Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boar.....

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleségem nem eszik gombát, de engem mindig meglep egy kis dobozzal. Ez a Shimeji gomba nagyon sokoldalú alapanyag és nem kell mosogatni sem, mert teljesen tiszta. Igaz ugyan, hogy jóformán semmi gomba íze sincs. Azt se lehet ráfogni, hogy fotogén lenne, mert teljesen elbújt a tejfeles lében…..
Boar..... 2023.10.15 23:34:51
@Andrass9: Próbáltam egy levelet küldeni a comcast-es címedre de visszapattant.
Írj rám légyszíves, legyen egy élő címem.
Idén nem készítettem töltött káposztát karácsonyra, mert nem voltam túl jól. Viszont olyan nincs, hogy a februári hidegben ne főzzek, ezért akkor készült egy méretes adag, amit most posztolok. A sok dobozon kívül persze lett egy fazék is, amiből mi eszegettük néhány napig...
Boar..... 2023.09.24 21:08:08
@Andrass9: Nem gondolom, hogy a receptek miatt tűnnek el a hozzászólók. Ide beszélgetni járt a nép, a recept az másodlagos, afféle beszélgetés indító csupán. De máshol is ezt látom, alig-alig mennek a különféle fórumok, index topicok stb. A faszbúkot nem tudom, ott nem vagyok fent. Szóval passz. Mindenki talált jobb elfoglaltságot? Egyszerre? (Mi az?)
Én is eltűntem innen, pontosabban read only voltam miután zömmel telefonhoz, tablethez voltam kötve amiken utálok pötyögni, a notin firefoxból pedig nem tudok már több, mint egy éve hozzászólni, az opera meg használhatatlanul lassan töltődött be amíg egy nagy upgradet nem csináltunk.
Boar..... 2023.09.25 20:50:25
@kocsmagomba: Te tudod hiszen, engem is megrángatott az élet rendesen az elmúlt év során. Amikor azt se tudtam, másnap reggel felébredek-e még, nekem se volt kedvem a blogokhoz, fórumokhoz. Tíz napig tartott összeszedni az erőmet, hogy a vadászfórumos cimboráknak megírjam, kellene egy kis vér mert nekem sincs meg a vérellátónak se nagyon.
De aztán erősödtem annyit, hogy kilépjek a zombi státuszból, akkor már jó volt olvasgatni ezt-azt de írni nagyon nem volt kedvem. Ebben szerepet játszottak a technikai feltételek is.
Amikor április végén egy szombat délelőtt begyújtottam a grillsütőt, hogy megcsináljam a családnak az ebédet, akkor éreztem először úgy, hogy élek.
Blogkocsma Kacsasült kettőnknek 2023.07.27 07:00:00
Feleségem hozott csodaszép kacsacombot és kacsamellet. Ő leginkább rozé (de nem véres) mellet szeretne belőle, én meg ropogós kacsacombot... Nem veszünk össze rajta :)..
Boar..... 2023.08.16 23:11:20
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Attól, hogy valamit kimondasz, még nem lesz hihető. Ha nem állsz a szavaid mögött teljes meggyőződéssel, nem leszel hiteles, ezt pedig ki fogják szúrni. Ezért is tartom fontosnak, sőt mi több, egyre fontosabbnak az önazonosságot. Inkább legyek népszerűtlen egy kijelentésem miatt, mint álszent…..
Boar..... 2020.03.09 17:23:30
@TitiRobin: Azt a kutyának mond meg, hogy a szőlő nem tesz jót neki...vagy a dió...
Ki fog röhögni.
Boar..... 2020.03.09 17:31:19
@TitiRobin:
Nagyon rossz helyen kopogtatsz.
-Ötven éves vagyok. Nem emlékszem olyan időszakra az életemből amikor ne lett volna kutyánk, általában több is.
-Pont az állatvédők panaszkodnak, hogy hetekig, hónapokig nem tudnak befogni egy-egy kóbor kutyát mert az élelmet felveszi ugyan de mégsem annyira akar "gazdás kutya" lenni. Persze legtöbbször ezek a kutyák félelemből nem engedik közel az embert de az téves elgondolás, hogy azonnal farkcsóválva rohannak az idegenhez mert Ő lesz az új gazdi. Eleve különbséget kell tenni a kidobott és az "önkéntes" kóbor kutyák közt, ez utóbbiakat az ösztöneik viszik a rosszba és eszük ágában sincs közel engedni bárki is magukhoz.
-Fekete István MINDEN megjelent könyvét olvastam, a mások által a neve alatt kiadott válogatásokat is, sokszor. De aki úgy gondolja, hogy a Vuk nem mese, azzal nincs miről társalognom. Ez kb.olyan volt mint a kutya ami nem ragadozó.