Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1. Zoltán (törölt)

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, belépek a blogvilágba? Majd kiderül; ez még csak az Első Lépés.So, am I entering the blogosphere? Time will tell; this is only the First Step...
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
1. Zoltán (törölt) 2006.12.23 14:12:14
na sziasztok!
en csak roviden szolnek a napok ota figyelt komment-ozonvizhez, es a hetek ota tarto enye, akut hisztihez.
talan varni kellene egy kicsit, hogy mi alakul a Hirlap korul, milyen is a gyakorlatban az uj foszerk es Szeles koncepcioja. sztem nem kell rogton hohert sikoltani, meg pazar elmeleteket gyartani, hogy miert nem akarom elolvasni a Hirlapot ezutan. mer ha nem olvasom, honnan tudom, hogy szenny-e vagy nem-e. szoval varok, olvasok, latok, tapasztalok, es csak utana sikoltozom, nem?
amugy meg idekopizok egy velemenyt a lap kulturrovatabol, ha ilyen lesz az irany, azt hiszem, nem sulyos a helyzet, ugye?

"Ilyenkor, karácsony előtt még a szokásosnál is szórakoztatóbb egy olyan ország, amelynek városaiban a plaza lett az Isten háza (copyright by Lukács László), és minden hétvégén megtelik bőségimádókkal; olyan szép az a végre megvalósult egyetértés és nagy gödörbetemetés, ahogy lassan, csoszogva, a hatalmas bevásárlókocsi kizárólagos biztonságába kapaszkodva araszol a polcok között a viktorista meg a ferista, és elfelejtik, hogy ők tulajdonképpen úgy vélik, a másik miatt tart itt az ország…"
"...jobb leszögezni, hogy erről kizárólag a másik oldal tehet, az a kommunista, fasiszta, nemzeti jelképeket lenyúló, hazaáruló, történelemrelativizáló örök másik oldal, mert a másik oldalon mindig ördögök vannak, és maga a Fősátán kormányozza őket az ország ellenében, bezzeg azon az oldalon, ahol mi vagyunk, szentek és angyalok grasszálnak, és a Főangyal, az ország megmentője kormányoz minket… Milyen jó, hogy a plazában a hívek minderről megfeledkeznek, és milyen szánalmas, hogy a szerzés mámorában, a bankhitelek szagára a plazaküszöbön semmivé foszlik a szép, nagyra nőtt hisztéria és az örök másikoldalozás."
1. Zoltán (törölt) 2006.12.23 14:13:12