Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claude Leon

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiam hozta haza a koleszból. Sokáig nem vettük észre, kezdődött már a nyár. Gondoltam korai szúnyog invázióra még az allergia is szóba jött, a vörös három pöttyös csípések láttán.( reggeli, ebéd, vacsora így említik a szakirodalomban ezt a jellegzetes csípés sorozatot.) Ágyi poloskával soha nem…..
DIÉTA ZABBAL. SZUPER! DE MELYIKNEK HIGGYÜNK? A lenyugvó nyári nap fényében – a magunk 7 km-es futása után - ültünk a vidéki ház kényelmes teraszán, amikor vacsora közben berobbant a barátnőm öccse, és épp, mikor villámon a friss zöldséggel bolondított túrót emeltem volna a számhoz, közölte, hogy…..
Claude Leon 2018.11.07 10:53:41
@lüke: Ja, ha valaki kétpofára zabálja..
Biztosan bennem van a hiba, de még napi 3x50g-ot is nehezen képzelek el :)
Bármilyen fájdalmas kimondani, most már bizony az őszben vagyunk, ám ami rossz hír a diákoknak, az jó hír a kertészkedőknek, ugyanis a nyári kényszerpihenő után újra lehet nyúlni az ásó után, és kezdődhetnek az ültetések. A remek időt hozó nyárutó kifejezetten alkalmas a telepítések megkezdésére, de…..
A tengerparton fürdő francia, belga, német és holland turistáknak fogalmuk sem volt róla, hogy egy 50 éves, egyszerű spanyol teherautósofőr pillanatokon belül a lehető legszörnyűbb végzetet kézbesíti a számukra. Maga Francisco Imbernón Villena sem tudta ezt, mikor reggel a volán mögé ült. Hogy is…..
A Magyar Rovartani Társaság idén nyolcadik alkalommal bocsátja szavazásra, immár a Magyar Természettudományi Múzeummal közösen, melyik faj legyen az év rovara 2018-ban. Idén is három jelölt közül lehet választani, ők a közönséges keringőbogár, az óriás-szitakötő és a tavi molnárpoloska. A SZAVAZÁS…..
Claude Leon 2017.11.20 09:34:53
Az atomerőmű veszélyt jelent a természetre – de ez fordítva is igaz: a természet is veszélyt jelent az atomerőműre. Az atomerőmű legnagyobb ellensége: a föld, a víz, a levegő. Az atomerőmű legnagyobb ellensége pont maga a természet, ami mozog, változik, alakul és alakít. A természet erői ellen nem…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
1900: A helyi kávépörkölés, és kávéőrlés pusztulását az indította be, hogy a Hills Brothers cég könnyebben elérhetővé tette ezeket a termékeket vákuumos csomagolásban. R.W.Hills volt az, aki továbbfejlesztette a csomagolásokat úgy, hogy eltávolította a csomagokból a levegőt, aminek köszönhetően a…..
  Először is már most szerezz be egy kis üveg minőségi levendulaolajat, és tedd közvetlenül a tűzhely mellé. Majd, ha megtörténik a baj, ne feledd el használni...
Claude Leon 2016.06.02 21:22:11
@makru: Akármelyik aloe jó.
Feleségemnek percek alatt hólyagosodó forrázást is húzott már helyre, amin kicsit meglepődtem.
Az érdeklődők ugyan nagyon sok forrást találhatnak a napelemek működésének leírására az interneten,  de megpróbáljuk mi is röviden összefoglalni az alapokat, mivel ezek megértése után a későbbiekben könnyebben követhetjük az újításokat. A napelemek…..
Claude Leon 2013.06.20 11:31:19
@Plumper_: A laptop méretű, lakást ellátó napelemtábla most is csak a lakás energiaszükségletének a függvénye :)
Claude Leon 2013.06.20 11:50:37
@Plumper_: Gyulimali már kifejtette a felvetésed paramétereit, én csak épp másképp fogalmaztam meg :)
Eszterházy Péter: Utazás a tizenhatos mélyére (Beütött a biznisz, végre lehetett egy ki pénzt keresni, úgyhogy nem írtam, de azért olvastam. Aztán majd meglátjuk, hogy a következő poszt mikor jön.) Mindenki tud focizni. Aki nem az csajnak számít (még akkor is ha…..