Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrsFletcher

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marilyn Mansont február legelején MeToo-zta meg az Instragrammon Evan Rachel Wood (Tizenhárom, Westworld stb.), aki évekig a zenész nője volt. Nem sokkal később több volt csaja is megszólalt az ügyben, az énekes körül pedig megkezdődött a ”cancel culture”...
MrsFletcher 2021.02.22 14:10:10
@Burgermeister: Vagy csak hasonló az ízlése, nem? Van erre kereslet, lsd. most is van neje, meg a volt asszonyka se mondta hogy ilyen típusú baja lett volna az ürgével. Ha konszenzuális akkor akár széklábat is dugdoshatnak egymásba pingvin jellmezben, ha az esik jól nekik.
MrsFletcher 2021.02.25 14:38:15
@MsIreneAdler: A mi történt valójában kérdéskörben viszont egy biztos: nem az instagrammon féloldalasan kiposztolva fogjuk megtalálni a megváltást. De ha már Manson valami elborult performanszot inkább néznék tőle a témában, mint ezt a katsztrófális zsarolási ügyet Mansonné őnagyságától :). Egyébként bírósági ügy vagy ítélet lett vagy volt itt?

Tipik rendes emberek fizimiskához széljegyzet gyanánt:
wmn.hu/ugy/54530-az-ordog-is-lehet-gyonyoru---armie-hammer-es-marilyn-manson-zaklatasi-ugyenek-margojara
2020 nemcsak a járvány meg a hozzá kapcsolódó hazudozás, hülyének nézés, országszétverés miatt volt szar, hanem egy magát Szubrinának nevező, férfi blogokat végigőrjöngő feminista entitás miatt is. Az alábbiakban egy tavalyi, főként Heminek címzett hisztijét-mocskolódását fogjuk megvizsgálni...
Szubrina blog Erős egyéniség 2020.09.06 19:06:56
Az utóbbi napok eseményei, meg hát persze az évek tapasztalatai alapján teljesen kitisztult a kép, hogy soha, de soha, de soha, de soha nem fogok olyan férfival találkozni, aki engem le tudna dominálni. És ez elkeserítő, mert így soha nem teljesülhet be az álmom, hogy elérjem az életemben elérhető…..
MrsFletcher 2020.09.13 20:19:41
@Szubrina: Ez olyan, mintha ezt mondanás magadtól nem vagy képes változni, fejlődni. Nade ha csak másért csinálod, akkor az már determinálja is a végereményt.
MrsFletcher 2020.09.13 21:17:52
@Szubrina: Jó de gondolj bele a másik oldalról. Te a szárnyaid alá vennél valakit, aki nyilvános felületeken ennyire támadó a komplett másik nemmel szemben?
Az év elején jelent meg a tág pináról szóló cikk, ami akkortól kezdve hatalmas sikereket ért el, ráadásul az egyik célját viszonylag hamar teljesítette: a téma bekerült a köztudatba. Ezek után csak remélni merem, hogy azóta senki nem mondott igent egyetlenegy öblös vaginára sem! Ha valaki mégis, az…..