsátható az ilyen szélsőséges viselkedés, mint az alanti?az aranyvárományos magyar válogatott ihletett meg az imént, remélem elég elborzasztó szójáték összehozni a lakodalmas stadiontrance muzsikát és a versenysportot.szóval:- mi az amikor shane 54 méri az italt a pult…..
Scientist 2008.08.22 18:54:47
A szó-és képviccek igazi legalja, amikor magyarázni kezdik őket, méghozzá okszerűen túlmagyarázni, hogy a fájdalom és szégyenérzet egyre erősödjön a befogadóban, egészen az elveilhetőség határáig. Ennek a náci-totalitárius technikának egészen kifinomult művelője Abdani,…..
Scientist 2008.08.22 18:54:04
Jobban szeretjük a kilencesre, mint a nullára végződő árakat, vagyis szívesebben veszünk meg egy olyan terméket ami 99 forintba kerül, mint ami 100 forintba. Eddig azt gondoltuk, hogy ebben csak a boltosok hisznek, a legfrissebb felmérések azonban rámutatnak arra, hogy ez tényleg így…..
Scientist 2008.08.22 18:01:15
Alapvetően nem vagyok különösebben nagy borbarát, a borsznobság pedig aztán végképp távol áll tőlem, így nem tudom pontosan megmondani, hogy egy igazi borlovag mit szól az isteni nedű szódával való íigításához. A Magyar Bormarketing Kht. nyolcmillió forintból …..
Scientist 2008.08.22 17:59:31
Gumiszervízt, mondja TollWut, mi meg annyira örülünk a sima vízilabdás győzelemnek, hogy ezt a lázító szemétséget is megbocsájuk...
Scientist 2008.08.22 17:57:45