Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foodlfg

119 bejegyzést írt és 778 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy festői nemzeti parkban egy összeégett női holttestet találnak. Az áldozatot a rendőrség szerint több késszúrással ölték meg, majd felgyújtották. Az esettel kapcsolatban egy huszadvonalbeli tévés kezd el nyomozni, informátorától kapott súgás alapján. Persze nem csak ő…..
Ázsiai filmek röviden Petal Dance 2014.04.06 21:34:52
Két lány elhatározza, hogy meglátogatják együtt egy rég nem látott barátnőjüket. Hamarosan csapódik hozzájuk egy harmadik lány is, majd a látogatás során négyesben andalognak a tengerparton. A "történet" leírásból kapásból látható, hogy ez a film is a japánokra…..
Ázsiai filmek röviden Godzilla 2014.08.30 23:27:06
Egy bányában a Fülöp-szigeteken 1999-ben furcsa dolgok történnek, amiket hiába próbál megfejteni az egyre jobban bekattanó amerikai tudós. 15 évvel később pedig elszabadul a pokol, de szerencsére jön Godzilla. Vannak dolgok, amiket nagyon jól tudnak az amerikai filmesek és van…..
Etsuko, az elsős gimnazista úgy dönt, hogy az iskolai evezősklubhoz szeretne csatlakozni, ám már ott problémákba ütközik, hogy a klubba csak fiúk jelentkezhetnek. Saját kis csapatot kell szerveznie, akikkel számtalan nagyszerű élményben lesz részük.A Shikimura Yoshiko regényéből…..
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem... Lilico a modellek, idolok nonpluszultrája, a lába előtt hever a világ. Ám a sztárságnak, a kapzsiságnak, a szépségnek és a mindenáron megfelelésnek megvan az ára. A modell mindent megtehet, de amit szeretne, sosem érheti el.Több…..
foodlfg 2013.06.16 14:43:19
Ez a film elsősorban az eltorzult idolgyártás/sztárgyártás kritikája, ami mostanában nagyon is aktuális.
Az külön tetszett benne, hogy közvetve a birka médiafogyasztó tömegeket is kritizálja.

Nem ártana ha sokan megnéznék Mo-n is, ahelyett hogy agyatlanul hisztérikusan visítoznak hatásvadász, sablonos produkciókra a különböző sztárkereső/csináló műsorokban.

A nyomozós arc fárasztó volt, viszont Erika tényleg jól játszott.

Ha valaki sokkolni akarja magát, akkor annak ezt a filmet az 1 Litre no Namida sorozat után érdemes megnéznie.
www.youtube.com/watch?v=KMClEHGwbQ0

A korábbi botrányaiból kiindulva egyébként elég valószínű, hogy Sawajiri Erika oda akart ütni a japánoknak is ezzel a filmmel azzal, hogy minden enyhén pornográf dolgot bevállalt.
Enyhén pofára lettek ejtve a japánok. Megkreáltak egy sajnálni való aranyos lányt, aki 10 évvel később a legvadabb dolgokat csinálja ráadásul egy ilyen témájú filmben.
Óriási! :D
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
foodlfg 2013.06.06 09:34:02
"Fasza kis startupnak tűnik" - kommentálta országunkat Budapest romkocsmáit látogatva a Facebook vezére. Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább. Lapunknak sikerült kiderítenie a váratlanul Budapesten feltűnő Mark Zuckerberg látogatásának célját. Ez pedig nem…..
Ismét egy olyan érdekes példára derült fény a napokban, amely azt támasztja alá, hogy az internetes kalózkodás elleni harc a jelenlegi intenzitással és eszközökkel káros, etikátlan, haszontalan és nem utolsó sorban veszélybe sodorja az internet szabadságát. Két nagyon is…..
Subba Cukiság: Terror kecske 2013.05.26 14:00:00
Borzalom főnök módon teszi helyre a járókelőket.  ..
Péntekre levezetésképpen jöjjön egy könnyed platformjáték a Pretentious Game 2 képében. Meglehetősen minimalista a kinézete, de hálisten a "belső" már tartalmasabb. Egy kék négyzettel kell elugrálnunk a célig, kifejezetten kreatív módokon. Egyetlen apró negatívuma, hogy…..
foodlfg 2013.05.25 09:14:42
– Most pedig mindenki jól figyeljen! Megláthatják milyen komolyan is gondolom amit mondok! Először is önök szerint pillanatnyilag hány térség övezi ezt a királyságot? Van róla fogalmuk? Nos, összesen 43! 43 térséget számoltam össze, és ez idáig ebből mindössze csak egyetlen…..
Mind a mai napig nem értjük, miért nem került a Mazda 6 az Év Autója-szavazáson az első tízbe. Először azt gondoltuk, hogy a forma nem minden és a mögöttes tartalom vágja el, talán ezért. Pedig nem. Nem, mert könnyű, csodálatosan kezes a futóműve, mindene finom és egyszerű,…..
foodlfg 2013.05.04 20:49:34
@Energon: jaja
Én is felfigyeltem a műsorba válogatott zenékre.
Múltkor beraktak egy volvós teszt mögé egy Cecile Corbel számot. Néztem is, hogy ez nem valami szokványos választás, ember...

Ki válogatja a zenéket a műsorba? Fedje fel magát!

Ami engem illet, még mindig a 6:29-es számra lennék kíváncsi. :D
Billy specialitása, hogy villámgyorsan és hirtelen szegez az ember fejének hülye kérdéseket, amikre meglepetésükben sokszor ugyanakkora hülyeségeket válaszolnak. Ha jó a válasz, kapnak egy dolcsit, de nem biztos, hogy a jó jó. Én igen nagyokat derültem, remélem ti is fogtok,…..
Ha azzal jönne haza a gyerek, hogy idén nem kilencből bukott, hanem csak hatból, lehet hogy megdicséred, de biztosan nem lesz őszinte a mosolyod. Tegnap a szabad szoftver konferencián a kormányzat előadóját hallgatva valami ilyesmit éreztem. Előre kell bocsájtani, hogy valóban…..
foodlfg 2013.03.26 09:39:35
@valójábannemberci: @sanyix:

Carmack: Direct3D is now better than OpenGL
www.bit-tech.net/news/gaming/2011/03/11/carmack-directx-better-opengl/

openGLt azért használják, mert nem _annyival_ szarabb és mert az MSt ki akarják kerülni.

Direct3D fejlettebb.
Mai hír, hogy John Riccitiello, az Electronic Arts CEO-ja távozik a cégtől. Aki követte kicsit is az EA sorsát az elmúlt években, azt nem lepte meg a döntés, már gazdasági elemzői blogok is pedzegették, hogy Riccitiellót ki kellene rúgni. Pedig amikor 2007-ben kinevezték,…..
foodlfg 2013.03.20 11:35:58
@kamasuka: Hackers open up offline play, modding tools for SimCity
arstechnica.com/gaming/2013/03/hackers-open-up-offline-play-modding-tools-for-simcity/

Letölteni biztos le lehet és elvileg van hozzá offline lehetőség is.
De hogy konkrétan milyen tört verziók vannak kint és mennyire használhatóak azt nem tudom. Nem nézegettem, de idővel biztos lesz valami használható is, ha még nincs.

Bár szerintem nem éri meg szenvedni vele, annyit nem ér a kis városméretek és a szimuláció gyökérségei miatt.
foodlfg 2013.03.21 08:26:33
@Yobbágy Fery: Elbasztak ezek mindent, amit csak lehetett. :D

Ami a C&Ct illeti, már a Tiberium Sun sem volt az igazi, szóval...
Igazából van egy C&C rész, ami üt, a többit inkább hagyjuk.
Szilveszteri haknija óta már az egész gangnam baromságot világra szabadító PSY sem hajlandó lovacskázni evilági életében soha többé. Ezzel szemben nem Hajdú Péter lenne a ciki dolgok arany fokozatú magyar nagymestere, ha nem ezzel az idióta tánccal akarna még 2013 márciusában…..
Az idei tél is próbára tette a japán közlekedési rendszert, hatalmas havazások, 5 méternyi hó akadályozza a közlekedést az északi régiókban. Még a shinkansen is kisiklott, igen érdekes műszaki körülmények között. Japán főszigetének, Honshu-nak az északnyugati részét…..
Isten ments, hogy provokáljalak, hogy újra elővegyem a torrent-hisztit (amiről magáról is azt írják, hogy "so yesterday") és társait, egyszerűen csak körbenéztem itthon - a nappalimban, a neten, az országban -, és felmerült bennem a kérdés, hogy ha hirtelen minden "illegális…..
foodlfg 2013.02.28 11:04:23
@Void Bunkoid: Dehogynem voltak. És még most is azok.
De mindenesetre itt a lehetőségekről van szó, nem egy-két sorozat letöltéséről.
Nem mintha magyarázni akarnám. Aki érti érti, aki nem, az így járt.

Egyébként meg nem jellemző, hogy sorozatokat néznék.
foodlfg 2013.02.28 11:31:01
@fkorbi: Jó hozzászólás.

Egy-két emberkének rá kéne mostanra ébredni, hogy bizony a világ jó nagy részére érvényes az, hogy igazából semmit sem akarnak nektek eladni, csak jól pénzzel lehúzni titeket.
Ha mégis kaptok valamit a pénzetekért cserébe, az csak azért van, mert kell valami alibi, hogy hát végül is adtunk valamit cserébe. Örüljél a fejednek.

Ez elég nagy probléma, az viszont még ennél is nagyobb probléma, hogy vannak emberek, akik még mindig képesek pénzt adni pl egy DVD-ért, ami még torrentről ingyen letöltve is igénytelenség kategória.
Semmi nem szól a létezése mellett azon kívül, hogy még mindig ezt próbálják a fogyasztókra kényszeríteni.
A sok hülye meg veszi...
A két csajszi Japánban tett kirándulásuk alkalmával bukkant erre a fincsi fagyira, ami kinézetében és működési elvében is olyan, mintha egy jól teleélvezett kondomból szopnák ki a...fagyit. Mondjuk ez még mindig semmi ahhoz a videóhoz képest, amiben 30 random ember verte egy…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
A szerkesztőségi lista csak a kezdet volt (bocs, srácok), pontosabban a kezdet kezdete, ugyanis az alábbiakban a legjobb tízesnek ágyazok meg - a szokottal ellentétben ezúttal sorrendbe rendezve az épp-hogy-lemaradtakat. 20. A hét pszichopata és a si-cu [Seven Psychopaths, Anglia,…..