Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lábjegyzet

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még emlékszem, milyen kényelmetlen érzés volt pár éve úgy ülni a szlovák csoporttársaim között az egyetem előadótermében, hogy azok az abszurd internetadón élcelődtek. Sajnos hasonlóan megmaradt bennem az az élmény is, mikor a kollégiumi szobámban bámultam a notebookom képernyőjén az ellenzéki…..
Horizontok Próbálj meg tanítani! 2020.04.21 09:24:22
 „A tanárok helyett most a szülők dolgoznak, mégis a tanárok kapnak érte a fizetést„ – hangoztatták sokan az elmúlt hetekben.  Vajon tényleg ilyen egyszerű a helyzet? Egy többségében hátrányos helyzetű diákokat oktató, vidéki iskolában tanítok. A munkánk „normális” körülmények között sem egyszerű,…..
A magyar kormány intézkedései szigorúságukban messze elmaradnak a szlovák kormány döntéseitől. Vajon mi a jobb? A túlzott magabiztosság vagy az eltúlzott óvintézkedések? Nézzük meg a két ország némely döntését közelebbről! 1.Szlovákiában 14 napos tanítási szünetet rendeltek el minden…..
Lábjegyzet 2020.03.13 13:54:16
@BéLóg: Azért írtam épp Szlovákiáról, mert itt élek és dolgozom. Az itteni eseményeket ismerem a legjobban, a Bantuisztániakat nem nagyon. :) Szép napot!
Betiltott szentmisék, rendkívüli állapot, hiányzó fertőtlenítőszer és veszélybe kerülő érettségik. Még egy hét sem telt el az első fertőzött azonosítása óta, mégis kezd az egész ország a feje tetejére állni.   -          Több mint 600 tesztet végeztek el eddig, a fertőzöttek száma 10.-          Az…..