Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vallatas

0 bejegyzést írt és 3191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
vallatas 2014.04.19 12:50:59
@kormányváltó Wartburggal:
itt hol van Béla telefonszáma?
Hol intézett az oldal az olvasók felé felszólítást, hogy tessék az illetőt zaklatni, halálosan megfenyegetni?
elképesztő, az elvakultság :-)
a szokásos kettős mérce.
vallatas 2014.04.19 12:57:40
@kormányváltó Wartburggal:
csak vérügyészek száma jelent meg, úgyvan :-)
öcsém ha veled történne ilyen, mondjuk jogtalanul kerül ki a pofád és a számod az oldalra, és nem tudsz hol reklamálni, hogy vegyék le, mert az oldal külföldön van, a hatóságok szarnak rá, na majd akkor röhögök rajtad.
Hogy lehetnek ennyien ennyire korlátoltak, nem fogom fel.
vallatas 2014.04.19 13:02:55
@kormányváltó Wartburggal:
Ha nyilvános a kép, akkor nincs gond.
De én nem nyilvános adatokról beszélte, illetve felbujtásról beszéltem, fenyegetésre való felhívás, etc...

Most nem fogok neked ide olyanokat írni, hogy kik kerültek fel jogtalanul, de nem egy eset volt, hogy rendőrségi úgy volt belőle, a rendőrség vállat vont, hogy nem tudnak mit csinálni, azért ez ha neked nem szomorú, akkor te szereted, ha bárki jogait, sárba tiporhatják a hatalmasok, mert ők megtehetik, egyenlők és egyenlőbbek, ugye... mintha pont ez ellen kéne küzdeni...
In medias res az esti elbaszott bulika után nyitunk egyből. Dorka reggeli pszicho picsaként ébred, amint meghallja a többiektől a pletyit, hogy Kispesti Sziránó és Iza között volt valami az éjjeli bebaszódás hevében, így Zsóti jóindulatú, reggeli indíó „Ittál már ma…..
A KARD Putyinmenet 2014.01.24 06:30:00
Mikor vonultak Budapest utcáin párt- és rendszerhű tízezrek az orosz szovjet vezetést, illetve a magyar-orosz szovjet barátságot és a békét éltetve? Hát most majd fognak - azzal a különbséggel, hogy most többnyire önszántukból. Le az amerikai imperialistákkal! Az oroszok a mi…..
vallatas 2014.01.24 11:24:01
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
nem politikai kérdés, ez hazaárulás, fiaink nyakába vart adósság.
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a…..
vallatas 2014.01.22 14:04:45
@Shoyu:
Ez az Aurelió egy idegroncs, besírja magát a döntőbe.
Aki nem érti a miértet, az itt tájékozódhat.     ..
vallatas 2014.01.21 14:07:45
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Üvöltözéssel, ordenáré módon viselkedő lakókkal és bizonytalan Istenes Bencével indította hatodik évadát az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-ja, a Való Világ, ami abban különbözött a Big Brothertől, hogy nem a szerkesztők válogatták össze a jelentkezőket az…..
vallatas 2014.01.19 23:10:44
@pocokpocok:
Iza nem drogos, ah nem.
A cenzura elaludt.
vallatas 2014.01.19 23:15:24
Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd…..
vallatas 2014.01.19 00:57:52
@Deutsche Gabbana:
adblock plus miatt, próbáld olyan böngészőben ahol nem telepítetted.
vallatas 2014.01.19 00:58:29
@Haynau:
tinypic.com/
ez mindent visz.
Tudom, tudom, kicsi a kép, de a szemeket tessen figyelni! ..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
vallatas 2014.01.17 00:15:13
@SzilajSzilard:
Dorkát osztotta nem?
2 percen át, elég értelmesen beszélt, majd kozmoszkapitányozott és oda az értelem :-)
rohadt színész
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
vallatas 2014.01.16 00:19:07
vallatas 2014.01.16 12:10:34
@Csipetke Léna:
de akkor ki a tesója?
Az összefoglaló elején Istenes Bence bedobja a helikopterezés szót, amivel engem egyből a tévé elé szögezett. De nézzük miből élünk. Másnap reggellel nyitunk. csutkára baszatja az RTL-es kolléga az Aviciit. Zsótinak kell a reggeli öt perc néma kussból álló szeánsz, hogy…..
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..
vallatas 2014.01.14 03:17:25
@Vödör:
a cenzor lekapcsolta :D
vallatas 2014.01.14 03:21:31
A beépített ügynök Simon halál nagy nyugalommal bazmegolt élő adásban. Az RTL szerkesztői ráküldhették volna a TEK-et gyógyegér Simonra, de valszeg akkor is csak fejhangon sipákolva kurvaanyázott volna, azzal is bebiztosítva plusz pár óra NMHH-s adásszüneti cenzort. Ő is…..
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
"Ha bármely, az államhoz köthető gazdasági ügyben jogsértésről van tudomása, tegyen feljelentést, hiszen ez kötelessége is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2012. május 7-én a Parlamentben Karácsony Gergelynek. Nem először és nem utoljára: ez rendszeresen visszatérő érv,…..
vallatas 2013.12.20 16:04:19
A Nyugat- és multiellenességét gyakran hangoztató kormány sorozatban kötött stratégiai megállapodásokat Magyarországon jelenlévő külföldi cégekkel. A tulajdonképpen csak gesztusértékű szerződés aláírását a piaci pletykák szerint sok vállalat visszautasíthatatlan…..
Az évad során korábban többször szóba került, hogy "nem nagyon történik semmi", nemigen haladnak a dolgok, mindenki eldagonyázgat a saját kis pocsolyájában, és olyan mellékszálakkal traktálnak bennünket, melyek érdektelenségénél csak a felesleges volta bosszantóbb. Nos, ezek a…..
vallatas 2013.11.19 19:48:46
A Népszava írta meg, hogy a CBA-boltokban egy körlevélben hívta fel a dolgozók figyelmét a Békemenetre a két tulajdonos, Baldauf László és Lázár Vilmos. Elkértük és meg is kaptuk a Népszavától (aki azóta be is linkelte a cikkébe) a levelet, hogy a saját szemünkkel láthassuk.…..
vallatas 2013.11.12 22:49:59
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
te nagyon vicces figura vagy, miért nem inkább egy füzetbe irsz, mondjuk csak magadnak?
óvoda bázdmeg.
vallatas 2013.11.12 22:57:20
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
miért lennék hazátlan?
magyarázd már meg kérlek.
Én nem beszéltem diktatórikus államról, csak egyszerűen gusztustalan ez a CBA-s levél, hányinger.
Ne kezdd te is, hogy aki nem békemenetel az már nem is magyar, aki nem a CBA-ban vásárol az meg kifejezetten hazátlan.
Miért rekeszted ki azokat akik esetleg kurvára rossznak ítélik meg a mostani kormány teljesítményét?
És ne gyere a barom ballibezésedel, mert nem mindenki ballib akinek a mostani kormány teljesítménye nem gyere be.
ha meg normálisan nem tudsz válaszolni, mondom írj egy füzetbe.
vallatas 2013.11.12 23:06:54
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Miért lennék én agymosott?
Az a fél millió magyar aki elment külföldre, mind liberális volt?
A rossz hírünket keltik? ez komoly?
Tehát ha nem vagyok Fidesz szavazó, akkor agymosott vagyok?
Ez most komoly? :-)
A magyar ember a saját országában, nyomorog bizony, az olyan hívők miatt mint te.
Jól megélnek a tapsikolok az biztos.