Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vetesivm

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki a fedélzetre, kutyák! Barnaszakáll kapitány nem tűri a henyélést! Aki ma nem kézügyeskedik, azt menten áthúzatom a káplárral a hajófenék alatt, hogy megtanulja, hol lakik az úristen! Rendeződjetek sorokba, férgek, amíg elmondom, amit hallanotok kell! Már hetek óra itt veszteglünk a…..
Már csak két hét, és kezdetét veszi Frankfurtban a Creativeworld, a nemzetközi kreatív, kézműves szakma legnagyobb kiállítása és vására. Az idén két év kihagyás után a korábbiaknál is jelentősebbnek ígérkező rendezvényen a világ minden tájáról közel 250 márka és kiállító várja a látogatókat, legyen…..
Sosem szerettem a csörgő-zörgő műanyag zacskót, egyébként sem, de mikulás csomagként főleg nem. Néhány perc, jobb esetben nap után a szemetesben köt ki, ha egyáltalán kibírja addig a gyenge anyag és alig fér bele valami. Szeretem magam összeválogatni a belevalót is, bár meggondoltan, ésszerű keretek…..
A szoba minden pontján elszórt műszaki kütyük számára megfelelő rendszerező lehet egy a konyhából már a mérete, külseje vagy bármi más miatt kiszelektált tálca, ha egy kis felújítással a nappalink stílusához hangoljuk. Praktikus, mert lapos, egy nyitott polcon is elfér, jól átlátható és éppen elfér…..
Akik szeretnek kézügyeskedni, netán barkácsolni, valószínűleg egyetértenek abban, hogy a raklapos ötleteket nem lehet megunni, sőt, jószerivel kifogyni sem lehet belőlük. Talán közhely ez, de épp ezért igaz, így hát jöjjön most egy újabb remek tipp, ezúttal egy saját készítésű vintage bútorhoz, ami…..