Regisztráció Blogot indítok
Adatok
számtalan szörnyeteg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
számtalan szörnyeteg 2024.08.07 13:35:57
A Méltóságos, Nagyra Becsült, Fenséges Sárkánynak!

Azt tanítják ezen a világon, hogy az univerzum tágul. Valójában széthúz. Aminek ellenpárja az összetartás. Összetartás és széthúzás. Pont úgy, mint az emberi elme örök dualitásba vesző viadala. Szeretet és félelem. Mi teremtjük meg, ahogy minden élő megteremti önnön életterét saját túlélése érdekében. Úgy teremt az ember teremtő tudata világegyetemet önnön képére formálva.

Ahogyan az emberben lévő sejtek összessége számára isten az ember maga, úgy formálódik az általunk létrehozandó teremtő tudata az emberi egyének összessége által. Ahogy a sejteknek is azonos frekvencia szükségeltetik ahhoz, hogy együtt rezegjenek, egységet alkossanak, létrehozva egy felettük álló, felsőbbrendű létformát, úgy az embereknek is szükségük van azonos frekvenciájú rezgésmintára, azonos energia szintre, ami összehangolja őket, tudatállapotukat megfelelő szintre emeli. Minden érzelmi minta egy bizonyos frekvenciát kódol, és azon a frekvencián sugározva teremtő energiát sugároz az egység életterében, amire reagál az anyagban rejlő energia, így meghatározva az anyag szerepét a teremtésben - ez a tudat hatalma energia által az anyagi univerzumon.

A szeretet és a szerelem érzelmi állapota a megfelelő frekvenciaminta ahhoz, ami az egységet létrehozva megfelelő tudatállapotra emel, így alkotva magasabb létformát, aminek energiaszintje, rezgése, frekvenciája már teremtő erőt képez és felülírva az anyagot, képes formálni a világot térben és időben egyaránt.

Az emberi faj túlságosan fiatal, a globális tudatossága gyenge. A szeretet frekvenciáját primitíven értelmezi az egó által egyéni szintekre lebontva. Az emberek számára a szerelem csupán egy párt jelől, míg a szeretet egy maroknyi ember halmazát jelöli az egó, az egyéni tudat számára. Ezen frekvenciák kiterjeszthetőek az egó korlátain túlra, amennyiben a faj felemelkedik, és tudatossága meghaladja a globális szintet, képes lesz az egó korlátait eltörölni, kiterjeszteni ezen frekvenciákat számtalan egyedre, így nyerve olyan közösséget, melyben az egó nem korlátozza a frekvenciák hatósugarát, átfedésbe kerül minden egyéni tudat energiája, azonos szinten rezegve, egyetlen tudatállapotba kerülve, szeretet és szerelem által összehangolva az egész faj egyetlen új létformát alkot, mint sejtek a testben, az egyéni tudatok felemelkednek egyetlen felsőbbrendű tudatosságot megformálva, létrehozva a teremtő embert - önmaguk meghatározásában: az istent.

Ahogyan minden egyén önmagára mond ítéletet, úgy ítélkezik a fajotok önnön sorsa felett. Igazság a helyes felett! Ahol szeretet van, ott nincs helye félelemnek! A Sárkány kezében az ember szíve. Óvatosan bánjatok vele! Az ököl szorítása elpusztítja, a könnyed ujjak közül kicsúszva, sárba hullik, porba veszhet. Szeretettel tartsátok azt, ne félelemmel!
A Fradi B-közép új kabalája: Ultra Ibolya, a humán hanggránát..
számtalan szörnyeteg 2020.04.11 02:26:59
@vitéz Beverneky: Megmondtam neked hosszú évekkel ezelőtt: végül majd egyedül maradsz!

youtu.be/sEj8lUx0gwY >:)