Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Its Time Shop

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a 2020-as év nem feltétlenül jeleskedett a kellemes meglepetésekben, párat mégis kaptunk év végére a CLUSE-tól, hiszen a holland márka lehozta nekünk a csillagokat is az év utolsó három modelljével egy kollaboráció és két ragyogó számlap formájában.     A francia modell Iris…..
A Doxa, a Cornavin és az IWC Schaffhausen mellett, a Roamer az egyik legismertebb öröksége a múlt századnak hazánkban. Ha ezeket az márkaneveket elhintjük, több mint valószínű, hogy legalább egy ember emlékszik rá, vagy hallott róla. A Roamer cégstruktúrája sokat változott az elmúlt fél…..
Jól bevált stratégiának számít egy felvetett téma kapcsán, ha az interjúban a kérdező egy, már korábban elhangzott kérdéssort használva érdeklődik a vele aktuálisan szemben elhelyezkedő, választ adó interjúalanyától.Az előző, Pribelszki Norbival készített beszélgetésünk sikerét látva úgy gondoltuk,…..
Miután az ezt megelőző blogposztunkban ismertetésre került az *MVMT Brand*, ami két tengerentúli-, pontosabban los angeles-i srác fejéből kipattanó ötlet alapján indult világhódító útjára, most szeretnénk kicsit személyesebb vizekre evezve ezt egy másik szemszögből is bemutatni. Általánosságban…..
Köztudott, hogy a piac telített, és ilyenkor nem csak a kiegészítők piacára kell gondolni, hanem úgy általában. Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb márkák, azon belül a még újabb kollekciók és modellek, és így tovább. Végeláthatatlan spirál ez, melyből borzasztóan nehéz kitörni, és valami olyannal…..
Előző blogposztunkban bemutattuk a CLUSE márka 2020-as tavasz-nyári szezonjának különlegességeit és friss kollekciós darabjait, (ha kimaradt volna, ITT tudjátok pótolni ...) és pontosan ennek apropóján éreztük fontosnak, hogy némi érdekességgel felturbózva hozzunk nektek egy anyagot egy interjú…..
Új klasszikus született Finom, de hangsúlyos. Minimalista, de részletekben gazdag. Pontos kifejezése a CLUSE minimalizmus és a mix & match iránti szeretetének. Egy közepes méretű női óra, mely vonzza a tekinteteket. A CLUSE új, 2020-as tavaszi / nyári újdonságainak legkiemelkedőbb kollekciója…..