Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twng

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
Figyelem! Az út paraméterei miatt személygépkocsival nehezen járható! Behajtás csak saját felelősségre! A tárcsáról mindenkinek a fék jut eszébe, ugye? Helyes, sőt, dicséretes! De itt most a gázról lesz szó. Meg sült húsokról, amik megvadítják az ember érzékeit.…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
twng 2012.01.22 11:23:39
Belsőség A betiltott Hyundai 2011.08.23 10:39:00
A Hyundai sokat vár az új Velostertől, ez kétségtelen. Kemény, direktmarketing-eszközökkel támadják a konkurenciát, hangsúlyozva a minőséget és finoman utalva arra, hogy most aztán igazán számolatlanul tolják a pénzt a fejlesztésbe. Tegyük hozzá halkan, hogy az utóbbi évek…..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Amikor a Prius nálunk járt teszten, kipróbáltam az automatikus tolató rendszerét, de csúfos kudarc lett a vége. Aztán később Évával a Toyotától beszéltünk a dologról, és valaki a háttérből megjegyezte a vonal túloldalán, hogy egy hét szerinte is kevés ahhoz, hogy a Prius…..
Először azt hittük, hogy a Dekra standján lévő szimulátor a vezetés gyakorlására szolgál, csak vacakul csinálták meg. Szemmel láthatóan egy másodperc körüli késéssel követte a kormány mozgását az autó, amúgy viszont elképesztően életszerű képet vetített az ember elé,…..
Első benyomások Alapvetően a Koobe Junior a Koobe v3 áramvonalasított változata, a legtöbb ottani megfigyelés most is megállja a helyét. Alapvetően elmondható, hogy sem olvashatóságban, sem akku-élettartamban, sem helyi támogatásban nincs igazi vetélytársa a magyar…..
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
Akinek bejött a Totem Destroyer, feltétlenül próbálja ki a Redstar Fallt, ami játékmenetét tekintve nagyon hasonlít rá, csak itt nem egy totemnek, hanem egy vörös csillagnak nem szabad leesnie, miközben kiszedegetjük alóla az elemeket. A dizájn egyszerűbb és letisztultabb, és…..
Ha már tegnap említettem, álljon itt a Flash Game Summit 2009 egyik díjnyertese, a Questionaut. A program a Samorost sorozat révén ismertté vált Amanita Design remekműve, egy kvízzel megbolondított kalandjáték. Emberünkkel nyolc helyszínen kell kérdéseket előcsalogatni, a…..
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..
twng 2009.02.26 13:47:44
@Csikós Zsolt:

Egy üléscsere során a tapasztalatlan kéz "biztos ami biztos alapon" jól túlhúzza a csavart, aztán az övnek a tulajt székkel együtt kell a helyén tartani miközben a véres valóság tódul az utastérbe...

Tudom, hogy sarkítottam, de szerintem egyre inkább tartunk Amerika felé és nem a jó értelemben. Ne adj a gyerek kezébe gyufát, ha nem készítettél be egy vödör vizet is. ;)

Az emberi hiszékenység sok mindenre képes. A cikkeket olvasva sokan gondolhatják úgy, ezt én is meg tudom csinálni, a fene fog perkálni a szervizeknek, szerelőknek. Márpedig a szakma ismeretére szerintem minden téren szükség van, még ha a mai trend nem is ebbe az irányba mutat.

Tehát tessék csak odatenni a figyelmeztetést:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a ..." ;)
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..
twng 2009.02.03 12:20:07
@Titto: (képek alapján jön a kérdés)

De hogy sikerült midkettőre ugyanazt a rendszámot feltenni, ráadásul rendszámtáblán átlőtt csavarral?

Egyébként tényleg kár ezekért a Skodákért, benne "vigyorogni" szívesen tartanék egyet (de minimum egy 120-as menetteljesítményével). ;)