Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frida reads

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg el nem érik az egyéves kort, addig éri mindenféle fél- meg negyedhónapokban mérni a kiskutyák korát? Vagy ez egészen kétéves korig is megengedett, mint a kisbabáknál? Én igazából arra gondoltam, hogy ha majd betölti az első kerek évét, onnantól egyéves, kétéves, hároméves, stb. kutyaként…..
Titokban azt szerettem volna, ha a kényszerkarantén idején én is produktívabb leszek és időt szentelek majd azokra a dolgokra, amik boldoggá és egyszersmind jót is tesznek, például hogy többet fogok olvasni. De sajnos nemhogy nem így lett, de a Švejkkel többször is jócskán megakadtam. A háborús…..
Ti vágtatok már gyertyát FÉLBE? Különben mi sem, már ott elvesztettük a fonalat, hogy vajon hosszában vagy keresztben kellene-e vágni, persze ha keresztbe, akkor csak a felső fele égne szépen, de akkor meg megteszi egy rövid kis zsúrgyertya is Frida feledik szülinapjára. Még jó ( :( ), hogy…..
Hogy lehet-e különválasztani a művészt és annak művészetét, arra a választ a nemrégiben kitört "mee too" botrány kapcsán coming-outolt Kevin Spacey esete formálta át bennem, bár az az igazság, hogy egészen addig nem is nagyon foglalkoztatott a téma. (Tudom, tudom, most Nyáry Krisztiánról van szó és…..
Kutyák és könyvek Frida 2020.03.24 19:14:07
Épp az előző bejegyzést szerkesztgettem, közben a kis Frida végig itt pihent az ölemben. Néha megsimogattam, ő félálomban a mancsát nyalogatta. Vagyis csak ezt hittem, mert észrevettem valami fényes, kéket a nadrágomon. Kiszedte a hajamból a szalagot és lyukacsosra rágta :( Szeretettel bemutatom…..
Hát, ezt a könyvet csak pár perce tettem le és máris alig várom, hogy elolvashassam, mi történik majd Ophélie-vel a következő részben!!! Valahogy tavaly a felnőtt átlagomhoz képest többet sikerült olvasnom, és hogy ne csak többet, de új írásokat is megismerjek (mert a klasszikusnek se szeri, se…..