Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JFK

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség A fiúk nem sírnak 2014.05.01 07:07:22
Állítja Robert Smith, de ez hazugság. Mert én kétszer is sírtam. Másodszor örömömben, amikor megszületett a fiam. Először pedig 1994 május elsején, amikor a sárga sisak nem mozdult, hiába szuggerálták a képet milliók világszerte. Húsz évvel ezelőtt hunyt el Ayrton Senna da…..
JFK 2014.05.01 09:55:42
@ommm: Bár ki nem állhatom, hogy még egy megemlékező cikk alatt is rövid idő után előjönnek - az értelmetlen és felesleges - összehasonlítások, de "Gettóblaszter" trollkodó hozzászólására adott válaszod mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. No offense, de pont amennyiben az alapítvány, karitatív tevékenység a fokmérő a két ember között ("hogy emberileg hova ért", ahogy írtad), akkor nem "intézném el" Schumachert ilyen könnyen.
A cunamis adományozása talán a legismertebb,hogy 10 millió dollárral járult hozzá a vagyonából amivel a világ összes sportolója közül ő adta a legtöbbet,(pl. az FIA 1 millió dollárt; Magyarország 1,2 millió dollárt adományozott) mint most a síbaleset utáni jókívánságoknál Bill Clinton kiemelte a jókívánságai mellett hogy hálás Schumachernek azért amit a Clinton alapítvány támogatásáért és egyéb rászorulok megsegítéséért tett, és éppen a héten elevenítették fel, Schumacher az 1990-es években két alkalommal is ellátogatott a mai Bosznia-Hercegovinába, hogy pénzt gyűjtsön a délszláv háborúk során – például aknák miatt sérülést – szenvedő gyermekeknek, de hogy hazai vonalat is érintsek, a fóti gyermekváros is sokat köszönhet Schuminak.
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Michael Schumacher rajongóinak nagyobbik része meg van győződve arról, hogy kedvencükkel kicseszett a Mercedes. A higgadtabbak szerint Schumacher eredményei a fizetéséhez képest nem voltak elég jók a Mercedesnek. Félő azonban, hogy szembe kell nézni azzal a verzióval, miszerint…..
JFK 2012.10.03 10:35:48
@nemorino:Még ha lehet is igazság abban amit írtál, nem gondolom, hogy a cikkből a hozzászólásomban idézett két mondat helyes lenne :)
JFK 2012.10.07 17:22:35
@Real Simon says:
Nem csak privát teszten ment 2008-ban, hanem Barcelonában is, ahol a McLaren mellett a RedBull, a Williams a BMW-Sauber és a ForceIndia is tesztelt.
(Bocs, hirtelen nem találtam jobb referenciát erről: www.xlsport.hu/Teszt-Barcelonaban-Hamilton-a-leggyorsabb-Schumacher-a-3 )
Egyébként ha "csak" privát teszteken vett volna részt a Ferrarival, az azt bizonyítaná, hogy a Ferrari már nem tartottak igényt a szolgálataira?!

A kérdésedre válaszolva: Igen, el tudom képzelni.
Az a motoros bukás pontosan, ami miatt visszamondta a 2009-es lehetőséget a Ferrarinál, szerintem pontosan elég nyomos érv volt ahhoz, hogy végül visszautasítsa Massa helyettesítését, és ehhez a profiságot idekeverni teljesen értelmetlen.
Ha (ahogy a cikkedben írtad) 2007 után nem tartott igényt a szolgálataira a Ferrari, akkor mi a magyarázat a tesztjeire?
Szerintem egyszerűen csak annyi, hogy 2008-ban (is) igényt tartott a Ferrari Schumacher szolgálataira...ennek a okán az első kommentben idézet mondatot továbbra is helytelennek gondolom :)
Ha Kimi Räikkönen tovább húzza a Williams-szerződés aláírását, mint a rétestésztát, egy másik finn tehetség, Valtteri Bottas megelőzheti. A 2007-es világbajnok lebegtetett visszatérése hónapok óta lázban tartja az F1-es közvéleményt. De miután a Katari Bank sokallja a finn…..
JFK 2011.11.23 12:29:29
@Real Simon says: A szerződést tekintve, jogilag igazad van.
Gyakorlatilag viszont az már elég régóta nem kérdés, hogy Schumacher kitölti a szerződését 2012-ig a Mercedesnél. (Bár volt az olasz sajtónak egy próbálkozása az ellenkezőjét állítani, ezt Schumacher és Sabina Kehm is azonnal cáfolta)

Brawn és Schumacher ezért sokkal inkább az esetleges 2012 utáni folytatásról fog dönteni, mivel a 2012-es év opciója nem kérdés.

ui.: Látom, picit átírtad ezt a részt a cikkben azóta. :-)
JFK 2011.11.23 16:11:43
@Real Simon says:
Sem a Mercedes, sem pedig a Schumacher nyilatkozatok nem úgy fogalmaznak, hogy levegőben lógna Schmacher szerződése a Mercedes-hez 2012-re.

Az általam idézett sorodból ("Ross Brawn állítólag a hétvégi Brazil Nagydíj után fog dönteni Schumacher szerződésének újabb egy évre történő meghosszabbításáról (2012 végéig)." pedig úgy értelmezhető, mintha nem lenne biztos a helye a Mercedesnél 2012-re, hiszen Brawn-nal majd a brazil futam után fognak csak erről tárgyalni.

Az Autosprint magazainnak adott Brawn nyilatkozt is ezt támasztja alá: „Szerződésünk van Schumacherrel a jövő évre, és ha ő boldog, akkor nem látok rá okot, hogy miért ne folytassuk egy 2013-as szerződéssel”

Ebből nekem nem úgy tűnik, mintha Interlagos után, még szerződéshosszabbításról kellene majd tárgyalniuk (a 2012-es évet illetően)...
Ha jól számoljuk, két és fél hónapja nem jelent meg különlegesekről szóló poszt a lemilen; utoljára a lengyel testvérekkel foglalkoztunk december elején. Nem magyarázkodni akarunk, hiszen tudjuk: vannak megmagyarázhatatlan dolgok, amiket egy férfi emelt fővel maximum beismerni tud, s nagy levegőt…..
JFK 2009.02.22 12:55:02
Ha már GSG9...ezt az órát viselik a GSG9 tagjai:
www.sinn.de/onlineshopPRO/mehr-Informationen/UX-GSG-9/info.htm
Csak pár infó róla...A tok teljességgel ellenáll a tenger vizének, hiszen ugyanabból az acélból készült, mint a tengeralattjárók ,belül olajjal van töltve, az óraszerkezet 5000 méteres, a tok 12 000 méteres nyomásállósága tesztelve és hitelesítve, a búvárlünetta különleges keménységű, egyszerűen nem lehet elveszíteni(vickers-i skálán 1200-as értéket ér el), üzembiztos –20 °C és +60 °C között.
Ők nem a Casio G-Shock-ot használják ;)
JFK 2009.02.23 21:21:47
@NagyTeve: Tavaly nyár elején átszámítva 320 ezer forint környékén volt, azóta természetesen az árfolyamok változása miatt felment az ára.
Ma már átszámítva kb. ott van az ára, mint az itthon egyetlen hivatalos forrásból, ahol 358 ezer FT.
Tegnap ugye megérkezett az iTunes 8.0.2, ami a stabilitást, meg a teljesítményt növeli (aki nem hiszi, nézze meg a Software Update-ben), ma meg a 2.2-es firmware napja van, ami azért több meglepetéssel is szolgál.Belekerült például a Google Street View, amit az Android G1-ben már…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.14 09:20:00
Utólag könnyű okosnak lenni, de az általános vélekedés az, hogy az NBC hatalmas bakot lőtt, amikor a 30 Rock című sitcom új évadának premierjét október 30-ra tűzte ki. A sorozat és két főszereplője Emmy-t nyert, Tina Fey pedig Sarah Palin kifigurázásával nem csak az USA-ban,…..