Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészár Hajnalka

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 " Az vagy, ami vagy. Sok minden belefér egy emberbe: tűz, hamu, lobogás és szunnyadás, kegyetlenség és megbocsájtás. Senki nem róhatja fel nekünk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek. de azt igen, ha nem vagyunk önmagunk. " ( Tatiosz) Magyarországra való kalandos visszatérésem után a  2 hét önkéntes…..
" A legtöbb ember úgy él, mintha sohasem halna meg, azután pedig úgy hal meg, hogy nem is élt igazán"   Sziasztok! Mészár Hajnalka vagyok,45 éves, szociális munkás Orosházán élek és 4 évvel ezelőtt kezdtem el-teljesen amatőrként -túrázni. Akkor a kolleganőm vett észre a facebook-on egy…..
Mészár Hajnalka 2020.03.25 05:10:47
@Bondár Móni: Nagyon szívesen Móni! Én köszönöm, hogy a kolleganőd lehettem.
  " Ha fájnia kell, akkor most fájjon. Mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. Ha választania kell, hát válasszon hamar. Én várni fogom. Vagy elfelejtem. A várakozás fáj. A felejtés is fáj. De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk hogyan…..
  "Mi az út? Az áhított cél elérésének eszköze, vagy esetleg maga a cél? Úgy tetszik, hogy az utóbbi. Nem visz sehonnan sehova, így nem jutunk rajta sehonnan sehova. (...) Ha az út maga a cél, akkor egész életünket a cél közelében, hogy ne mondjam: a célban éljük le, és nem teszünk egyebet, mint…..
" A szabadság akadályokon túl található. És amint elindulsz a szabadság irányába, azonnal akadályokat találsz. És a trükk az, hogy nem kell ott megállni és nézegetni ezeket a csodálatos akadályokat, amelyek ott vannak a fejedben. " L. Ron Hubbard     Santo Domingo de la…..
  " Minden emberben megvan a képesség, hogy felépítse álmai birodalmát. Nem lenne szabad arra hallgatnunk, aki azt mondja lehetetlen. Igen is minden lehetséges."   Logrono-Navarette-Ventosa-Nájera-Azofra-Ciruena-Santo Domingo De La Calzada       Szokásomhoz híven a mai napon is korán keltem…..
  " Rengeteg érzelem mozgatja az ember szívét, amikor úgy dönt, hogy spirituális útra lép. A cél lehet nemes, mint amilyen a hit, a felebaráti szeretet vagy a jótékonykodás. De lehet egyszerű szeszély is, félelem a magánytól, kíváncsiság és a szerelem vágya. Mindez azonban nem is számít. Az igazi…..
    " Amikor kergetünk egy álmot,annak mindig ára van. Lehet hogy a szokásainkról le kell mondanunk érte, lehet hogy más nehézségeken kell keresztülmennünk, az is lehet, hogy csalódnunk kell. De nincs az az ár, amely túl nagy volna egy olyan ember számára, aki nem élt. Mert ez az ember egy napon…..
" A távolság teljesen mást jelent, ha az ember gyalog vág neki a világnak. Az egy kilométer hosszú lesz, a kettő szó szerint tekintélyes, a tíz óriási, az ötven pedig már az elképzelhetetlen határát súrolja. Rájövünk, hogy a világ tágasságát csak a túrázók kis közössége ismeri. A bolygólépték a mi…..
    " A hegyi út (.....) olyan mint a kutya vacsorája. Egyszer rossz, máskor rosszabb és ha esik az eső, pár napra el is tűnik, mint az öregek vénája,de épp ez a jó benne, hogy nem könnyű kimenni a hegyre." Bödöcs Tibor   Roncesvalles-Puerto de erro-Zubiri-Larrasoana-Arre- Pamplona Hú a mai…..
" Ha autóval vagy helikopterrel jutunk fel egy hegycsúcsra, ahelyett, hogy a saját lábunkkal másznánk fel, annak nincs értéke, hiszen hiába állunk a szikla csúcsán, felületes lesz az élményünk, mert az oda vezető út fájdalommentes volt." Erling Kagge   St Jean Pied de…..
     " A bátorság alapvetően annyit jelent, hogy kockára teszem az ismertet az ismeretlenért, a megszokottat a szokatlanért, a kényelmest a kényelmetlenért a távoli cél felé tett zarándokútért." Osho     Bordeaux-Bayonne- St Jean Pied de Port Az éjszaka során többször felébredtem, mert nagyon…..
" A béke azokra talál rá, akik rálépnek a szeretet útjára, akik a szeretet zarándokútját járják, nem pedig azokra, akik a hatalom és a pozíció útján próbálnak előre haladni." Osho   Orosháza- Szolnok- Budapest- Bordeaux       A mai napon reggel a fél kilences vonattal elindultam Budapest…..