Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FixVillany

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok féle 3d szemüveg kapható. Főként 3d filmekhez, 3d képekhez ajánljuk őket:               A kép vörös/cián 3d szemüveggel 3d-ben látható! ..
Szintén egy másik típusa a sárkányos fülbevalóknak. Arany, bronz és ezüst színekben elérhető. Jobb fülre való! Méret: 6 x 4,3 cm. Ár: 1200 Ft/dbAz ár 1 darabra vonatkozik, nem pedig párra! Készleten ezüst, arany és bronz színben.     Összehasonlításképpen a…..
Belvárosi söröző a Ferenciek terén: www.keltapub.hu Gyradiko étterem - Egy falat Görögország www.gyradiko.hu Belvárosi cseh söröző: www.staropramenpub.hu   AAUK, fizetett szakmai gyakorlat www.aauk.eu Weboldal a vízipipázásról  www.vizipipa.eu/akcio Egyedülállók,…..
A villanyszerelő szakmára is igaz az, hogy folyamatos továbbképzésre van szükség. Egy jó villanyszerelő, egy jó szakember folyamatosan képzi magát. Új anyagok, új módszerek, új szabályok, új szakirányok megismerése. Egy villanyszerelő feladata nagyobb összetett. Összetettebb mint ahogy mi azt…..
Az elektromos készülékek, berendezések használatánál a meghibásodott készülékek gyakran okoznak áramütéses balesetet. A leggyakoribb hibaokok a hiányos vagy sérült szigetelésű készülékek védővezetőjének megszakadása, a hibás csatlakozás és a feszültség alatti részek véletlen megérintése. A…..
A mesterséges fény előállítása és a sötétség felett való uralkodás azóta foglalkoztatja az emberiséget mióta megismerte a tüzet.  Kr. e. 406-ban jelentek meg az első olajmécsesek, melyek (funkciójukat tekintve) a mai elemlámpák őseinek mondhatják magukat. Egyszerű felépítsésüknek köszönhetően hamar…..
Villanyszerelési munkákat válal a FixVillany Hajdúszoboszlón kisebb javításoktól, a komplett kivitelezésig.  Precíz munkát végeznek garanciával. Milyen munkákat vállalnak Hajduszoboszlón és környékén?  FI-relét beszerelése Nagy terhelésű dugaljak vizsgálata-cseréje Régi biztosíték tábla…..
Évente egyszer szánjon néhány órát a szabadidejéből arra, hogy a lakásban, házban lévő összes elektromos eszközén röviden ellenőrzi a dugaszok épségét.Első lépésként nyissa szét mindegyiket, és ellenőrizze, hogy a vezetékek végét rögzítő csa­varok elég szorosak-e, és szilárdan rögzítik-e a…..