Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malvinka

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nos, hát igen igen, jól látod a blog címét szóval, ha úgy érzed szörnyülködni fogsz akkor szerintem ideje távozni. Nem fogom taglalni a leszbikus szex örömeit, hogy milyen formában és hogy is van ez kivitelezve, mert ezt hívják úgy hogy hálószoba titok. Szóval, ha ezt…..
malvinka 2011.12.07 18:52:47
Praxis Vér és mocsok mindenhol 2011.03.02 16:30:00
Tegnap jöttem ki egy budapesti intézmény nőgyógyászatáról(maglódi út), szeretném megosztani mindenkivel megdöbbentő tapasztalataimat. (eü-i végzettséggel dolgoztam eü-ben 17 éve, de ami akkor volt, és ami most, az minden képzeletemet sajnos alúlmúlta).  A lényeg, hogy…..
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
malvinka 2010.08.20 15:50:05
Istenem, mennyire imádom ezeket. Ügyfélforgalomban dolgozom, és általában a kezdeti bosszankodás után az ilyen öntudatosakon szoktunk a legjobban szórakozni a kollegáimmal. Annak ellenére ugyanis, hogy azt hiszik, hogy ők most aztán mennyire megmondták, és mennyire megnevelték a bunkó pincért/eladót/pénztárost/ügyfélszolgálatost, általában csak röhögnek rajtuk, és napokig mesélik a többi pincérnek/eladónak/pénztárosnak/ügyfélszolgálatosnak az idióta ügyfelet. Hozzáteszem, hogy kivéve, ha a panasz jogos, még ha esetleg önérzeteskedve is adják elő. Mert akkor szégyelljük magunkat, és legfeljebb úgy adjuk tovább, hogy "basszus, milyen hülye voltam...". Hozzánk egyébként szokott odajönni az Önérzetesnek egy speciális alfaja is (mivel reptéren vagyunk, így az árképzésünk mondjuk úgy, hogy kicsit elrugaszkodott), aki amig vár valakire, nézelődik, meglátja az árainkat, és előadást tart arról, hogy ez milyen rablás, a turistákat hogy átverjük, és milyen képet mutatunk az országról. Egyátalán nem áll szándékában vásárolni, csak a véleményét osztja meg. Ami egyébként senkit nem érdekel. Annyira szeretném tudni, hogy ilyenkor mit vár... Hogy megvilágosodok a mondanivalójától, és azonnal beadom a felmondásom és elmegyek betegeket ápolni Afrikába?
(Egyébként a tegeződő apámkorú férfiakat én is utálom, valahogy a negyvenes-ötvenes nők tudnak magázni, az ilyen korú férfiak meg sziókával meg hellókával köszönnek... nekik szoktam nagyon úrinő arccal visszaköszönni, hogy "Jónapot kívánok". Mert én meg öntudatos eladó vagyok :))
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
malvinka 2010.03.18 16:16:12
@Thai Thai: Igen, tudom, csak rosszul fogalmaztam meg, de ez volt a lényege :) Szépen adnak hozzá kis tasakot, bele lehet tenni a minitusfürdőt, minisampont, sőt akár a mini parfümöt is :)) Nagy kiszerelést a feladott csomagban, vagy a duty free-ben megvéve, ha valaki tokaji bort akar ajándékba vinni, mondjuk (nem, nem ott dolgozom, ez nem reklám :D). Bár a mostani szabályozás szerint csak és szigorúan 1 db kézipoggyász vihető fel a gépre díjmentesen, ebbe a duty-ban vásárolt csomag is beletartozik. (Legalábbis a fapadosoknál) Úgy kell készülni a kézipogyóval.
1. lépés: TerepszemleA csúnya lány házibuliba indul. Vagy meghívták, vagy a barátnőjét hívták meg, és ő hozzácsapódott, mindegy, megjelenik. Ezek után elvegyül (= láthatatlanná válik, fotelbe kucorodik), és hesszelni kezdi a pasifelhozatalt, hátha ez alkalommal végre…..
Néhány éve, amikor még jeggyel utaztam, és nem bérlettel, nekem is volt a lentihez hasonló esetem. Érd felsőn zárva volt a pénztár, a vonat érkezésééig sem nyitott ki, ezért felszálltam. Jött a kalauz, felvázoltam neki a dolgokat, erre mondta, hogy más tudott venni…..
Aki nem ismeri a Ferihegyi vasúti megállóhelyet, és először jár arra, az sokat idegeskedhet a jegyvásárlás miatt, pedig nem csak pénztár, jegyautomata is van, de ebből csak az utóbbi van a peronnál. Így aki nem vett a terminálnál jegyet (mert nem tudta, hogy ott kell), az vehet…..
Kozika elolvasott egy NYERTÉL subjectű levelet, amit a netezők nagy része azonnal törölne és szerencsére idejében rájött, hogy duplán át van verve. A levél szerint az sms ára 92 Ft, de legalább most bekerül a google találataiba a többi emelt díjás szám mellé, és az idióta,…..
 Elgondolkodva eddigi életemen én örökké versenyeztem. Nem vagyok egy versenyző típus, de nem is kérdezte senki akarom e vagy sem, olyan szabadon választott kötelezővé vált.Kisdobosként versenyeztünk ki tud több gesztenyét gyűjteni. Úttörőként a Mókus Örs tagjaként…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..