Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UFÓ Kutató

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
UFÓ Kutató 2023.08.18 22:31:16
@shivani: nincs mesterem :D Nem hiszek bennük ;D
Amúgy kitől kérjek segítséget? Meg hogyan? Mit kell mondani? Kinek?
UFÓ Kutató 2023.08.19 10:34:22
@Russian0718: Azért nem kell anyámba elküldeni? Vannak sikerélményeim, csak mostanában sok rossz dolog történik. Az autóm havonta szervizbe van, sose tudják megcsinálni, mindenki vakarja a fejét. Igaz nem kell fizetnem érte amíg rá nem jönnek, de bosszantó h megáll az autó alattam minden piros lámpánál… De ezer más dolog van most, lakást eladják amiben élek :D Soroljam? XD
UFÓ Kutató 2023.08.19 10:48:31
@Russian0718: Amúgy pontosan tudom mire kérem. Vannak céljaim, amiket el szeretnék érni. :) Mindig előre tervezek, ezzel sose volt baj. Meg sokszor lehet az élet is ad iránymutatást, csak fogalmunk sincs akkor, h azt az utat kellene e választani, mert semmi sem egyértelmű. Maximum utólag tudunk okosak lenni. Ez van :D De az 1-2 évvel korábbi önmagamhoz képest ezerszer jobban érzem magam, és sokat fejlesztettem magam. :)
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
UFÓ Kutató 2022.02.13 10:08:46
@athena 28:
USA tevékenysége is aggaszt picit Ukrajnában. Erről mi a véleményed? :)
UFÓ Kutató 2022.05.20 21:23:57
Mi okból akarna bárki embereket elrabolgatni? Ennek tulajdonképpen semmi értelme sincs.
A DNS-t elég egyszer megszerezni, és csak egy kis vér kell hozzá. Onnantól a genomot szekvenálni lehet. Akkor minek rabolgatnának? :S

Olyan sok logikai bukfenc van ebben.
Egy UFÓ sem felfedni, sem ártani nem akar.
Akik a csillagközi utazásokban vesznek részt, ők már rég nem olyan buta, morbid és elavult szemléletet követnek mint mi (lásd Oroszország háborúja…, Fidesz féle hibrid rezsim stb) Ezek mind egy kezdetleges civilizációra vallanak. De akik már elérték azt a pontot, hogy bolygókra látogassanak, bennük nincs már meg ez. Inkább tudományos okai lehetnek, mint politikai.

Továbbá egy esetleges ufó támadástól már az 50-es évektől tartanak az emberek :D Ilyen sokáig tart felkészülnie egy csillagközi utazásokat teljesítő fajnak, hogy elpusztítson egy hozzánk képest technológiailag ősember szintjén élő fajt? :D Ejha, nekem ez most magas még mindig :D

Jó lenne, ha túltennék az X Aktákos epizódokon, mert TV-ben oké de azért vizsgáljuk már ezt a témát felnőtt fejjel. (Amúgy ott is azt derült ki, hogy az UFO-k nem akarnak ártani, sőt az elrablásokat emberek hajtották végre saját magukon.)

Továbbra se akar senki se ártani nekünk, mi viszont tökéletesen ártunk magunknak azóta, mióta megjelent az ember nevezetű faj ezen a hülye bolygón.
Az egyetlen faj vagyunk, amelyik saját Önmagát írtja, még az állatok is nagyon végső esetben támadnak a saját fajukra…
Véleményem szerint, sok minden nem fog változni, a kőolaj eltűnik majd, helyette jön a metanol üzemű belső égésű motorok vagy épp üzemanyag cella, de a piac meg fog maradni… Mert sűrített szén dioxid és sok energia kell a metanol gyártásához. Ezt csak egy napelem park tudja fedezni. Szóval, ugyan úgy elmegyünk majd dolgozni, “benzinkútra” tankolni, minden évben lesz valami amitől retteghetünk, de ennyi. A világ picit változik folyamatosan, lesznek országok amelyek felemelkednek és vannak amelyeket nem lehet megmenteni majd. Ez van :D
UFÓ Kutató 2022.05.20 21:35:07
@xyron:

“ Bízok abban, hogy vannak olyan szellemi létezők, Teremtők, messze nem a föderáció, annál nagyobb léptékben, akik nem hagyják veszni ezt a gyönyörű bolygót.”

A bolygó maga marad, már 5 fajkihalást élt meg a Föld, és itt van, egy hatodik teremtésnek helyet adva. A bolygó mindig megújul, ha eltűnik az élet innen teljesen.
Logikusan nézve, akkor nem lenne helyünk a bolygón, ha egy “teremtő” azt akarná, hogy maga a bolygó ne pusztuljon el.

Pedig, végső soron maga a bolygó is öreg már, egyszer pedig kihuny az élet a naprendszerben. Előbb utóbb pedig az egész Univerzumban is. Ha van kezdet, akkor van vég is.
Nem élvezünk kiemelt helyet ebben a világban, mondhatni több milliárd hozzánk hasonló faj él az univerzumban, mindegyik egy egy lakható bolygón, mi miért lennénk kiemelve? :) Biztos volt, amelyik elpusztult, van, hogy maga a bolygójuk is elpusztul egy idő után. Sajnos, ez van. Egykor a Mars is egy élhető bolygó volt, aztán, mostanra semmi.
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
UFÓ Kutató 2021.05.30 10:00:15
@xyron: Solaria volt, de am én azt hittem, hogy nő :D Mármint az írása, meg ahogy viselkedett, inkább női jelleme vall.
De akkor is nagyon para volt, mikor itt volt. Pedig talán 1-2 hétig volt csak fent.
UFÓ Kutató 2021.05.30 21:17:53
@athena 28: Varjunk, a csillagnemzetiségek jelentését más fajok univerzumi elhelyezkedése határozza meg? Mert azt hittem, olyan mint a horoszkóp :D Nem igazán értem pontosan mit jelent, csak a jelentését olvastam el, mint egy horoszkóp esetében.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
UFÓ Kutató 2020.12.12 06:30:46
@xyron: Most ebből én semmit nem értettem. Nagyon zavaros. Nem lehet, hogy most te vagy megzavarva?
UFÓ Kutató 2020.12.12 14:51:20
@xyron:

Nálunk az igazgató volt covidos, talán ha 1 hetet volt otthon aztán bejárt ugyan úgy.
Mondjuk én nem beszélek vele :D

Amúgy igen, vannak covidos betegek kórházakban, ismerek egy nővért aki káosznak írja le.
Kevesen vannak, és aki az intenzívre kerül, annak 50 százalékos esélye van arra, hogy élve nem hagyja el azt.
Személy szerint én nem ismerek közvetlenül az ismerőseim körében covidos-t.
A jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!..
UFÓ Kutató 2020.05.09 13:58:30
youtu.be/AWmaXp1VlEc

Érdemes megnézni, talán ez a vírusban az egyetlen pozitív dolog, a retardált emberek lakta országokban pusztít leginkább... Meg is lehet nézni USA-t.

Ehhez a dokumentumfilmhez meg volt szerencsém, ami a blogon van. Na jó sokszor bealudtam rajta, eszméletlen unalmas és monoton, 45 percbe simán bele lehetett volna sűríteni az egészet, ráadásul ahogy fent is írták, az van benne amiről 10 éve is hallottunk már. Egy deka új infó sem volt benne. Egyébként a dokumentumfilm sem helyes megfogalmazás a filmre, mert egy falusi pletyka szinten mozog a történet mesélés. Ettől ezt halottam, attól amazt, ez ő mondta, ilyen olyan informátor stb... Mindenki hallott valamit valakitől, akik persze nincsenek benne a filmben. De az is lehet, hogy valójában ő nekik is mesélték, szóval szájról szájra terjedt pletykára alapozzák az egész filmet. Egyetlen hiteles bizonyíték nincs.
Egy dokumentumfilm alapja pedig ez lenne, hogy tudományos kutatásokkal és bizonyítékokkal alá is támasztanák az elméletüket.
Tehát aki hitt az UFO-kban, az ez után is hinni fog, aki meg nem, az ezt a filmet csak kiröhögi...
Szóval maradjunk egy történet elmesélésnél.
Vicces lenne egy ilyen doku film, mondjuk ha állatokról szólna. Úgy halottam, hogy az a Gepárd 40km/h-val futott, le előzte az autót is, én magam nem láttam, de egy jó barátom mesélte.. :D
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
UFÓ Kutató 2020.04.06 16:25:47
@athena 28: nem azt mondom, hogy mindent felejts el, meg soha semmit ne olvass. De túl sok infót kapsz és a hangulatod ez alapján változik, negatív irányba. Kicsit pozitívabb legyél mint régen, bizakodó és kb ennyi :)
UFÓ Kutató 2020.04.07 12:14:11
@Valiant Thor:
Nézd, sokszor olyan dolgokat írnak le, ami egyszerűen a 3D-s vagy ha az időt is kiterjedésnek vesszük, akkor 4D-s világban egyszerűen lehetetlen.
Másrészt a hír ugye tudjuk, hogy csak negatív lehet. Hiradóban a jóról soha sincs szó, ezért aztán azt hisszük, csak rossz van. Kialakul egy negatív világkép. Az ilyen UFO-s oldalakon sincs ez másképp.
Mindenki olyan embereket vagy lényeket vonz, amilyen ő maga vagy az elképzelése.

Ha olyan gonoszak lennének az UFÓ-k, szerinted hagytak volna minket? Már kr.e 3000-ben is volt ám emberi civilizáció. Akkor kérdem én, miért félünk? Kitől? Mitől? Minek?
UFÓ Kutató 2020.04.07 12:17:07
@Valiant Thor: véleményem szerint amitől félni kell, azok mi magunk vagyunk. Képesek vagyunk saját magunkkal háborút vívni. Szerintem ritka ilyen civilizáció van az univerzumban, mint az emberiség.
Igazából nem is kell idegen beavatkozás ahhoz, hogy az emberiséget veszteség érje.