Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2x2xl

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2x 2XL Váltsuk azt az életmódot! 2020.11.21 17:12:15
Nem gondoltam, hogy az előző bejegyzésem kikerül blogketrecbe, azt meg végképp nem gondoltam, hogy milyen kommentek fognak érkezni rá... Az első pár hozzászólás annyira bántóra sikeredett, hogy teljesen elképedtem, milyen szintű gyűlölet van az emberekben. Volt több olyan komment is, ami legalább…..
Hát az úgy volt, hogy a covid két hétre kivont a forgalomból...Az intenzív osztályon mindenemet nézték, többek között a vércukromat is... És meglepően bizarr értékeket mutatott. Egyik nap 21 volt napindítónak, másik nap normál. A harmadik napon megint 14 fölött volt, negyedik napon majdnem jó: 8.…..
A "karantén" első pár napjában mindenki ezerrel túlteljesített... Aztán a kijárást korlátozó rendelet után valahogy beállt az élet. Van, aki szenved attól, hogy nem mehet sehova, szenved attól, hogy otthon van a gyereke, a párja, a szomszédja. Van, aki csak csendesen kesereg, de van az a fajta…..
2x 2XL Belülén 2020.03.25 09:44:39
Van a belülén és a kívülén. A belülén az, amikor magadra gondolsz és magadról gondolsz, a kívülén pedig az, amit másoknak mutatsz...
Aki eddig spontán döntött az aznapi vacsoráról, annak nagyon sokkoló lehet, hogy most napi 4-5 étkezésre kell készülni. Sajnos ezt most nem lehet megúszni, muszáj tervezni!..
Megfelelni a közösségi média bugyrainak, csak a tökéleteset mutatni magadból, kizárólag a szépre, az esztétikusra koncentrálni - így épít számunkra egy ego-börtönt a social media...
2x 2XL 7 olcsó otthoni ruha 2020.03.19 17:11:57
A koronavírus terjedését lassítva sokan önkéntes karanténba vonultak. Van, aki tud HomeOfficeban dolgozni, és vannak, akik kényszerszabadságon vannak otthon a gyerek(ek)kel. Akár dolgozol, akár a családot igazítod, fontos, hogy kényelmes ruha legyen rajtad. Na de vajon a kényelem mennyire mehet a…..
Koronavírus, karantén, HomeOffice, bezárt óvodák, iskolák...Sokan vannak most bajban, hogyan tudják majd otthon kialakítani a napirendet egy óvodással. Főleg, ha a szülőnek otthonról dolgoznia is kell, azaz a hétvégi napirend kb pont nem fog működni...
Sirokai Diána neve itthon egybecseng a plus size fogalmával. Sok cikk a magyar Ashley Graham-ként hivatkozik rá. A maga 23 évével és mosolyával berobbant a közösségi médiába és fiatalsága új hulláma hozza el a sok nő által vágyott önbizalmat és jókedvet...
Mi kell ahhoz, hogy elfogadd magad végre? Nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem minden porcikádat… Mi lenne, ha elkezdenéd látni a tökéletességedet a saját hibáztatásaidon túl? Ha azt mondanám, hogy minden rajtad múlik, megijednél vagy önbizalommal töltene el?..