Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiltsál ki te gyökér

0 bejegyzést írt és 2141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embertelenséget meg kell állítani. Amit az oroszok művelnek a megszállt területeken, az népirtással ér fel, így e területek felszabadításával az ukránok életeket is mentenek. ez önmagában is elegendő ok, hogy ukrán győzelemre van szükség,   2. A nemzetközi jognak megfelelő rend…..
tiltsál ki te gyökér 2023.02.02 22:55:20
@Thorazine:
Látom, nem unjátok ezt a baromságot.
Nem, nem lehet fenntartani, hogy megszálljanak egy országot. Főleg nem hosszú távon.
1.) Ha Oroszország győz és megszállja letiporja Ukrajnát, akkor határos lesz velünk.
Nem, hiszen ilyenre esélye sincsen, sőt, szándékában sincs. Ez a riogatás, amit nyomtok, és rohadt unalmas. Megszállja? És? 30 millió embert naponta ellenőriz? Az amcsiknak sem jött be sehol, de már Hitleréknek sem sikerült.
2.) Az orosz terjeszkedés számára mi leszünk az új célterületek egyike Ukrajna bekebelezése után.
Még nagyobb baromság. Még amikor egyeduralkodó és megállíthatatlan hatalom volt, akkor sem próbálta meg annektálni a KKEurópai államokat. MInek?
3.) Ukrajna megszállása precedens lesz a kis államok bevételére az egész világon
Jajj..
tiltsál ki te gyökér 2023.02.03 10:22:09
@chrisred: Ki beszélt arról, hogy az azov Oroszországban működött? Irtotta az oroszokat Ukrajnán és a szakadár köztársaságokban.
Attól náci az ukrán, hogy mondjuk közölte, hogy nincs már korrupció, mert az oroszok a korruptak.

Á, tényleg nem tiltották be őket: Az UNIAN ukrán hírügynökség szerint az érintett pártok és politikai erők: az Ellenzéki Platform – Az Életért, a Sarija Pártja, a Mieink, az Ellenzéki Blokk, a Baloldali Ellenzék, a Baloldali Erők Szövetsége, a Hatalom, az Ukrajna Progresszív Szocialista Pártja, az Ukrajna Szocialista Pártja, a Szocialisták és a Volodimir Szaldo Pártja. Ezek közül az Ellenzéki Platform – Az Életér és az Ellenzéki Blokk számít parlamenti pártnak Ukrajnában.
Végül is biztos maradt olyan ellenzékinek csúfolt valami, ami zselé okosságát hajtja.

De ez a legszebb
"A Krím egészen addig a tatár nép lakhelye volt, amíg a bolsevikok ki nem telepítették őket, hogy oroszokat költöztessenek a helyükre. Mi lesz az ő szabadságjogaikkal?"
Támasszák fel őket, te fasz? 100 éve a Krím gyakorlatilag 80% orosz. Ők dögöljenek meg, hiszen ők csak oda lettek telepítve?
tiltsál ki te gyökér 2023.02.03 15:50:07
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Tessék, a nemnáci mintademokrácia...

"Dunda György, a Kárpáti Igaz Szó lapigazgatója is beszámolt a kárpátaljai magyar közösséget ért inzultusokról. „A Munkácsi kistérségben zászlókat és magyar feliratokat távolítanak el, oktatási és kulturális intézmények vezetőit bocsátják el. A turulvesztett munkácsi várban megtiltják Petőfi Sándor mellszobrának koszorúzását, az államnyelvi jogok biztossága iskoláinkat listázza a Beregszászi járásban. És ezek csupán az elmúlt hét történései. Amennyiben visszanyúlnánk egészen 2017 szeptemberéig, egy újságoldal is kevés lenne a méltánytalanságok felidézésére” – írta közösségi oldalán az újságíró."
Nagyon felkapott hír lett, hogy kiszivárgott egy dokumentum a Lázár János által felügyelt Építésügyi és Közlekedési Minisztériumból. Nagyon sokan felhörögtek, hogy micsoda mészárlás, micsoda károkozás. De igazából senki nem nézett bele igazán a listába. Na itt és most ezt megtesszük. Kezdjük azzal,…..
Senki nem bújhat el Szabadságharc 2023.01.27 07:45:10
Megy a tülekedés! Még nem eldöntött milyen gyarmat vagyunk, leszünk. Fő esélyesek között vannak a németek, a kínaiak, Korea, Japán. Trottyos szabadságharca ide, vagy oda, mi vagyunk a legtöbb ország által gyarmatosítani kívánt nemzet...
tiltsál ki te gyökér 2023.01.30 10:37:12
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Na, magyar ábécé megvan már? Létezik Ny betű, te korcs?

Sikerült az árnyékkormánnyal összejönnöd?
wagmg Orosz hírek a szankciókról 2022.12.17 09:04:10
Mármint hírek, amiket az orosz propaganda terjeszt a tévében... a szankciók európai hatásáról. Amúgy roppant szórakoztatóak. Ha nem lenne komoly még nevetni is lehetne rajtuk. Szóval itt egy kisebb gyűjtés az egyik kedvenc Youtube csatornámról. 1. Az európai gyerekeknek műanyag zacskót kell…..
tiltsál ki te gyökér 2022.12.19 22:53:32
@gyökér nem tudja mi a tüzér: Persze. Mondja ezt olyan aki életében nem fogott fegyvert. :D:D
tiltsál ki te gyökér 2022.12.19 23:08:34
@arthurthedent: Jézusom, ezt a faszságodat nem olvastam, de eskü kinyomtatom, és terjeszteni fogom, hogy igen, ilyen ennyire sötét idióták is léteznek...

"Okés. Mi adja a jogot a vállalatnak arra, hogy megtiltson bármit is?"
Mondjuk jelen esetben az, hogy vállalatot meglopod. Ő fizet az áramért, amit te a magáncuccodba elhasználsz. Ezzel az erővel hazaviheted a papírt is, de tulajdonképpen a kávét is a konyhából, sőt a budipapírt is. De a gázolajat is kibugázhatod a vállalati teherautókból, hiszen ki tilthatja meg...

"Ami le van írva a kollektív szerződésben, azt aláírod, vállalod. Az egy szerződés."
www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjFyqjl1ob8AhUXD-wKHSLnC88QFnoECAkQAQ&url=https%3A%2F%2Fbddsz.hu%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2F2019-03%2FKollekt%25C3%25ADv%2520szerz%25C5%2591d%25C3%25A9s%2520minta%25202017_0.doc&usg=AOvVaw03AVWSVkiIF-UhbzmodQbD
Tessék, bölcsödei alkalmazottak kollektív szerződésmintája. Mutasd meg, hogy hol van benne, hogy milyen színű ruhát kell, hogy hordjon a dadus, vagy hogy köteles-e kezet mosni. Szívből kívánok az egész családodnak olyan ellátást, ahol nem mosnak kezet.

" Egyenrangú felek közös akaratának kinyilvánítása. "
Ostoba. Hogy lennél egyenrangú egy multivállalattal? Aláírod, és elfogadod amit ő diktál. Ha nem tetszik, akkor mehetsz máshova.

"A vállalat nem írhat szabályzatot, nem tilthat meg dolgokat, mert egyenrangú a munkaváállalóval"
:D:D:D:D:D:D:DD
. "Ha a vállalat írhat szabályzatot, akkor a munkavállaló is."
Írjál. Aztán ha nem fogadják el, akkor ki fog kilépni?
tiltsál ki te gyökér 2022.12.19 23:29:46
@GyMasa: Ha ez a bánatos balfasz valaha is dolgozott volna, akkor nem kekeckedne.
"A vállalat nem hozhat szabályokat, vállalat nem írhat szabályzatot, nem tilthat meg dolgokat" :D:D:D:
Szerintem hagyjad, ennek a csávónak semmi fogalma semmiről. Menjen már be a vezérigazgató irodájába meeting közben, nyomja be a pornót és recskázzon egyet, hiszen nincs a kollektív szerződésben olyan, hogy ő oda nem mehet be....
Olvasom, hogy Kissinger tárgyalásokat javasol az ukrán háború lezárásaként. Nem tudom minek betudni ezt a butaságot, ennél mondjuk többre számítottam tőle. Soha nem kedveltem, de ostobának azért nem gondoltam. Eddig... Miért is teljesen lehetetlen a tárgyalásos megoldás? Ha egyszerű választ akarunk…..
tiltsál ki te gyökér 2022.12.18 23:23:10
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na, te vén barom, te is előmásztál a jósdádból? Megtaláltad már a kontaktot az árnyékkormányhoz?
Magyar ábécé megvan? Hogy kell kilőni a pilótát a gépből?
tiltsál ki te gyökér 2022.12.19 19:49:04
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te mondtad, hogy elvesztették a pilótákat. Tehát kilőtték őket a gépből.

Milyen kódtábla? Hogy jön ide a kódtábla? Ábécé. Ennyire nehezen megy a magyar nyelv?
Tehát az a betű amik a kódtáblán szerepel? Ennyire ne legyél már hülye, a dollárjel sem betű...
tiltsál ki te gyökér 2022.12.19 19:57:43
@arthurthedent:
"Bekerítették az országot, kivitték az élelmiszert, nem engedték be a segélszállítmányokat, megvárták amíg milliók éhenhalnak."
Ki kerítette be és milyen országot, te hülye? Egy ország volt. Segélyszállítmányokat mi? :D:D Egyébként szerinted az élelmiszert hova vitték?
Ja, kinek a bölcs kutatásai eredményezték, hogy nem volt termés ? Segítek: A nagy ukrán tudós Liszenko érdeme.

"Mosdatod őket, miközben ugyanaz az orosz banda ma azon örömködik, hogy majd jól megfagynak az ukránok. "
Pedig mennyivel jobb amikor rágyújtják emberekre az épületet, meg elzárják az öntözővizet a vitatott területeken. Az korrekt dolog.
Amikor a Nato ugyanezt csinálta Szerbiában az jó és haladó taktika volt, ugye?
Mégsem dolgoztak rosszul a magyar ellenzék Európai Parlamentbe beválasztott képviselői, mert megmutatták, hogy Orbán „kétharmados” győzelmei ellenére is Magyarország „nyugatias” mentalitással rendelkezik, amit érdemes megmenteni, erősíteni. Az EU vezetőinek rá kellett jönniük arra. hogy a…..
Szóval, az történt, hogy a Partizán nevű youtube-csatorna Gulyás Mártonnal az élen ellátogatott minden tanártüntetésen egy március idusát iskolai ünnepélyén Petőfi Sándort rekreáló kisdiák elhivatottságával „noáros” pulcsiban pózoló, körúton termesztett ideológuspalánta által áhított legfelsőbb…..
tiltsál ki te gyökér 2022.12.12 19:25:39
@Igazamvanvagyigazamvan?: Igen, az írek valószínűleg sokkal erősebb gazdasággal bírnak mint a németek. Amennyire tudom, az összes amcsi techcég oda van bejegyezve, mint uniós székhely - hogy te is értsd: amit kifizetsz google-nek, youtubenak, revolutnak, az az ír GDP-t növeli. .

Egyébként szó nem volt versenyképességi összehasonlításról, ideírtad, hogy a finn gdp az háromszoros. És hogy a francba ne számítana a vásárlóerő-paritás?
tiltsál ki te gyökér 2022.12.13 00:13:57
@Igazamvanvagyigazamvan?: Ajjajj, megint kezded magadra borítani a szart...
1. Attól, mert mondjuk valamelyik országnak nagy a gdp-je, vagy magas az életszínvonala, még lehetnek elmaradott bunkók. Lehetne példát hozni rengeteget, elég a ciprusi Rolls-os parasztokra gondolni, vagy bármelyik olajállamra.
Szóval, azt az állítást, hogy a finnek bunkók-e, nem cáfolod azzal, hogy mekkora a gdp-jük. Nem tudom, hogy bunkók-e, nincs velük tapasztalatom, de valaki állította, te ezzel nem cáfolod.
A termelékenységről meg megint szó sem volt. Mitől termelékenyebb a finn Mercedes gyári munkás, mint a kecskeméti?
tiltsál ki te gyökér 2022.12.13 10:49:01
@Igazamvanvagyigazamvan?: D:D:D
Hát persze, énnekem nincs fogalmam semmiről.

"A magyar romokban, a mercedesnek produkál szerelőmunkásokat, a finn pedig az ericssonnak IT fejlesztőket."
A finn mercedes gyárnak ki produkál szerelőmunkásokat? A budapesti Bosch kutatás fejlesztésén kik dolgoznak, ha nem az itt produkált fejlesztők? Hallottál már olyan társadalomról, ahol se fodrászok, se festők, se kukások nem voltak, csak IT fejlesztők?

"És igen, az, hogy egy országban mennyi gdp-t termel egy ember, sajna ma már összefügg a képzettséggel,"
Igen, a képzett fodrász nyilván sokkal jobban vágja a hajat, és ezért több gdp-t termel, mint a képzetlen. Ezt akarod ugye mondani?
Nagyjából harminc éve ezzel a felütéssel fordult Göncz Árpád Európához, a szerencsétlen Antall kormányzásának akadályozása érdekében. Sosem kedveltem Árpi bácsit, mert jelentős szerepe volt a rendszerváltás elsikkasztásában, a komcsik átmentésében. Sokáig érthetetlen buzgalommal tett be a…..
tiltsál ki te gyökér 2022.12.01 23:24:08
@birka menet: 17szeres rezsiszámla?
Idióta, tényleg fogalmad sincs, hogy mit hazudj?
tiltsál ki te gyökér 2022.12.01 23:25:50
@ulpius66: Mátyás Németben él, ott jó, hiszen vannak arabok is, négerek is, buzik is, liberális mennyország.
tiltsál ki te gyökér 2022.12.01 23:34:13
@Kangörcsös TSZ elnök: Nincs másik nickem.

"gyűlöletbeszéddel befolyásolható csürhe kell"
Idézek gyűlöletbeszédet:
"Valóban nem lehetünk büszkék magunkra mert még nem akasztottunk fel benneteket a lámpavasra de ne aggódj, ami késik, nem múlik."

Te szánalmas korcs.
Az egész világ ettől a rakétatámadástól hangos. Valakik belőttek lengyel területre, két ember meghalt. Mindenki azt mondja, hogy az ukránok voltak, légvédelmi rakéta tévedt el... én azonban szkeptikus vagyok. Szóval nyilván nam vagyok szakértő rakéta ügyben és ha az is lennék, nyilván nem engednek…..
tiltsál ki te gyökér 2022.11.23 00:33:46
@arthurthedent: "Azt gondolom, hogy 50-100 ezret simán küldhettek anélkül, hogy nagyon feltűnő lett volna."
Ja. Ostoba barom. Úgy stikában
tiltsál ki te gyökér 2022.11.23 00:51:39
@GyMasa: Még a számháborúhoz annyit, hogy az oroszoknál a 160ezer az harcoló alakulat. Nyilván van némi támogató meg adminisztratív személyzet így talán stimmelhet a 230e.
Az ukrán 400e től egymillióig szövegben viszont benne van a hadkieg parancsnokságok utolsó adminisztrátorai is, meg a kiképzők, meg valamelyik nyilatkozatban a polgári védelmet meg rendőrt meg nemtudom közterület felügyelőt is beleszámolták.
Ezt a majmot tényekkel nem fogod soha meggyőzni, ez videojátékokból ismer bármilyen konfliktust, ott van az, hogy utolsó emberig harcolnak.
És a kis agyába olyan dolog nem megy bele, hogy nem csak azért növelnek egy létszámot, mert kihaltak, hanem hogy mondjuk tehermentesítsék őket.
Ez úgy képzeli, hogy odaraknak valahova egy tankot, azt kilövi az ellen, aztán odanyomnak másikat.
tiltsál ki te gyökér 2022.11.23 09:45:33
@arthurthedent: Én tudom, te beszélsz hülyeségeket, mert fogalmad sincs semmiről.
Az marhára nem úgy van, hogy katona-katona, elesik egy, küldünk helyette másikat. Ezredek meg dandárok meg hadosztályok vannak, meghatározott feladatokkal, technikákkal, kiképzéssel. Ja, meg a teljes Nato összes műholdja azt nézi, hogy mi történik.
Teljesen mindegy, fingod nincs se egy hadseregről, se a realitásokról. A szakértőkkel ne foglalkozz, az igazságot ukrán kereskedelmi pilóták tudják, meg a youtube. Le is szarlak, örvendezz, az ukránok szerint már 85ezernél tartanak. Még idén elérik a százezret...
    "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt..." Mindannyian ismerjük a klasszikus jelenetet Bud Spencer és Terence Hill előadásában.  Nekem mindig ez ugrik be, amikor a hazai ellenzékre gondolok. Az LMP, a Jobbik és az MSZP totálisan elfogyott (utóbbi kettőt a DK szalámizta le teljesen);…..
tiltsál ki te gyökér 2022.11.21 00:34:31
@G. Nagy László: "Miért nem él vele? Miért csak a komplett idióták szegődnek hozzájuk?"
Soha nem volt reális esélye. Baszki, hőbörögni mindenki tud. Amikor meg az kerül szóba, hogy mit is kéne tenni, na akkor jönnek a csend percei a Partizánban.
Miért a komplett idióták? Mert akinek van esze, az nem áll neki egy ilyen világtól eltávolodott, szerencsétlen bandával foglalkozni.
Ezeknek a nyomorultaknak annyi az összes tudásuk, hogy az épp aktuális amerikai divatot kövessék. Az, hogy ez mennyire vág egybe a magyar néplélekkel, azt sem ők, sem az őket finanszírozó NGO-k sem fogják fel. Megy 2020ban a BLM mozgalom? Hajrá, Donáth Anna kirohan a budai házból hogy roma lives matter, hiszen utánanézett a neten, hogy itten négerek nincsenek, de vannak valami cigányok, akiket meg kell védeni.
NA, bárki, aki nem internetről szedte az információkat, az tudja, hogy itt azért nem az a helyzet, hogy szegény cigókat védeni kell a rasszista szőkéktől. És folyamatosan mindig olyan dolgokba okoskodtak, amiről fogalmuk sincs.
tiltsál ki te gyökér 2022.11.21 10:47:46
@G. Nagy László:
"Értem én, hogy a Momentumot köti a finanszírozók ideológiája, azt azonban nem hiszem, a mecénások ragaszkodnak az idiótákhoz. Ha a Momentum találna egy átlagosnál intelligensebb, jó megjelenésű, ambiciózus harmincast, négy év alatt simán fel lehetne építeni Orbán méltó kihívójaként. "
Hát pont ellentmondasz mindennek. Tehát van egy ideológia, ami a magyar társadalmat biztos, hogy nem érdekli. Van két lehetőség, ha az ambiciózus intelligens ránéz az ideológiára, és látja, hogy ez működik Kaliforniában vagy New Yorkban, de itt nem fog, akkor el sem kezdi mert minek? Nincs társadalmi támogatottsága se a BLM nek, se a nemváltásnak, sem az lmbtq marhaságnak, se a migráncsok miatt sem szakad meg az emberek szíve. Minek csináljon magából hülyét? A másik lehetőség, hogy a hülye ránéz az ideológiára, és csak annyit fog fel, hogy amerikai támogatók, sok pénz, ezt kell mondani, és hátha pozícióba kerül.
Most komolyan, ennek a barom MZP-nek mennyi köze van a magyar valósághoz, ha olyat mond, hogy az emberek vegyenek kisebb autót. Mert alapból a magyar társadalom 5.7 hemi motoros pickup-okkal jár, ugye? Tökéletesen megmutatta, hogy mennyire távvezérelt marha. És nem csak ő, aki kimondta, hanem az, aki ezt megírta neki, jóváhagyta stb.
  Lassan kilenc hónapja tart az orosz-ukrán konfliktus, és körülbelül ugyanennyi ideje beszélünk a különböző - terv szerint az agresszort sújtó - szankciókról is. Ami azok hatását illeti, az embernek többnyire az az érzése, mintha visszatértünk volna a törzsi társadalmak szintjére, ahol a varázsló…..
tiltsál ki te gyökér 2022.11.15 01:40:21
@Igazamvanvagyigazamvan?: Na, akkor sikerül elszámolni 23-ig?
Egyébként hogy is jött a képbe az y?
Az összetett betűk akkor eszerint nem betűk? De akkor miért az a nevük?
tiltsál ki te gyökér 2022.11.15 10:43:09
@Igazamvanvagyigazamvan?: "mondd, ha nincs a magyar abc-ben y,"
idéznéd, hogy mikor írtam ilyet?

Egy rohadt egyszerű kérdést tettem fel, hogy mi a magyar abc 23. betűje. Három liberált meg képtelen válaszolni, beszélsz minden másról.
tiltsál ki te gyökér 2022.11.15 10:45:28
@Igazamvanvagyigazamvan?: "Nos, a világbéke ezek szerint úgy érhető el, hogy minden ország élére Putyin nevezi ki a vezetőket."
Nem. Akkor jó, ha az usa.
Ha egyszer évek múlva már nem Orbán Viktor vezeti Magyarország kormányát, és esetleg egy szőke, kék szemű, nyurga miniszterelnökünk lesz, furcsán fog mutatni a Türk Államok Szervezetének csoportképén. Most az alacsony, köpcös, barna hajú miniszterelnökünk van, aki elég jól el tud vegyülni az…..
tiltsál ki te gyökér 2022.11.14 20:25:01
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Az ukrán hírszerzés szerint az orosz gyógyszerhiányt az okozza, hogy a szankciók miatt nem tudnak elegendő mennyiségű gyógyszert előállítani, illetve külföldről sem tudnak importálni."

Naccerű, akkor ezek szerint ez már a második hatásos szankció, az első a repülőgépalkatrész volt.
Akkor most már csak azt kéne elmagyarázni, hogy miért nem lehet 10 működőképes szankciót kitalálni, a 600 olyan helyett, ami nekünk jobban fáj
tiltsál ki te gyökér 2022.11.14 20:30:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Russia is firing a staggering 20,000 artillery rounds per day, a senior U.S. defense official estimated, while Ukraine is firing from 4,000 to 7,000 rounds daily.4 nappal ezelőtt"

Azért nem kéne ugrálni örömödben 100ezer lövedékkel :D:D:
wagmg Ég a Krími híd! 2022.10.08 13:56:06
Most jött a hír, reggel hatkor hatalmas robbanás rázta meg a Krími hidat, nagy lánggal égett, leomlott. A mellette található vasúti híd is használhatatlanná vált, bár úgy tűnik, hogy a közúti híd egyik fele még járható. Ez amolyan dupla híd volt. A Krími híd, más néven Kercsi-szorosi híd igen…..
tiltsál ki te gyökér 2022.10.11 13:23:12
@arthurthedent:
"Megszálták az oroszok nyolc éve. Csak te gondolod, hogy az ottani polgárok nyolc éve azon harcolnak, hogy oroszországhoz tartozhassanak."
:D:D:D
Hát persze. Megszállták, és nem eresztik. Pedig milyen jó is lenne egy csődben levő országhoz tartozni, aki még basztatja is őket.
Te figyelj már, ha ilyen egyszerű, hogy az orosz bemegy valahova, nulla támogatottsággal, megszáll országrészeket, akkor miért nem foglalták már el a fél világot?
tiltsál ki te gyökér 2022.10.11 13:26:38
@arthurthedent: A magyar kormány nem ítélte el az agresszort? Mutass már egy nyilatkozatot, hogy orosz mellett állna?
A te kis fejedben maximum.

A fideszesek nagy része vajon kedveli-e a náci ukrán kormányt, a pattogó ripaccsal az élén? Sőt, a magyarok többsége szerinted szereti az ukrán rezsimet?
tiltsál ki te gyökér 2022.10.12 10:53:37
@arthurthedent:
"Te örömködsz itt, hogy az oroszok irtják az ukránokat, nem?"
Mikor örömködött itt akár az orosz akár az ukrán irtásokon? Nem olvastam, légyszíves idézd.
Te bazmeg a szavak jelentését sem érted, mi a fasznak blogolsz?

Már bocs, "kijelentette, hogy túl messzire ment" ez nem beszólás, nem Putyin mentegetése. Ez azt jelenti, hogy nagyon nem jó, hogy még mélyebbre ássák az árkot, és még kisebb az esély a tárgyalásokra. Már, ha békét akar valaki - Orbánon kívül.
A pattogi is elvágta gyakorlatilag minden esélyét arra, hogy leüljenek és tárgyaljanak, annyi kígyót békát kiabált már. Így hogyan? Ja, abban bízik, hogy majd megölnek párszázezer embert, rommá szarrá lövik a vidéket, majd a végén lesz valami? Tényleg micsoda államférfi.
Életveszélyes nemzetei konzultáció a láthatáron. Pattanásig feszült idegek. Szervezeteknél, önkormányzatoknál, középületeknél tizenkétszeres, van ahol huszonhatszoros!!! szorzó a gázárban. Állandó élelmiszer áremelkedés, várható csődhullámok, munkanélküliség, összeroppanás előtti közoktatás és…..
Miért mondja, ha nem igaz?..
tiltsál ki te gyökér 2022.10.01 01:42:59
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Persze Biden csak erre gondolhatott... Mint egy filmes főgonosz.
-Ha ezt meglépik, akkor megszüntetjük az Északi Áramlatot. Vége lesz mint a botnak. (Muhahaha)
-És pontosan hogyan fogják megcsinálni nagyúr?
- Képesek vagyunk rá megvannak az eszközeink (Muhhahaha)
-Na, de mégis hogy?
-Hát hogy, hát a hivatal nem nyom rá egy pecsétet a szerződésre... Muhahhaha
tiltsál ki te gyökér 2022.10.01 10:34:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne: arturnak teljesen igaza van, hülye vagy, mint a segg.
Hogy kéne az usától félni, amikor a vezetője nem tudja, hogy melyik bolygón van, plusz megelőző csapásról beszélnek, plusz készültségeket rendelnek el. Az usa a mi nagy barátunk, mindig a jóért és igazságért küzd.

Azért talán valahol valakinek van annyi esze, hogy pontosan tudja, hogy ha megindítja az atomot, akkor élet nem marad a bolygón.
tiltsál ki te gyökér 2022.10.01 11:31:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hát nem tudom. A medveállatkáknál hogy állnak az lmbtq jogok?
wagmg Csőgörény, tudtam! 2022.09.30 20:28:14
Tudtam, tudtam, tudtam. Az első gondolatom volt, csak nem mertem mondani. Senki se hozta fel, gondoltam nem értek hozzá, minek beszéljek ostobaságot? De most más is mondta, de persze most már késő, most már nem én mondom elsőnek.  A lényeg: miért kellett volna a tengerbe lemerülni, megkeresni a…..
A második világháború idején a magyar antiszemiták – a náci propaganda hatására - abban az összeesküvés elméletben hittek, hogy mind a Szovjetuniót, mind az Egyesült Államokat a zsidó háttérhatalom rángatja dróton. Az ötvenes években az Egyesült Államok lett a szocialista országok harcias, sátáni…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.28 18:11:04
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Szóval nem tudsz idézni hogy valamilyen hivatalos szinten megkívánták volna a szeretetet."
Barom. Mikor írtam, hogy hivatalosan és deklaráltan elvárják a szeretet? Nem megy neked az olvasás kis autisa.

"Megint csak a levegőbe beszéltél. Szovjet-Magyar Baráti Társaság? "
"Egyesült Államok Ifjú Barátainak Szövetsége" megvan, te vén ratyi? "
tiltsál ki te gyökér 2022.09.28 18:13:29
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na, idézz valahol valamit, amikor dicsértem, vagy szoptam Putyint. Hajrá Statler...
tiltsál ki te gyökér 2022.09.28 20:02:00
@arthurthedent:
Vagy a jövőben játszódik, vagy utópia (helyesen amúgy disztópia, de mindegy) vagy nem látta a filmet. Mindenre van kifogás, semmin sem kell elgondolkodnia, mert nem azért fizetik."
Te ostoba barom. Mi volt az én állításom? Hogy az amerikai filmben az elnök mindig jó, a tanácsadók lehetnek csak gonoszak. Mondtam, mutass olyan filmet, amiben az elnök nem a népért, nem az erkölcs mellett nem csupa jó szándékból cselekszik. Nem bonyolult feladat, némi ésszel elolvasva világos, hogy olyan film bazmeg, ami nem az USÁ-ban játszódik, hanem a jövőben az űrben, meg olyan alternatív valóságokban mint az éhezők viadala az szóba sem kerülhet, hiszen kifejezetten arról beszélek, hogy az amerikai elnök ábrázolása -és ezek keresztül az elnöki intézmény, a demokrácia - mindig pozitív.
A house of cardsban a főszereplő egy hatalommániás rohadék, de amikor odakerül, és elnök lesz akkor a népért meg a közjóért kezd dolgozni.
Ha egy sima egyszerű politikamentes kérdésben nem tudsz érdemben válaszolni, akkor minek írkálsz?
Ezek a klisék teljesen közismertek, pont ugyanannyira, mint hogy a négerek viccesek, a kutyák halhatatlanok, a kelet-európaiak gengszterek és a végzős gimnazisták 25-30 évesek.
És igen, ha tetszik, ha nem ezek a filmek amik formálják a közvéleményt mind az amerikait, mind a világ többi részén.
Orbán-Szijjártó Ukrajnával kapcsolatos álláspontja Mo-ra vetítve: fontos lett volna Nagy-Magyarország területi integritásának védelme 1920-ban, de a béke mégis fontosabb volt a trianoni igazságtalansággal szemben...:)..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.27 19:46:59
@sync:
"Hogy a béke megér területeket. Nem lenne akkpr sem béke, csak egy befagyott konfliktus."
Mármint mikor? Ha Ukrajna hagyná, hogy aki menni akar menjen? Ahelyett, hogy örülnének neki... Tényleg nem is értem.
Hogy Spanyolország nem engedi Katalóniát, az teljesen érthető. Hogy ezek miért ragaszkodnak pl. egy etnikailag más, autonóm köztársasághoz, azt nem értem.
tiltsál ki te gyökér 2022.09.27 19:52:56
@camilló: Hát, én valahogy nem hinném, hogy Lengyelország titokban vissza akarna szerezni valamit. Nem tudom, hogy tényleg kéne-e nekik egy nagy púp még a hátukra.
Ugyanaz lenne érvényes, mint Mo meg Kárpáralja esetében. A jelenlegi legszegényebbnél is szegényebb régió, kevert etnikummal, más szabványokkal, más nyelvvel, betűkkel, baromira más kultúrával. Nehogy valaki kérje, mert még ideadják...
tiltsál ki te gyökér 2022.09.27 23:01:48
@sync: Bezzeg a liberális államok, mint USA csak otthon. Nekik nem jut eszükbe, hogy mondjuk Irakra ráerőltessék az akaratukat.

Nem lehet, hogy nem az államforma meg demokráciaindex a lényeg, hanem az ország mérete, gazdasági és katonai ereje?
Elég ritkán hallani arról, hogy Lesotho vagy Andorra megtámad valakit.
wagmg Mi a helyzet a fronton? 2022.09.24 06:32:36
Megint cikkeket olvastam, megint látom, hogy zavar van a fejekben. Szakértők nyilatkoz(gat)nak, pedig inkább nem kellene. Megpróbálok eloszlatni néhány téveszmét. Nem azért, mert olyan nagyon okos vagyok, nem vagyok az. Egyszerű dolgokról van szó, amit lehet, sőt kellene tudni. Ezek kiképzetlen…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.26 11:29:02
@fkv.115: Te annyi hülyeséget összehordasz, hogy az valami félelmetes.

"Viszont hűséges, elkötelezett pöcegödör, akik nem csak gázálarcokat tudnak küldeni a csatatérre mint mi. Még a románokat is többre becsülik, ezért nem lesz itt soha határrevízió, a fajtádbeliek miatt. Te és a fajtád a legnagyobb kerékkötője trianon felülvizsgálatának."
Ó, mert egyébként van bármi esély is a felülvizsgálatnak, mi te barom? :D:D:D
Meséld már el, hogy a kisnyilasok mégis hogy képzelnék el! Akár Erdély, akár Kárpátalja esetében. Mondjuk Kárpátalja. Itt a terület, ami ősi magyar föld, van rajta százezer magyarajkú, plusz egymilló ukrán, román, cigány, ruszin, szlovák. Akik a latin betűket sem ismerik. Gazdaság nulla, világviszonylatban is csóró területnek számít, Európában meg konkrétan a legvégén. Szóval a nagy határrevizió annyit érne, hogy lenne kin szörnyülködjenek a borsodiak.

"Nekünk is megérte volna, ha nem a beszankciózott rubel mellé horgonyoztunk volna le utolsó csatlósként. "
Nofene. Mesélj még arról, hogy mikor rögzítettünk bármit is a rubelhez.
tiltsál ki te gyökér 2022.09.26 18:18:11
@arthurthedent:
"A Krím félszigetet az oroszok 2014-ben annexálták és ekkor küldtek először katonákat Donbasz-ba."
Hát, leginkább az ott születettek akartak leszakadni. Ugye nem akarod bemagyarázni, hogy ők nem is akarták otthagyni Ukrajnát, csak a csúnya orosz provokátorok...
tiltsál ki te gyökér 2022.09.26 23:10:27
@fkv.115:
"Leginkább senki nem akart leszakadni, te nagyon hülye, úgy kellett átdobni hivatásos muszka diverzánsokat, hogy legyen aki a felforgatást elvégzi, ha már a helyieknek se volt hozzá kedve."
Aham. Hát, a te eszeddel nyilván ez teljesen elképzelhető.
1. Akkor miért nem dobtak át még pár diverzánst, és akkor egész Ukrajna leszakadt volna? Esetleg újabb muszka diverzánsokkal az egész Európa leszakadt volna, aztán az is odacsatlakozik.
2. Miért ne lett volna kedve bárkinek leszakadni erről a foshalmazról, amit Ukrajnának hívnak? Mert ott olyan magas az életszínvonal? Szárnyal a gazdaság?

Hülye vagy kisnyilas, mint a seggem.
MaGYAUR Putyin és Ferenc József 2022.09.22 11:05:35
Az Osztrák-Magyar Monarchia és a putyini Oroszország közötti párhuzamosságok nem nyilvánvalók, de tanulságosak lehetnek. Ezért érdemes előbányászni néhány elfeledett történelmi tényt: A XIX. század második felében a cári Oroszország volt a Balkánt és Kelet-Közép-Európát destabilizáló külföldi…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.24 11:31:54
@camilló: "Látom a történelem tudásod hiányos. "
:D:D
Nem hiányos az, konkrétan nincs olyanja.
tiltsál ki te gyökér 2022.09.24 11:39:12
@camilló:
"A különbség az, hogy akkor államférfi állt államférfival szemben, most pedig ez nem mondható el a nyugat egészéről...."
Hát, Hruscsov? Kennedy? Háát, akkoriban nem feltétlenül így értékelték őket.
Mondjuk az is igaz, hogy elnézve a mai felhozatalt gyakorlatilag mindenki kompetens államférfinak tűnik, aki nem transzvesztitát nevez ki admirálisnak...
tiltsál ki te gyökér 2022.09.24 13:59:12
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na mi van Peti? Mi a magyar ábécé 23. betűje? Hogy kell kilőni a pilótát a gépből?
De ha már itt vagy idézd, mit írtam a tüzérségről, vagy ágyúkról...
wagmg Hogyan lehet gázt spórolni? 2022.09.21 08:13:37
Vagy hat éve költöztem abba a házba, ahol most lakom. Elcseréltem a kis házat egy nagyra, amiből a tulajdonos azért költözött ki, mert nem tudta fizetni a rezsit. Havi 100 000 forint volt a gázszámla és akkor még jött a villany, ami szintén sokba került. Viszont a gázfűtés volt a durva, már akkor is…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.22 00:49:01
@alöksz róz: Nem olyasmit magyaráztak, hogy belülről szigetelsz, akkor be fog a fal penészedni?

A bejárati ajtó elé kívülről ha csinálsz egy tornácot üvegfallal, az rohadt sokat számít.
www.uvegvilag.hu/wp-content/gallery/uj_balkon_vilag%2B/20180214_150440.jpg
wagmg Szankciók... éhezés... 2022.09.17 08:55:46
Egy kiszivárgott orosz jelentés szerint jön a gazdasági összeomlás.  Folyamatosan hallani a magyar nyelvű weben, hogy a szankciókat abba kell hagyni, nem működnek, nevetségesek, csak magunknak ártunk velük. Mondják a politikusok, mondják a hírek, mondják a bloggerek, mondják a hozzászólók. Nem…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.20 17:59:13
@Sir Gombóc: "az 8 milliárd köbméter kb. a duplája a hazai téli gázfogyasztásnak."
Hát, a hazai éves fogyasztás 11 mrd, ennek szerintem nagyobbik része télen fogy, relatív kevés áramot állítunk elő gázból.
És az azért megvan, hogy a 8 milliárd egy év alatt jön össze? És az is megvan, hogy ez 80-100 hajónyi gáz? Ez úgy 10 LNG tanker teljes éves kapacitása.
Van felesleges 10 tanker?
tiltsál ki te gyökér 2022.09.20 18:07:06
@arthurthedent:
"És európa gázfelhasználásának hányad részét adja a ponthegesztőgép? "
Te ennyire hülye vagy? Szerinted az ipar az nem termel, csak úgy van? Írjak bazmeg alumínumkohót, vagy présgépet? Komolyan ennyire hülye vagy?
A wolfsburgi VW üzem, a világ legnagyobbja évente 2 millió MWh- energiát fogyaszt. Szerinted azért, mert 80 fokra fűtik az üzemcsarnokot és szaunáznak a srácok? Vagy esetleg a présgép, a festő, a daru, a hegesztő, a szalag, a csavarhúzó áramot fogyaszt? Komolyan annyi eszed van, hogy elhiszed, hogy a 2 millióból lényegi rész a folyosók ledes világítása?
Azért egyszerűsítettem le, hát ha felfogod. Ez is meghaladja a képességeidet.
Nem tudom, hogy hogyan lehet még egyszerűbb példát mondani.
A pékség
tiltsál ki te gyökér 2022.09.20 20:23:53
@arthurthedent: Nem érted, te idióta, hogy a ponthegesztést példának írtam? Írjam le a teljes ipari folyamatot, amit a VW gyár 2 millió MWh-t használ?
Szerinted a féltengelyt meg lehet edzeni 15% kal kevesebb energia felhasználásával? 15% kal kevesebb hegesztéssel ugyanolyan stabil lesz az összerakott alkatrész?
wagmg Az USA ukrajnai stratégiája 2022.09.18 22:08:10
Van itt egy dolog, ami úgy tűnik sokaknak nem világos. Olvasom a cikkeket és mintha nem értenék még az úgynevezett katonai szakértők sem, hogy az egyes országoknak mi a stratégiája a oroszország ukrajnai hadjárata kapcsán. Hónapok elteltek, ennyi idő alatt már elég jól lehet tudni melyik ország…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.19 12:49:54
@gigabursch: Dehogy hazudik. Csak az orosz. Az ukrán az nem hazudik, hősies, tökéletes, demokrata, európai
tiltsál ki te gyökér 2022.09.19 15:58:59
@arthurthedent:
"Természesen azt mondom, amit a katonai szakértők mondanak, nem én találom ki. Persze nem a magyar szakértők"
Hahahahha.
Tehát azt mondod, amit a neked tetsző szakértő mond. Bravó.

"De legyen, nem fordította meg a háborút, csak két nap alatt tizedére csökkentette az orosz tüzérség által leadott lövések számát a műholdak szerint. Így jobb?"
Akkor már mindjárt elfoglalják Moszkvát, ugye?
tiltsál ki te gyökér 2022.09.19 16:01:11
@arthurthedent: Ez egyébként- mert ehhez sem értesz - nem szalmabáb érvelés. Ez irónia. Tőlem.
Tőled nem, te már közölted, hogy az orosz az csak hazudik, az nem igaz, szóval nem is érdekel, hogy mit mond.
És ez után neked van még pofád arról beszélni, hogy nem vagy vágyvezérelt, meg nem az egyik oldal propagandáját nyomatod.
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
tiltsál ki te gyökér 2022.09.11 15:51:40
@birkamenet:
"Különben a következő 50 évben szalámit, csirkefarhátat, görögdinnyét, banánt, citromot csak nyugati propaganda kiadványokban fognak látni."
Orosz disznóhústermelés évi 200ezer tonna.
Csirke 2021ben 540 millió darab
Görögdinnyéből a világ 20., banánból a 32. legnagyobb exportőre.
Banánból 40 milló dollárért exportáltak.
Citromból 2020ban 4000 tonnát exportáltak.

De azért ugassál :D:D
tiltsál ki te gyökér 2022.09.11 16:01:38
@birkamenet:
Az a jó benned matyi, hogy tényleg tátott szájjal rohangálsz a faszerdőben....
"lemaradt a gázról, alig 60% -nyi a tározók feltöltöttsége, miközben a németeknél 80% feletti. "
A német kapacitás 23 a magyar 6 milliárd köbméter.
A német 80% az 18,4 a magyar 60% az 3,6 milliárd köbméter.
A német lakosság 84 millió, a magyar 9,75

Magyarul 8,5 ször annyi emberre jut 5x annyi gáz.
Szóval szarabbul állnak. Ja, és hozzánk még jön hozzájuk meg elzárták a csapot.
tiltsál ki te gyökér 2022.09.11 20:30:43
@Zelenszkij védi egész Európát!:
De sötét vagy bazmeg. Ez az ipari termelés.
2021 első felében 132ezer tonnát exportáltak.

Nagyon nagy bajban lesznek