Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalll

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Zalll 2020.03.11 13:30:44
Nekem is volt egyszer rossz tapasztalatom, de hangsúlyozom életemben eddig csak egyszer (ez most lekopogva). A beállt derekammal várattak órákig egy olyan folyóson ahol leülni sem lehetett. Csak egy fém pad volt, amire leülni nem tudtam mert hülyét kaptam tőle. Az ájulás határán voltam már mire sorra kerültem, ja nem sorra mivel előttem senki nem volt. Inkább úgy fogalmazok, behívtak.
Akkorra már több mint egy hete tartott a fájdalom, olyan szinten fájt, hogy az ágyból sem tudtam kikelni. Csak a páromnak volt köszönhető, hogy minden tiltakozásom ellenére berakott az autóba és elvitt az idegklinikára. Ott egy a marcona hölgy, miután nyilván valami drogos , koszos hajléktalannak nézett (szó se róla, nem az ő hibája, úgy is néztem ki egy hét fekvés után) közölte velem, hogy a kaja szar, ha esetleg arra gyúrnék...De ezt mind olyan megvetően és olyan stílusban tette, hogy egyszerre megsemmisültem.
No a történet ennyi, de olyan pokoli rosszul esett, hogy otthon órákig bőgtem emiatt. Nyilván egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben mindannyian érzékenyebbek vagyunk. Nem tudjuk mi fog történni, meddig kell ott maradni stb. Ennek is biztos megvan a "pszichológiája". De ettől függetlenül elhiszem amit a hölgy ír. Biztos senki nem ellenőrzi őket. Lassan, ha már minden területet elér a nagy vásárlói/fogyasztói stb. elégedettségmérési mánia, akkor az egészségügyet is meg lehetne már nézni.
Amúgy sürgősségi osztállyal eddig egyszer volt dolgom, a pécsi klinikai központ (400 ágyas)sürgősségi osztálya előtt viszont le a kalappal!!!