Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droid72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, a nemzetközi statisztika szerint minden tíz határátkelőből négy hazaköltözik. Nos, a mai poszt szerzője, Péter szinte biztosan nem lesz közöttük, hiszen, mint írja, nem is nagyon érti, miért döntenek egyesek a Magyarországra (vissza)költözés mellett. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te…..
droid72 2020.03.10 15:26:11
@fhdgy: az én ismeretségi körömben (nem csak baráti kört, hanem tágabb ismeretségi kört, jelenlegi munkatársak, korábbi munkahelyeken dolgozó kollégák, ismerősök ismerősei stb.) több, mint 75% beszél angolul mégsincsenek külföldön, de lehet, hogy ez nem reprezentatív minta.
droid72 2020.03.10 16:40:36
@Auralianus: :D :D nem rossz, sokkal frappánsabb, mint egy érv, azt úgysem érti senki! Panem et circenses ;)
droid72 2020.03.10 20:29:28
@Auralianus: jol olvasok a sorok kozt, kijatszasra kerult az egyik jolly joker, a troll kartya? Hat akkor nincs mese, lebuktam....ezt most lehet, hogy levonjak a napidijambol, szoval kosz szepen... Na mindegy megyek is, mert lejart a muszak itt a 324. dezinformacios zaszloaljnal, es holnap kemeny napom lesz, mert nekem kell kidolgozni azokat eloregyartott panelszovegeket, amiket azok ellen az eloregyartott panelszovegek ellen lehet alkalmazni, amikkel a szabad gondolkodok olyan tenyeket minositenek eloregyartott panelszovegnek, amik konfliktusba kerulnek az ideologiajukkal