Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linda Litzke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kapkodtam a fejem hétfőn, annyi minden történt a brit királyi család, főleg Meghan és Harry háza táján. Azt a magyar média is lehozta, hogy a sussexi hercegi pár minden kapcsolatot megszakít a brit bulvársajtóval, de azóta egy talán még bombasztikusabb dolog is történt: Harry és Meghan SMS-ei,…..
Orbán Viktor hatalmi tekintélye azon alapult, hogy a gyors döntésekre képes illiberális állam hatékonyságban felülmúlja a „vitatkozgató” Nyugatot, ezen túl mögötte áll nemcsak a magyar választók többsége, de a keleti támogatók is: a türköktől, Putyinon át a kínaiakig. Ez a legitimitás…..
Reagáltak Meghanék szóvivőjük útján arra, hogy Donald Trump amerikai elnök vasárnap közölte: Harry-nek és Meghannek saját maguknak kell fizetni biztonsági költségeiket az Egyesült Államokban, ahová hirtelen tették át székhelyüket múlt héten. Az amerikai elnök twitteren szólt be a sussexi hercegi…..
Linda Litzke 2020.04.01 06:15:29
@MAXVAL bircaman közíró: Harry nem keveset örökölt Diana után.
Linda Litzke 2020.04.01 07:20:51
@MAXVAL bircaman közíró: Három év múlva szerintem már nem lesznek együtt. Ezért addig pont ki fog tartani az örökség.
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..