Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dybali

0 bejegyzést írt és 690 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea D'Amico, aki a Juventus ifjú csillagának, Nicolò Fagiolinak az ügynöke, nemrégiben a DAZN szerkesztőinek podcast adásában szerepelt, ahol is mentoráltja helyzetéről, és a tőkenyereség kapcsán felmerült büntetéssel kapcsolatban is elmondta véleményét. Ezen beszélgetés lényegi részét a…..
Szinte felfoghatatlan, hogy immár harmadik közös karácsonyunkat ünnepelhetjük együtt, itt, a PannonZebrán veletek, Olvasóinkkal, s számunkra talán még ennél is hihetetlenebbnek tűnik, hogy Szerkesztőségünk tagjai zsinórban a harmadik évben is köszönthetik egymást az év egyik legfontosabb napján,…..
Dybali 2022.12.25 10:35:06
A Bianconeri egykori francia klasszisa, David Trezeguet a minap hosszabb interjút adott az olasz médiának a klubnál kirobbant botránnyal kapcsolatban, leszögezve, hogy a fekete-fehérek már régóta komolyabb gondokkal küzdöttek, ami miatt a mostani fejlemények nem feltétlenül meglepőek, emellett pedig…..
Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy folytatjuk a múlt héten indított podcast sorozatunkat. A Katarban vasárnap megkezdődő futball-világbajnokság miatt a nemzeti bajnokságok őszi idénye ezennel véget ért.  Az elmúlt héten az Öreg Hölgy is megvívta idei utolsó két ütközetét a Hellas Verona,…..
Ahogy korábban már szó volt róla, a PannonZebra szerkesztőiként szeretnénk az oldalon található tartalmakat bővíteni, néhány újdonságot bevezetni. A szeptemberben általatok kitöltött kérdőív alapján az egyik leginkább támogatott ötlet az volt, hogy legyen egy, az oldalunkhoz kapcsolódó podcast…..
Dybali 2022.11.12 14:02:05
@JuventusFanatikus: Jelentem végighallgattam. Tetszett a minősége, a terjedelme és a témái. Rendezett volt és legalább minden meccs után, vagy előtt ismét szívesen hallgatnám. Szerintem nyugodtan tegyetek próbát egy hármas beszélgetésre is. A kommentekből tudni fogjátok, hogy az átlagnak megfelel e a hangminőség. Spotify remélem marad. Akinek unalmas vagy hosszúnak találja, annak ott a tik-tok. Esetleg lehetne egy hogyan tovább játékosok vagy edző téma is.
A Juventus jelenlegi, erősen aggasztó helyzete rengeteg egykori legendát szólaltatott meg a csapatot körülölelő szituáció kapcsán, ugyanis mint ismert, a Bianconeri kiábrándító szereplése már most komoly kételyeket teremtett azzal kapcsolatban, hogy a csapat továbbjuthat-e majd a Bajnokok Ligája…..
Mint ismert, a Juventus Monza elleni összecsapásának 40. percében a Bianconeri nyáron igazolt argentin veteránja, Ángel Di María könyöklés miatt a kiállítás sorsára jutott, mikor félreérthetetlen mozdulattal a földre küldte a hazaiak védőjét, Armando Izzót, ami miatt a futballista a hírek szerint…..
A hétközi Bajnokok Ligája-vereség után máris a nyakunkon a következő bajnoki erőpróba, a csapat a Salernitana ellen lép pályára, és próbál a már-már megszokott egy pont helyett hármat begyűjteni. Ha próbálnánk bármivel párhuzamot találni, az Antonio Conte első éve lehetne az együttes élén, hiszen…..
Dybali 2022.09.11 15:45:43
@rockitbaby: A meccsen meglátjuk hogyan helyezkednek el. Azt sem tartom kizártnak, hogy Fagioli előrébb lesz a csatárok mögött 4312 ben.
A mercato utolsó napja sem volt eseménymentes, hiszen 09.01-én éjszaka, valamint 09.02-én hajnalban még zárultak le átigazolási ügyletek a Juventus háza táján. Óriási meglepetésre Arthur a Liverpool együtteséhez, míg Denis Zakaria a Chelsea csapatához igazolt, mindketten kölcsön formájában.  Arthur…..
Három forduló telt el a bajnokságból, és a Juventus máris négy pontot elszórt a megszerezhető kilencből. Mégis óriási a különbség a Sampdoria elleni kilátástalan 0:0, és a Roma ellen dominánsan megvívott 1:1 között, ahol a fővárosi csapat pontszerzéséhez az utóbbi idényekben megszokott védelmi…..
Dybali 2022.08.31 18:38:24
@rockitbaby: 5 pont elég.
Dybali 2022.08.31 19:35:40
@rockitbaby: Di Maria visszatér, szerintem 2 góllal nyerünk.
A mai napon 14:30-as kezdettel megtörtént a Juventus legutóbbi igazolásának, Arkadiusz Miliknek a hivatalos bemutatkozása, melynek során a lengyel támadó megtette ilyenkor szokásos első interjúját, melyben beszélt többek között ideigazolásának okairól, a kitűzött céljairól, valamint eddigi…..
Az elmúlt napokban a selejtezők lejátszásával teljessé vált a Bajnokok Ligája 2022/2023-as idényének főtáblás listája, ezt követően pedig természetesen elérkezett a csoportkörök sorsolásának időpontja is, melyet ma este 18 órától tart meg az UEFA az idei finálé helyszínének számító…..
Egymás után második héten játssza kedvenc csapatunk a forduló záró meccsét, ami azért jó, mert kellő motivációt jelenthet, hogy milyen kevés számú riválishoz lehet csatlakozni, akik még hibátlanok két forduló elteltével. Ezúttal a Stadio Luigi Ferraris gyepén lehet tovább gyarapítani a pontokat, a…..
A rendhagyó decemberi világbajnokság miatt korábban kezdődik az olasz bajnokság is, hiszen még bő két hétig nyitva van az átigazolási ablak, változhatnak még a keretek. Napi rendszerességgel tájékozódhatunk is az adott lehetőségekről, akár érkezési, akár eladási oldalon, és látható, hogy alaposan…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Dybali 2022.07.18 23:11:50
@MGB75: Gatti jön, válogatott csatár.
Az ismertebb olasz szakújságíró, Giovanni Albanese a tegnapi napon friss hírekkel szolgált a Juventus védőjéről, az együttessel jelenleg is szerződéshosszabbítási tárgyalásokat folytató Matthijs de Ligttel kapcsolatban, leszögezve, hogy a holland labdarúgó és a Bianconeri egyeztetései alapvetően jó…..
Dybali 2022.05.27 17:24:01
@rockitbaby: jön Pogba, Di Maria, az ifjoncok pedig már velünk vannak. A többi igazolás akkor lesz, amikor valaki elmegy, talán még egy hátvéd jöhet hamarabb, mert ott eleve kevesebben vagyunk. Utána kivárunk.
Dybali 2022.05.27 19:24:27
@rockitbaby: ez csak a véleményem, de szerintem ez lehet a terv. A nevek még cserélődhetnek, ha nem sikerül megegyezni valakivel. Az viszont biztos, hogy ennyi embert nem tudunk venni (6-7) max ha ennyit el is adnánk. Azért remélem 1-2 valóban tehetséges fiatalt is sikerül megszerezni, főként a szélekre.
A Juventus a Serie A idei kiírásának utolsó összecsapásán a Fiorentina otthonába látogatott, a Violák 2-0-ás sikerével záruló találkozó pedig összességében véve tökéletesen illett a Bianconeri idényéhez, ugyanis Max Allegri csapata teljesen kilátástalan, ötlettelen, valamint eredménytelen futballt…..
A Juventus tegnap este a Fiorentina otthonában lejátszotta a szezon utolsó összecsapását, mely több játékos számára végérvényesen lezárt egy korszakot, ugyanis Giorgio Chiellini és Paulo Dybala mellett az együttes olasz mindenese, Federico Bernardeschi is elhagyja a Bianconerit a nyáron, a sors…..
A Juventus ma este 20:45-ös kezdettel a szezon utolsó mérkőzésén lép majd pályára a Fiorentina otthonában, mely összecsapás egyben Giorgio Chiellini, Paulo Dybala, illetve a klubot szintén elhagyó Federico Bernardeschi, s nagy valószínűséggel Álvaro Morata utolsó találkozója is lesz a fekete-fehérek…..
Az olasz sportsajtó több, hiteles forrása is egyetért abban, hogy a Mattia Perinnel és Juan Cuadradóval megkötött szerződéshosszabbításokat, valamint a Mattia De Sciglióval tető alá hozott egyezséget követően a Juventus egy újabb lejáró kontraktusú játékossal folytathatja a jövőről szóló…..
Az idei pontvadászat utolsó előtti fordulójában a Bianconeri egy számára teljesen tét nélküli mérkőzésen fogadja a Lazio gárdáját, akik viszont az ötödik hely elérésében még igencsak érdekeltek, és égető szükségük van minden pontra. A Zebrák már biztosan a negyedik helyen zárják a pontvadászatot,…..
Dybali 2022.05.16 16:18:48
@MGB75: nem kell beleszarni, de felszabadultan, eredménykényszer nélkül lehetne azért.
A Juventus argentin kiválósága és csapatkapitány-helyettese, Paulo Dybala néhány perccel ezelőtt hivatalos Instagram-oldalán tette közzé Juventustól való búcsúját, ami távozásának véglegessé válása óta a futballista első ezzel kapcsolatos megnyilvánulása volt a sportsajtó, vagy a közösségi média…..
Mint ismert, a Juventus tíz idényt követően először trófea nélkül fogja zárni az idei szezont, melynek végérvényessé válását, azaz a Coppa Italia-döntő elvesztését követően egyből felerősödtek azok a szurkolói hangok, amik a csapat mesterének, Massimiliano Allegrinek menesztését kezdték követelni,…..
Az RMC Sport megbízható átigazolási szakértője, Loïc Tanzi a minap egyértelműen arról értekezett, hogy a nyár egyik legfontosabb transzfertémáját, azaz Paul Pogba várható klubváltását illetően jelen pillanatban a francia középpályás egykori klubjának, a Juventusnak áll a zászló, ugyanis a Bianconeri…..
A Coppa Italia 2-4-re elvesztett fináléját követően Massimiliano Allegri mellett a Juventus csapatkapitánya, a gárdát a szezon végén elhagyó Giorgio Chiellini is az olasz sportsajtó kamerái elé állt, hogy értékelje alakulata teljesítményét, ennek keretében pedig egyebek mellett a szezon legfőbb…..