Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boar.....

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Attól, hogy valamit kimondasz, még nem lesz hihető. Ha nem állsz a szavaid mögött teljes meggyőződéssel, nem leszel hiteles, ezt pedig ki fogják szúrni. Ezért is tartom fontosnak, sőt mi több, egyre fontosabbnak az önazonosságot. Inkább legyek népszerűtlen egy kijelentésem miatt, mint álszent…..
Boar..... 2020.03.09 17:23:30
@TitiRobin: Azt a kutyának mond meg, hogy a szőlő nem tesz jót neki...vagy a dió...
Ki fog röhögni.
Boar..... 2020.03.09 17:31:19
@TitiRobin:
Nagyon rossz helyen kopogtatsz.
-Ötven éves vagyok. Nem emlékszem olyan időszakra az életemből amikor ne lett volna kutyánk, általában több is.
-Pont az állatvédők panaszkodnak, hogy hetekig, hónapokig nem tudnak befogni egy-egy kóbor kutyát mert az élelmet felveszi ugyan de mégsem annyira akar "gazdás kutya" lenni. Persze legtöbbször ezek a kutyák félelemből nem engedik közel az embert de az téves elgondolás, hogy azonnal farkcsóválva rohannak az idegenhez mert Ő lesz az új gazdi. Eleve különbséget kell tenni a kidobott és az "önkéntes" kóbor kutyák közt, ez utóbbiakat az ösztöneik viszik a rosszba és eszük ágában sincs közel engedni bárki is magukhoz.
-Fekete István MINDEN megjelent könyvét olvastam, a mások által a neve alatt kiadott válogatásokat is, sokszor. De aki úgy gondolja, hogy a Vuk nem mese, azzal nincs miről társalognom. Ez kb.olyan volt mint a kutya ami nem ragadozó.